Ha decidit vendre su Windows Phone, ¿Voleu suprimir totes les dades a la memòria de l' telèfon mòbil però no sap com fer-ho? desitjar restablir Windows Phone restaurar el seu telèfon mòbil a l'estat de fàbrica però no sap com fer-ho? No et preocupis, si vols, t'ajudaré.

Seguiu les instruccions que estic a punt de donar-li i en poc temps descobrirà com restablir qualsevol telèfon amb Windows (tant les marques Nokia com Microsoft, no hi ha diferència) per restaurar-ho a l'estat de fàbrica. També veurem com eliminar les dades en les microSD de telèfons amb Windows equipats amb memòria expandible i com restablir un Lumia de forma remota, En primer lloc, però, ens encarregarem de les còpies de seguretat.

Atès que el reinici de Windows Phone porta a la cancel·lació de totes les aplicacions, dades i configuracions al telèfon, començarem aquest tutorial per veure com guardar totes les nostres dades més importants. Li asseguro que no és difícil, tot el que ha de fer és agafar-se uns minuts de temps lliure i seguir les instruccions que li donaré. Les instruccions s'apliquen a tots els models principals de Windows Phone actualment disponibles al mercat (aquells equipats amb Windows Phone 8 o posterior).

Abans de començar: feu una còpia de seguretat de les teves configuracions

Abans restablir Windows Phone faci una còpia de seguretat de totes les seves dades i configuracions de el telèfon.

La còpia de seguretat es pot fer tant en línia, gràcies a onedrive, com fora de línia connectant el telèfon mòbil a la Pc. Vegem junts com procedir en els dos casos.

Còpia de seguretat de Windows Phone en línia

Per aprofitar les funcions de suport en línia que ofereix Windows Phone, d'associar el seu telèfon mòbil amb un compte de Microsoft. Si encara no ho ha fet, aneu a menú ajustos Windows Phone (la icona d'ajustos ubicat al menú amb totes les aplicacions instal·lades al dispositiu), seleccioneu l'element comptes de correu electrònic i Windows Phone i pressiona el botó afegir un compte per configurar el seu compte Microsoft.

Quan es completi l'operació, torni a menú principal amb la configuració de Windows Phone i realitzi les següents operacions.

  • Anar a l'menu configuració> còpia de seguretat> aplicacions i configuracions i, si cal, activa les opcions Feu una còpia de seguretat de la seva configuració y Còpia de seguretat d'aplicacions. Després pressiona el botó recolzar ara i esperi una aplicació en línia i una còpia de seguretat de la configuració.
  • Anar a l'menu configuració> còpia de seguretat> SMS i assegureu-vos que la palanca per a l'opció Còpia de seguretat de SMS s'estableix en (En cas contrari, lo, vostè mateix).
  • Anar a l'menu configuració> còpia de seguretat> fotos i vídeos i assegureu-vos que hi hagi una marca de verificació al costat d'una opció entre Bona qualitat y Excel·lent qualitat (Sota la capçalera Foto). Per activar la còpia de seguretat dels vídeos, poseu la marca de verificació al costat de l'opció Excel·lent qualitat (Sota la capçalera vídeo ) Però sàpiga que d'aquesta manera corre el risc de consumir molt d'espai en el seu onedrive.
  • Si voleu sincronitzar aplicacions i configuracions en altres dispositius, aneu a menú configuració sincronitzar la configuració i triï quines dades sincronitzar amb altres dispositius de Microsoft: tema, configuració de l'aplicació, dades o la contrasenya de Internet Explorer.

Còpia de seguretat de Windows Phone sense connexió

Després de configurar la funció de còpia de seguretat en línia en onedrive, connectar el Windows Phone a la PC amb el cable USB subministrat amb el telèfon i transfereixi totes les dades que més li interessen al seu PC: fotos, vídeos, arxius descarregats d'Internet, etc.

per accedir a el contingut de el telèfon mòbil, obriu el Explore els recursos Windows (la icona de la carpeta groga ubicat a la safata de sistema) i seleccioneu la icona de el dispositiu al menú aquesta PC (o recursos informàtics ).

Després localitzi els arxius del seu interès i transfiéralos al seu PC amb una còpia i enganxi normal. Les fotos i vídeos han d'estar a la carpeta fotos telèfon mentre els arxius descarregats d'Internet han de mantenir-se en la carpeta DESCÀRREGUES.

Per importar fotos i vídeos d'una manera més «ordenada», podeu utilitzar l'aplicació imatges Windows 10 o l'aplicació d'escriptori de Windows Phone destinat a PC amb Windows 7 (que també li permet sincronitzar arxius multimèdia amb iTunes).

Recuperació de Windows Phone

Ara diria que estem allà, estàs realment preparat per restablir Windows Phone ! Després veu a menú Configuracions> Quant a al telèfon, pressiona el botó reinicia el teu telèfon i respondre a les dues advertències que apareixen a la pantalla. Si utilitzeu un dispositiu amb memòria expandible i també voleu eliminar el contingut de la targeta SD, Poseu la marca de verificació al costat de l'element també esborra la targeta SD.

En aquest punt, el seu Windows Phone es reiniciarà i s'iniciarà el procediment de reinici de el telèfon, que hauria de durar aproximadament 10-15 minuts.

La propera vegada que activeu el telèfon mòbil, haurà de seguir el procediment de configuració inicial de Windows Phone per configurar tots els paràmetres bàsics de l' sistema operatiu. Llavors tria el idioma on voleu utilitzar Windows Phone, connectat a XNUMX:XNUMX xarxa sense fils i ajustar la configuració per data i hora.

Quan finalitzi l'operació, aparelli el telèfon amb el seu. Compte de Microsoft i triï si vol restaurar les seves dades anteriors de onedrive (seleccionant el data de respatller pensa fer servir) o si no restaurar les dades i configuri el telèfon com si fos un dispositiu nou. Com s'entén fàcilment, la funció de restauració de onedrive només estarà disponible Si heu configurat el mateix compte de Microsoft que va utilitzar en el seu telèfon mòbil abans de la represa.

Missió complerta! Ara esperi uns minuts i, a poc a poc, totes les aplicacions i dades que tenia al telèfon abans de la recuperació tornaran al seu lloc (excepte les fotos i vídeos que ja no apareixeran en el Windows Phone Camera Roll però només seran accessibles des onedrive ).

Reinici forçat de Windows Phone

El seu Windows Phone ja no funciona bé i no pot accedir a menú de reinici de el dispositiu? No entre en pànic, pot tornar el telèfon a l'estat de fàbrica realitzant un reinici forçat. Aquí hi ha tots els passos que ha de seguir en detall.

  • Mantingueu les tecles simultàniament poder y Volum telèfon mòbil fins que senti una vibració;
  • Deixa anar les anar, primer una altra vegada Volum i sostenlo fins que aparegui un de gran signe d'exclamació a la pantalla de el telèfon;
  • Premeu les tecles en seqüència volum +, Volum, poder y Volum i el telèfon mòbil es reiniciarà per realitzar el restabliment.

Restablir Windows Phone de forma remota

A l'igual que tots els sistemes operatius moderns per a telèfons mòbils, Windows Phone també inclou una funció antirobatori que li permet situar i formatar dispositius de forma remota (sempre que estiguin encesos i connectats a Internet).

Per usar-lo, connecteu-vos a la pàgina web de dispositius de Microsoft i seleccioneu l'article Troba el meu telèfon situat al costat de la icona del seu telèfon mòbil. Després feu clic al botó clar, Posi la marca de verificació a la banda de l'article Estic a punt per esborrar dades personals de el telèfon. i iniciï el reinici de Windows Phone pressionant novament clar.

El procediment farà que el telèfon no es pugui rastrejar, així que posi-ho en pràctica només en casos desesperats (quan ja no tingui l'esperança de recuperar el seu telèfon mòbil i, per tant, desitgi protegir les seves dades eliminant de la memòria de el dispositiu).