Com restablir un iPhone bloquejat

Maledicció! Ha oblidat el codi de desbloqueig de la seva iPhone i, després de 6 intents, ha bloquejat permanentment el telèfon. Aposto que ja estàs pensant en portar el teu melafoní a centre Apple més proper, amb la possibilitat d'haver de desemborsar fins i tot uns pocs euros a causa de la caducitat de la garantia. I si et digués en canvi que pots intentar restablir iPhone bloquejat en completa autonomia, sense l'ajuda de ningú més?

No es preocupi, no ha de ser un geni o un tècnic en computació per fer-ho! Tot el que necessita és una mica de paciència, un Pc amb una connexió activa a Internet, El seu iPhone (amb el seu cable Lightning) i les seves credencials. ID d'apple, Imprescindible tant per resetejar el telèfon intel·ligent com per desactivar la funció Trobar la meva iphone : Aquest últim, de fet, actua com un "antirobatori" i evita que el telèfon es torna a arrencar com a mesura de seguretat. Llavors, si no recorda el nom d'usuari i / o contrasenya del ID d'Apple, li recomano encaridament que procedeixi amb la recuperació: si no sap com fer-ho i necessita ajuda, el convido a consultar el meu guia dedicada.

Havent fet els aclariments necessaris, no queda res per fer més que seure tranquil·lament davant de l'ordinador i amb el teu iPhone a les teves mans, pren-te un temps lliure i llegeix atentament les instruccions que estic a punt de donar-te: et garanteixo que, un cop assimilat Tota la informació necessària, podràs reiniciar teu iPhone bloquejat i usar-lo com ho feies abans d'aquest inconvenient no desitjat. Feliç lectura i, sobretot, molta sort!

  • Restablir iPhone bloquejat mitjançant còpia de seguretat
  • Restablir iPhone bloquejat a través d'la manera de recuperació
  • Restablir iPhone bloquejat a través d'DFU

Restablir iPhone bloquejat mitjançant còpia de seguretat

El millor camí (i indolora) de restablir iPhone bloquejat és continuar usant un Suport creat prèviament amb iTunes. Abans, però, d'explicar com fer-ho, és fonamental que sàpigues dues coses: la primera és que la funcionalitat Trobar la meva iphone ha d'estar deshabilitat (altrament iTunes li impedirà continuar amb la restauració), el segon és que l'iPhone ja ha d'haver estat sincronitzat prèviament amb el programa: si no, iTunes et demanarà en algun moment que ingressis el teu codi de seguretat (sí, just el que vas oblidar!).

Per restablir l'iPhone mitjançant una còpia de seguretat, obriu iTunes, Enceneu el iPhone, connecteu-lo a la Pc mitjançant cable llampec i deixeu que el programa el reconegui i sincronitzi les dades. per copiar cançons, Aplicacions i contingut multimèdia que s'està recolzant en la seva Pc, aneu a menú Arxiu> Dispositius i seleccioneu l'article Transferir compres des d'iPhone. Feu clic al petit icona d'iPhone que es troba a la part superior esquerra (al costat de menú desplegable Música), Poseu la marca de verificació en l'element aquest computador i feu clic al botó còpia ara per crear una còpia de seguretat completa en el seu PC (o actualitzar l'existent).

Per incloure també dades relacionades amb la salut (Salut) i l'automatització de la llar (Homekit) en la còpia de seguretat, poseu la marca de verificació al costat de l'element Xifrat de suport d'iPhone i escriviu una contrasenya per usar-la com protecció de seguretat de l'iPhone.

Ara finalment pot procedir a restaurar l'iPhone i eliminar el bloqueig: feu clic als botons restaurar iphone ..., Suport, Restablir / Restaurar i Actualitzar, vinga es accepto, Després esperi pacientment que finalitzi el procediment. Quan se us demani, introduïu les seves credencials a iTunes ID d'apple, Feu doble clic al botó Seguir i, novament des d'iTunes, escolliu si voleu configurar el dispositiu com un nou iPhone o si restaurar un Suport creat anteriorment, col·locant la marca de verificació en l'element corresponent.

Si heu seleccionat la segona opció, trieu la còpia de seguretat més adequada (si no sap què escollir, utilitzeu la més recent) de la còpia de seguretat menú desplegable i espereu que les dades es copien en el seu iPhone. Després de la represa automàtic de l'iPhone, finalment pot utilitzar el seu iPhone novament i des d'allí procedir a la configuració de les últimes configuracions, Wi-Fi, Touch ID i el nou codi de desbloqueig.

Si, en canvi, ha optat per tornar a executar el iPhone des de zero, seguiu les instruccions que apareixen a la pantalla per continuar, si necessita ajuda, consulteu el meu tutorial dedicat a el tema.

Restablir iPhone bloquejat a través d'la manera de recuperació

Ha intentat actuar com vaig explicar anteriorment, però iTunes segueix demanant-li el codi de desbloqueig? No es preocupi, pot aprofitar la manera de recuperació de l'iPhone: tot el que ha de fer és encendre el seu telèfon amb una combinació de tecles en particular, connectar al seu PC i procedir com es veu a dalt.

Recordeu que, novament, la funció Trobar la meva iphone ha d'estar desactivat perquè el procediment sigui reeixit. A més, llevat que hi hagi creat prèviament una còpia de seguretat de les dades per restaurar (a través d'iCloud o iTunes), pèrdua completa d'arxius personals.

Dit això, és hora d'actuar: si encara no l'ha instal·lat iTunes al teu PC (estem parlant de Windows, ja que en Mac el programari ja ve inclòs «de sèrie»), connectat a la web d'Apple per descarregar-lo, fes clic al botó descarregar i, una vegada que l'arxiu s'hagi descarregat en el seu PC, iniciï el programa d'instal·lació (p. ex. iTunes6464Setup.exe ). A la finestra que s'obre, feu clic als botons Si, anem, Instal·lar en pc, Sip, Sip es final I això és.

Ara tancament iTunes si ja està obert, connecti el seu iPhone a la PC amb el cable llampec obre iTunes i després Reprendre la força dispositiu: si tens iPhone 8, 8 Plus o X, Premeu i deixeu ràpidament el botó volum +, Fes el mateix amb el botó volum - i finalment premeu i mantingueu pressionat el botó lateral fins que aparegui la pantalla a la pantalla de l'iPhone Connectar a itunes (Cable Lightning, fletxa cap amunt i la icona d'iTunes).

Si vostè té iPhone 7 o 7 més, Premeu simultàniament el botó lateral i la clau volum - fins que aparegui la pantalla anterior; a iPhone 6s i abans, en canvi, ha de mantenir pressionada la tecla Botó d'inici i el botó d'encesa.

Una vegada que l'iPhone s'hagi vist obligat a reiniciar-se, feu clic al botó restaurar que es mostra a la finestra d'advertència de iTunes, després novament en els botons Restablir / Restaurar i Actualitzar, vinga es accepto i espereu que es completi el procediment.

A la fi de la represa, finalment pots decidir si configurar el dispositiu com un nou iPhone o restaurar una còpia de seguretat anterior, seguint les instruccions que et vaig donar a la secció anterior.

Restablir l'iPhone bloquejat d'iCloud mitjançant DFU

Si no ha pogut restaurar el seu iPhone en mode de recuperació, pot fer tot el possible i desbloquejar el dispositiu usant el Mode DFU : La manera DFU és una manera d'arrencada particular que passa per alt el carregador d'arrencada de iOS i, per tant, li permet restablir l'iPhone completament sense passar per bloquejos o errors. També és molt útil eliminar el jailbreak, ja que esborra completament els arxius de Cydia, que amb els mètodes de recuperació estàndard poden romandre «ocults» a la memòria de l ' «iPhone per».

Per posar el seu iPhone en mode DFU, obriu iTunes, Connecti l'iPhone a la Pc mitjançant cable llampec i feu una de les següents accions, segons el dispositiu que tingui.

  • iPhone 8, 8 Plus i X - amb l'iPhone encès, premeu i deixeu anar ràpidament la tecla volum +, Premeu i deixeu ràpidament el botó volum -, Sostenir el botó lateral dreta fins que la pantalla es torni negra. Ara deixi anar totes les tecles i premeu la tecla immediatament després costat dret es volum -, Mantenint pressionats simultàniament durant cinc segons, després deixeu anar només el botó lateral i continuï prement el botó volum - durant al menys cinc segons.
  • iPhone 7 i 7 Plus - s'apagui l'iPhone per complet, mantingueu premut el botó Poder durant 3 segons, després (sense deixar anar l'energia) també pressioni el botó volum - i mantingui tots dos durant uns 10 segons, deixeu anar el botó Poder i seguir pressionant la tecla volum - durant altres 8 segons.
  • iPhone 6/6 Plus i anteriors - apagueu el telèfon per complet, premeu la tecla Poder durant uns 3 segons, també premeu el botó Llar (Sense deixar anar l'encesa) durant uns 10 segons, després deixeu anar el botó d'encesa i continuï prement el botó Llar durant al menys 8 segons.

Si tot va sortir bé, la pantalla de l'iPhone romandrà negra i iTunes li notificarà que ha trobat un iPhone en mode de recuperació; Si no pot completar aquest pas i / o la pantalla d'l'iPhone s'encén, repeteixi tot el procediment seguint el meu tutorial dedicat.

Un cop a DFU, procedeixi a reiniciar pressionant les tecles a iTunes , Restaurar iPhone ..., restaurar / restaurar i actualitzar, vinga es accepto i espereu que es completi el procés (pot portar molt de temps). Un cop finalitzada la restauració, pot decidir si tornar a arrencar el iPhone des de zero o restaurar una còpia de seguretat d'iTunes (si ja ha creat una), seguint les instruccions que li vaig donar a la secció sobre restauració mitjançant còpia de seguretat.

¿Fes vist? No hi va haver necessitat de tornar el seu iPhone a l'Apple Center tot i que va oblidar la contrasenya i va bloquejar el dispositiu: estic segur que, després de llegir i seguir acuradament les meves instruccions, ja té a les mans les seves novament. iPhone ja desbloquejat, molt feliç amb el resultat!