Com restablir el compte de google

Convençut que ja no ho necessitava, va eliminar el seu compte Google renunciant així a tots els serveis associats a ella. Però quan es va adonar que ja no podia fer servir Gmail y Google Drive, Va entrar en pànic. De fet, contenien nombrosos correus electrònics comercials i documents extremadament importants que no ha guardat en cap altre lloc.

Aquesta és exactament la situació, oi? Llavors no tens per què preocupar-te. Si el compte va ser eliminada recentment, hi ha moltes possibilitats de recuperar-la i, dins d'aquest tutorial, li mostraré en detall com restablir el compte de google, Per si de cas ho ha esborrat per error sense avaluar les conseqüències.

Com es diu? Vol posar-se a treballar immediatament per recuperar la seva compte perduda el més ràpid possible? Poseu-vos còmode i prengui cinc minuts de temps lliure per llegir atentament el que vaig a explicar-li. Després d'això, intenti seguir els procediments indicats i demani-li a Google que restauri el seu compte. Dit això, només vull desitjar-los bona lectura i bona sort.

  • Com restaurar el compte de Google eliminada
  • Com restaurar un compte de Google desactivada
  • Com restaurar el compte de Google a Android

Com restaurar el compte de Google eliminada

El primer factor a considerar és el temps: com més temps hagi passat des que es va eliminar el compte, és menys probable que pugui restaurar-la. Si el temps transcorregut és limitat, és molt probable que pugui tornar a iniciar sessió en ambdós compte Google que a tots els serveis connectats a aquest últim, com Gmail, Google Drive es Fotos de Google. En aquest cas, de fet, tot tornarà a la normalitat, com si la cancel·lació no s'hagués produït.

Llavors, si el temps invertit és petit, pot utilitzar el procediment que Google posa a disposició per a restaurar la seva compte. Per usar-lo, connectat a la pàgina dedicada a Recuperació de compte, introduïu el direcció de correu electrònic o el número de telèfon en el camp corresponent i feu clic al botó vinga.

A la nova pàgina que s'ha obert, ha de mostrar el missatge Aquest compte es va eliminar recentment i és possible que pugui restaurar. Per continuar, feu clic al botó vinga, Després ingressi l'últim contrasenya que recordi haver fet servir per iniciar sessió i premeu el botó de nou vinga.

Ara bé, el procediment a seguir és variable i Google pot decidir utilitzar preguntes de seguretat per permetre-restaurar. Intenta respondre tantes preguntes com sigui possible de forma precisa i precisa; si no recorda una resposta, inseriu la que li sembli més probable (de fet, és millor equivocar-se en lloc d'ometre algunes preguntes).

Alternativament, se li pot demanar que introduïu un adreça de correu electrònic vinculada a compte: pot utilitzar el correu electrònic de recuperació, L ' Adreça de correu electrònic alternativa o el Correu electrònic de contacte.

Un cop hagueu completat el procediment, respost les preguntes o ingressat una adreça de correu electrònic vàlida, si tot va sortir bé, hauria de poder tornar a ingressar al seu compte i, en conseqüència, restaurar-la. A més, com a confirmació de la restauració, Google us enviarà un correu electrònic informant-li que el compte s'ha restaurat correctament.

En cas que alguna cosa sortís malament, és possible que hagi estat redirigit a una nova pàgina de l' Centre d'ajuda de Google, Que l'informa de la impossibilitat d'iniciar la sessió al compte i li aconsella que eliminar les galetes i intenta de nou.

Si és així i utilitzeu el navegador Google Chrome, Ha de seguir aquest senzill procediment: obri una nova pàgina i feu clic a la icona tres punts verticals (Part superior dreta). Després, des del menú obert, seleccioneu l'element altres eines i feu clic a l'opció Elimina les dades de navegació.

Ara, en la nova pàgina a la qual va ser redirigit, desmarqueu la casella Historial de navegació i deixa les altres dues opcions seleccionades: Galetes i altres dades d'el lloc es Imatges i arxius en memòria cau. Finalment, premeu el botó esborrar dades, Per finalitzar el procediment d'eliminació de cookies. En el cas d'utilitzar un altre navegador, però, et deixo amb la meva guia sobre com eliminar les galetes, per a realitzar el tràmit correctament.

Un cop eliminades les galetes, pot intentar accedir de nou de la mateixa manera que vaig indicar anteriorment. Si el seu compte es pot restaurar, hauria de poder iniciar sessió.

Com restaurar un compte de Google desactivada

vas rebre un SMS que t'informa de la desactivació del seu compte de Google o, quan intentes iniciar sessió des del teu ordinador personal, Veus un missatge d'advertència estrany? Lamento informar-lo, doncs, que Google ha decidit desactivar el seu compte i que, de moment, és impossible utilitzar els seus serveis.

Això sol passar quan un viola les regles o no compleix amb els Termes i Condicions per Google. Les raons poden ser moltes: pirateria, creació d'identitats falses, límits d'edat no respectats (o activitats que Google percep com a tals).

En aquest cas, si s'està preguntant com restablir el compte de google, Pots seguir un de simple procediment d'apel·lació, Que es completarà ràpidament abans que Google decideixi eliminar permanentment el compte i les seves dades (en els avisos, de fet, trobarà escrit el temps dins el qual Google pretén procedir a l'eliminació definitiva).

Primer, després, connectat a la pàgina d'accés al compte de Google, ingressi la seva en els camps corresponents adreça de correu electrònic (o número de telèfon ) I el contrasenya, I premeu el botó vinga, Com si estigués fent un inici de sessió normal. En aquest punt, premeu el botó intenta restaurar i completi l'assistent en pantalla ingressant un adreça de correu electrònic sobre el qual ser contactat per conèixer el resultat de el recurs de reactivació.

En cas de dificultat, o si el procediment no té èxit, pot connectar-se a aquesta pàgina de el Centre d'ajuda de Google dedicada a restaurar i utilitzar el mòdul proposat: completi tots els camps obligatoris, indicant si fa servir un correu electrònic que acaba en @gmail.com o @googlemail.com (Marcant la casella corresponent), després introduïu un adreça de correu electrònic en el qual es contactarà i, en el camp de text corresponent, escriviu altres informació útil per a la resolució del seu cas. En aquest punt, marqui la casella de prova CAPTCHA per confirmar que no ets un robot i pressiona el botó Enviar.

A el fer-ho, hi haurà enviat la seva sol·licitud de restauració a Google, que serà analitzada dins XNUMX dies laborables. A continuació, rebrà, a l'adreça de correu electrònic indicada per vostè, el resultat de l'operació. Si Google ho considera possible, restablirà el seu compte i podrà iniciar sessió i continuar usant tots els serveis com abans.

Com restaurar el compte de Google a Android

Vas eliminar accidentalment el teu compte de Google de la teva Telèfon mòbil o tauleta Android i ara ja no pot accedir a tots els diferents serveis que utilitzen les seves dades? O ha comprat un nou dispositiu i vol iniciar sessió per primera vegada, configurant les dades del seu compte com predeterminats?

Per solucionar el problema o registrar-vos al perfil per primera vegada, pot utilitzar la configuració del seu dispositiu i restaurar el seu compte de Google o afegiu-lo perquè totes les aplicacions de Google ho reconeguin immediatament.

Primer, per continuar, desbloquegi el seu dispositiu i toqueu la icona configuracions present en el Pantalla inicial, Després busca la veu Compte entre els de la llista i premeu sobre ell. En la nova pantalla que es va obrir, feu clic a l'opció Afegir compte i seleccioni, en la nova llista mostrada, l'opció google.

En aquest punt, a la pantalla que s'ha obert, ingressi el adreça de correu electrònic (O el número de telèfon ) Del seu compte de Google i premeu el botó vinga, Després introduïu el contrasenya i pressiona el botó de nou vinga. Ara accepta el Condicions d'ús de Google tocant el botó accepto i espereu uns segons a que es verifiqui la informació.

Un cop verificat, accepti o no, movent el palanca, per executar el Còpia de seguretat a Google Drive i toca l'element accepto. El procediment ha finalitzat i el compte de Google s'ha restaurat en el dispositiu. Fàcil, oi?

No obstant això, si el que vols és recuperar la seva contrasenya d'inici de sessió Et deixo llegir el meu guia sobre com desbloquejar el compte de Google a Android, on trobaràs tota la informació necessària.