Com restaurar google en dispositius mòbils. Des de fa uns dies, està experimentant problemes en una aplicació de Google al seu telèfon mòbil: De vegades s'atura de manera anormal, altres vegades no realitza les seves funcions correctament. Va intentar eliminar-la, però va notar que el problema no es va resoldre i que, per tant, probablement les dades van romandre en la memòria que podrien continuar causant un mal funcionament.

En aquest punt, realment li agradaria poder resoldre el problema sense recórrer a un reinici de telèfon mòbil, però no sap com. En aquest tutorial, explicaré com restaurar Google en dispositius mòbils mostrant tots els procediments que s'han de realitzar per restablir les aplicacions de Google a Android e iOS i els passos a seguir per restaurar les dades d'un compte de Google al dispositiu.

Com restaurar Google en dispositius mòbils en Android

si necessita restaurar Google a Android, En els següents paràgrafs li mostraré alguns suggeriments a seguir per resoldre els problemes més comuns en les aplicacions.

A més d'això, també indicaré els procediments que es duran a terme per restaurar un compte de Google en què hagi sincronitzat les dades del seu telèfon mòbil.

Restaurar la pàgina d'inici de Google

Si ja no veu el lloc web de Google com la pàgina d'inici a l'començar Google Chrome, Pot restaurar tot en uns simples passos.

Primer, inicia l'aplicació Google Chrome, Que troba preinstal·lat en el seu telèfon mòbil i toca el icona ( ), Situat a la cantonada superior dreta.

Des del menú contextual, toqui els ajustos i pressiona la redacció Pàgina d'inici. En la nova pantalla que veu, assegureu-vos de moure la palanca cap amunt ON i que, sota la capçalera Obre aquesta pàgina, El lloc està indicat www.google.es

Si va haver de llegir un lloc web diferent, premi Obre aquesta pàgina i, al camp de text, ingressi https://www.google.es, Confirmant el procediment amb el botó Desar.

Ara, a la pantalla principal, pressionant la icona amb el símbol d'una casa, Ubicat a la part superior esquerra, pot accedir a la pàgina principal del conegut motor de cerca.

Si en l'obertura de Google Chrome no mostri la pàgina inicial que va configurar, probablement es degui al fet que té diverses pestanyes obertes, que memoritzen l'última de les seves recerques.

Pot tancar-los tocant la icona amb el símbol d'un quadrat i un número dins, Situat a la cantonada superior dreta.

Pot desplaçar les diferents pestanyes amb un lliscament vertical a la pantalla i tancar-les simplement prement el botó amb el icona (X) que trobes a la cantonada superior dreta de cada un d'ells.

Restaurar aplicacions de Google

Si té problemes amb les aplicacions preinstal·lades de Google, l'única solució disponible és restaurar a la versió original de fàbrica.

De fet, la majoria de les aplicacions de Google no es poden desinstal·lar d'un telèfon mòbil Android, llevat que sigui el propietari de l' permisos de root, del que parlaré en següent paràgraf.

Per realitzar aquesta operació, vagi als ajustos de el telèfon mòbil, usant la icona amb el símbol d'un engranatge ubicat a la pantalla d'inici.

Toc l'element Aplicació i desplaceu-vos per la llista de totes les aplicacions instal · lades al dispositiu, fins que trobi amb la qual recentment va tenir problemes.

Després de trobar-lo, toqueu, després feu clic al botó Desactivar i confirma l'operació pressionant l'element deshabilitar aplicació, A la pantalla que se't mostra. Després premeu el botó acceptar en l'avís que veu a la pantalla i l'aplicació es reemplaçarà amb la versió de fàbrica.

A més d'això, premeu sobre memòria i pressiona els dos botons esborrar dades y esborrar memòria cau, Per assegurar-se d'haver eliminat totes les dades de l'aplicació. Amb aquest procediment, no ha desinstal l'aplicació, sinó que simplement l'ha retornat a la seva versió original, sense tota la informació que s'havia guardat fins a aquest moment.

Ara és el moment d'actualitzar l'aplicació. obrir la Play Store, A través de la seva icona (el símbol d'un triangle de color invertit ), Que trobarà a la pantalla d'inici. Feu clic al i con ( ), Ubicat a la part superior esquerra i, al menú, trieu Els meus aplicacions i els meus jocs.

De la targeta actualitzacions, Premeu el botó refrescar, En correspondència amb l'aplicació de Google que es va a restaurar, o pressiona el botó actualitzar tot.

A l'realitzar aquesta operació, hi haurà fet la instal·lació neta de l'aplicació en l'última actualització, amb la possibilitat que s'hagin resolt els problemes que va trobar anteriorment.

Restaurar una aplicació de Google amb root

El procediment que et vaig mostrar al paràgraf anterior és vàlid tant en dispositius amb root com en aquells sense ells. Si el telèfon mòbil, té el permisos de root, Pot seguir un altre procés, que implica la supressió de l'aplicació i, per tant, la seva posterior instal·lació.

Per realitzar aquesta operació, podeu utilitzar l'aplicació Emulador de terminal per Android, Disponible de forma gratuïta a Play Store. Instal·leu l'aplicació prement el botó instal·lar, Per Estic d'acord i finalment, en obrir.

Una vegada que l'aplicació s'hagi iniciat, se li mostrarà una pantalla en negre amb un terminal, on haurà d'anar a escriure ordres. Primer, després escriviu la comanda a, seguit de el botó Enter del teclat, Per atribuir permisos de root a la terminal. Ara, escriu la paraula debloat i premeu el botó Enter.

Després d'uns segons, veureu els elements de menú, que es seleccionaran utilitzant els números o lletres que es mostren al lateral. Introduïu el valor 1, Per veure la llista d'aplicacions de sistema ( Aplicacions de sistema ) I espereu que es retorni la llista de totes les aplicacions preinstal·lades al dispositiu.

Ara vos per la pantalla, identifiqui el número corresponent a l'aplicació que voleu eliminar i digítelo al terminal, confirmant el procediment amb el botó Enter. Després escriu la lletra Y > Enter per tornar a menú principal.

Escrigui el valor 0 i confirmi novament amb Enter. A l'reiniciar el telèfon, podrà verificar que l'aplicació de Google que va triar s'hagi eliminat.

Si, seguint el procediment que li he indicat en les línies anteriors, encara ha de trobar l'aplicació Google a la pantalla d'inici, seguiu els suggeriments que es donen en el paràgraf anterior, que el portarà aquesta vegada al seu desinstal completa.

Per instal·lar-lo, busqueu el nom de l'aplicació Google a la barra de cerca de Google Joc Store, El icona té el símbol d'un triangle de color invertit a la pantalla d'inici i premeu el botó instal·lar i amb obrir.

Li recomano que no desinstal aplicacions importants de Google, com el Play Store o Serveis de Google que, si s'elimina, Podria provocar un mal funcionament de l' sistema operatiu Android.

Restaurar compte de Google

Tota la informació relacionada amb la configuració de el telèfon mòbil, les dades de l'aplicació i altres dades que es poden restaurar en el cas de reinici de el dispositiu. No obstant això, aquesta funció de còpia de seguretat primer s'ha d'habilitar al telèfon. En cas contrari, no podrà realitzar una operació de recuperació del compte de Google.

Per verificar que es va dir en les línies anteriors, obriu  ajustos d'Android, usant la icona amb el símbol d'un engranatge que trobes a la pantalla d'inici i toques els elements compte > Google i després selecciona la Compte de Google. En la nova pantalla que veu, assegureu-vos de moure totes les palanques a la posició ACTIVAT.

Ara pressiona el botó esquena, Fins que torni a la pantalla principal ajustos d'Android i seleccioneu l'element Còpia de seguretat i restauració.

Així que assegura't que les entrades Còpia de seguretat de les meves dades y recuperació automàtica tenir les palanques configurades en ON i, si no, moure'ls de OFF perquè ON.

D'aquesta manera, a l'restaurar el telèfon mòbil, de què et vaig parlar en aquesta guia meva, podràs ingressar les dades d'accés de Compte de Google i restaurar la informació que conté: per exemple, pot reinstal·lar aplicacions o veure contactes a la llibreta d'adreces.

L'operació de restauració té lloc durant la fase d'inicialització de el dispositiu, seguint el procediment que s'indica a la pantalla, en l'assistent de configuració.

Com restaurar Google a dispositius mòbils en iOS

si voleu restaurar el compte de Google o la informació de l'aplicació en iPhone, Pot realitzar alguns procediments que pot consultar en els següents paràgrafs. El consell que li donaré és bastant simple i tindrà èxit, sense problemes, en arribar al seu objectiu.

Restaurar la pàgina d'inici de Google

Si voleu recuperar, Google com pàgina d'inici navegador, aquesta és la secció més adequada per a vostè. En les següents línies, de fet, li mostraré les operacions que es realitzaran en l'iPhone per configurar Google com la pàgina d'inici en safari o Google Chrome.

En safari, No és possible establir directament una pàgina d'inici a l'obrir el navegador. No obstant això, pot realitzar dues operacions que poden ajudar-lo a aconseguir el seu objectiu satisfactòriament.

Primer, pots verificar si Google és el motor de cerca de el navegador: per fer això, iniciï l'aplicació ajustos, A través de la seva icona amb el símbol d'un engranatge present a la pantalla d'inici, desplaceu-vos per la pantalla que s'obre, toqui els elements safari > Motor de cerca i asseguri verificar Google.

A l'realitzar aquest procediment, quan s'inicia l'aplicació safari, A la barra de cerca a la part superior, pot escriure qualsevol terme per buscar a Google.

Una altra operació que pot intentar posar en pràctica és crear un enllaç a la pantalla d'inici que redirigeix ​​a Google cada vegada que el selecciona. Per realitzar aquesta operació, comenci safari i, a la barra d'adreces, escriviu l'adreça google.es.

Ara, premi la icona amb el símbol de fletxa que trobes a la barra a la part inferior i, entre els elements que apareixen a la pantalla, pressiona el que mostra la redacció Afegir a casa.

Feu clic a afegir, A dalt a la dreta i es crearà una icona a la pantalla d'inici de l'iPhone que s'inicia safari mostrant directament a la pàgina d'inici de Google.

Si fa servir, en canvi, sol·licitud Google Chrome en iOS, pot restaurar Google com el motor de cerca per defecte a través de la configuració de l'aplicació. llavors iniciï Google Chrome a través de la seva icona a la pantalla d'inici, toca el icona ( ) que trobi en la part superior dreta i, des del menú de context, seleccioneu l'element ajustos > Motor de cerca. Poseu una marca de verificació en l'article Google i confirmi prement la tecla finalitzar.

Amb aquest procediment, hi haurà establert Google com a motor de cerca, que s'utilitzarà cada vegada que busqui alguna cosa a través de la barra d'adreces a la part superior.

Restaurar aplicacions de Google

Si troba un problema amb una aplicació de Google a l'iPhone, pot intentar eliminar tota la informació i les dades d'aquest últim. Per fer això, obriu els ajustos d'iOS usant la icona amb el símbol d'un engranatge present a la pantalla d'inici.

Feu clic a general > Espai lliure per a iPhone i desplaci la pantalla fins que trobi l'aplicació de Google amb la qual té problemes. després trieu eliminar aplicació, Confirmant la cancel·lació amb el botó eliminar aplicació.

Ara només has d'obrir el App Store, El icona té el símbol d'una estilitzada «A», I feu servir la barra de cerca per trobar l'aplicació de Google que acaba d'eliminar. Pot instal·lar-se novament en la memòria de el telèfon prement el botó obtenir i finalment obrir.

Restaurar compte de Google

En iPhone, Pot afegir un compte de Google per sincronitzar certa informació amb ella. Aquest procediment només es pot realitzar per algunes dades, com correu, contactes, calendaris i notes.

Per verificar que cada opció estigui activada, accedeixi a l'aplicació ajustos (La icona amb el símbol d'engranatge ) Present a la pantalla d'inici de l'iPhone.

Desplaceu-vos cap avall a la pantalla i toc Compte i contrasenya per arribar a la secció d'administració de comptes en el dispositiu.

Després, clic a Compte de Gmail i assegureu-vos que els elements que voleu sincronitzar estiguin configurats en ON. A partir d'aquest moment, totes les dades del compte de Google es sincronitzaran amb l'iPhone.

En cas que tinguis restablir un iPhone i desitja restaurar un compte de Google, obriu el ajustos de iOS i Compte i contrasenya > Afegeix un compte > Google i realitzi el procediment que es mostra a la pantalla per afegir un Compte de Google i sincronitzar les seves dades.

Fins aquí com restaurar Google en dispositius mòbils.