la Menú d'inici de Windows 10 ¿De cop i volta va deixar de funcionar? Estàs tractant de fer clic al botó Inici diverses vegades, però no passa res a l'fer això? Si fos vostè, no em preocuparia tant: aquest tipus de problemes no són rars per als usuaris de l'famós sistema operatiu Microsoft i, en general, es deuen a errors de sistema que poden reparar-se més o menys fàcilment a través d'algunes eines integrades en el sistema operant a si mateix. I si aquestes eines no tenen l'efecte desitjat, és possible provar algunes solucions una mica més extremes, com la de restaurar la PC a la data immediatament anterior a aquella en què els problemes en qüestió han començat a aparèixer.

Si passes uns minuts del teu temps amb mi, puc explicar-te Com restaurar el menú Inici de Windows 10 usant les solucions que he esmentat anteriorment. Encara que, pel que entenc, no et consideres un expert en tecnologia, No tens per què preocupar-te, perquè et guiaré pas a pas per resoldre els problemes que has trobat amb el menú Inici. Només necessita tenir la previsió per seguir tots els passos que li mostraré en les properes línies. Per a més informació, també explicaré com restaurar el menú Inici, en el sentit d'eliminar qualsevol personalització que s'hagi aplicat.

Llavors, pots saber el que encara estàs fent allà? Coratge: posa't còmode, pren-te tot el temps que necessitis per concentrar-te en llegir els següents paràgrafs i, el que és més important, tracta de posar en pràctica els «consells» que et donaré. Veurà, seguint escrupolosament les meves instruccions, no hauria de tenir problemes per completar la seva «tasca» de restaurar el menú Inici. Us desitjo bona lectura i els desitjo a tots molta sort!

Restablir arxius de sistema

Restablir arxius de sistema és una de les primeres solucions que has de considerar per restaurar el menú d'inici de Windows 10, Perquè pugui tornar a usar-lo. Si mai abans ha realitzat una operació d'aquest tipus, no es preocupi perquè a continuació trobarà tot el que heu de fer en detall.

Per començar, has de obrir el Símbol de sistema, O l'aplicació de Windows que et permet interactuar amb el sistema operatiu mitjançant ordres de text (si recordes, t'ho vaig explicar en un tutorial dedicat). Com pot fer-ho si el menú Inici no funciona en aquest moment? Només pressiona les tecles a el mateix temps Win + R en l' teclat, Per obrir la comanda raça després escriu cmd.exe en el camp de text apropiat i premeu el botó bo o donar seus en el teclat

En aquest punt, ha de mostrar la finestra principal de l'símbol de sistema: després escriviu la comanda sfc /scannow i donar seus en el teclat, perquè Windows 10 realitzi una exploració correctiva dels arxius de sistema. Un cop hagueu completat aquest procés, que hauria de durar uns minuts, reinicieu el PC pressionant les tecles de nou Win + R en el teclat i, a la finestra que s'obre, escriviu Shutdown.exe -r -t 00 i després feu clic al botó bo.

Una vegada que la PC s'ha reiniciat, pressiona el botó començament poseu-la a la cantonada inferior esquerra de la pantalla per assegurar-se que torni a funcionar com abans.

Repara la imatge de sistema

Si restablir els arxius de sistema no va ajudar a restaurar el menú Inici de Windows 10, intenti per reparar la imatge de sistema usant el Eina de gestió i manteniment de llançament d'imatge., Que també es pot trucar des Símbol de sistema.

per començar obri el símbol de sistema executant l'aplicació amb privilegis d'administrador. A el no poder actuar des del menú Inici, es veu obligat a procedir des Explorador de fitxers de Windows Després feu clic a la icona carpeta groga ubicat a la barra de tasques, expandeix el menú aquesta PC, Feu clic a l'element Disc local (C 🙂 i vaig anar a el lloc Windows> Menú Inici> Programes> Sistema de Windows o copiar i enganxar C: Usuaris Ieuser AppData Roaming Microsoft Windows Menú Inici Programes Eines de sistema al bar situat a la cantonada superior esquerra. Després feu clic dret a la icona de l'aplicació Símbol de sistema, Seleccioneu l'article Executar com a administrador des del menú de context i després pressiona el botó .

A la finestra principal de l'símbol de sistema, després premeu Dism /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth i donar seus en el teclat Ara tot el que ha de fer és esperar que es completi l'operació, que prendrà uns minuts, i el joc estarà llest.

Si tot va sortir bé, ara hauria de poder fer servir el menú Inici novament. No obstant això, abans de verificar que això sigui possible, tornar a realitzar la PC pressionant novament les tecles Win + R en el teclat i, a la finestra que s'obre, escriviu Shutdown.exe -r -t 00 i després feu clic al botó bo o anem seus en el teclat Després pressiona el botó començament situat a la part inferior esquerra de la pantalla per verificar que aquest últim hagi tornat a funcionar com abans.

Restaurar el sistema a un estat anterior.

Si les solucions que li vaig esmentar en les línies anteriors no van ajudar a que el menú Inici de Windows 10 tornés a funcionar, em temo que haurà de recórrer a algunes solucions una mica més dràstiques, com la de restaurar Windows 10 a un punt de restauració anterior.

Abans d'utilitzar la funció que li permet fer això, vull recordar-li que a el tornar el sistema a una data anterior, S'eliminaran totes les configuracions i personalitzacions que s'hagin aplicat després de la data triada (a diferència dels arxius personals que no haurien de perdre). Clarament, per poder seguir les instruccions que he proporcionat a continuació, se suposa que vostè té creat un punt de restauració 1 que ha trobat un mal funcionament en el menú Inici. Un cop aclarits aquests aspectes, diria que podem procedir.

Primer, has d'obrir el Panell de control i anar a la secció on hi ha eines de recuperació de Windows. Si el menú Inici funciona, seria suficient escriure el terme » Restauració «Al Barra de cerca de Cortana situat a la part inferior esquerra i després feu clic a l'element Restauració. No obstant això, atès que el menú Inici en el seu cas no es pot usar, ha d'actuar de manera diferent.

Després premeu les tecles simultàniament Win + R en el teclat, per obrir la comanda raça i, en el camp de text obert escriure cmd.exe i premeu el botó bo. A la finestra principal de l'símbol de sistema, després premeu start control i donar seus en el teclat A la finestra principal de l'Panell de control, copia i enganxa la ruta Panell de control Tots els elements de el panell de control Restablir al bar situat a la cantonada superior esquerra i des seus en el teclat

En aquest punt, feu clic a l'element. Restaura sistema obert, Pressiona el botó Següent, Poseu la marca de verificació a la banda de l'article Tria un punt de restauració diferent, Feu clic de nou al botó Següent, Posi la marca de verificació en l'article Mostra més punts de restauració, Seleccioneu de la llista proposada del punt de restauració creat a la data immediatament anterior en comparació amb l'aparició del seu problema amb el menú Inici i després premeu els botons Següent, final y per començar el procediment de recuperació.

Una vegada que l'operació en qüestió, que podria durar molt de temps, s'hagi completat, la PC es reiniciarà i, més tard, se li mostrarà una finestra relacionada amb la restauració que es va realitzar en aquest moment. Per obtenir més informació sobre com restaurar el seu PC a una data anterior i com restaurar Windows 10, Mireu els enllaços que li he vinculat. Estic segur que aquestes lectures addicionals també et seran molt útils.

Eliminar les personalitzacions de menú Inici

No s'ha trobat cap problema amb el menú. començament, Però ¿vol eliminar algunes personalitzacions que li ha aplicat i tornar a la seva configuració per defecte? En aquest cas, tot el que ha de fer és actuar des de la configuració de sistema.

Després obre el menú començament, Pressiona la icona de la engranatge col·locat a l'esquerra, feu clic a l'element personalització i després seleccioneu l'element començament des de la barra lateral esquerra. A la finestra que s'obre, activar o desactivar les opcions que havia canviat anteriorment a l'pujar Activat / Desactivat els interruptors en els interruptors que veus a la pantalla.

Si ha canviat el color de menú Inici, pot restaurar el Windows original anant a Configuració> Personalització> Temes i després aplicant un dels temes Finestres o Windows 10.