Com restaurar iPhone 5

Des de fa uns dies, el seu fiable iPhone 5 ha començat a embogir i està buscant una solució vàlida que li permeti recuperar gloriós i completament funcional com abans? Si la resposta és sí, sàpiga que és possible tractar de suportar anant a restaurar iPhone 5. Com es diu? No tens ni idea de com fer-ho? Bé, si aquest és el cas, no es preocupi ... De fet, puc explicar-li tots els passos a seguir.

No obstant això, abans que puguis espantar i pensar en el pitjor, vull tranquil·litzar-immediatament sobre una cosa. Si bé pot semblar complicat restaurar l'iPhone 5, en realitat és molt senzill. Tot el que necessites és una mica d'atenció i paciència i uns minuts de temps lliure, res més.

Llavors, si està realment disposat a esbrinar quins passos s'han de seguir per poder restaurar l'iPhone 5, li suggereixo que se senti còmode i es dediqui a llegir aquesta guia. Estic segur que a la fi podràs sentir-te més que satisfet amb el resultat obtingut.

Si voleu saber com restaurar l'iPhone 5, el primer que ha de fer és triar el tipus de procediment que prefereix adoptar. Depenent de les seves preferències personals, pot optar per actuar a través del programari. iTunes en el vostre Pc o mitjançant el ajustos de el dispositiu. El resultat, ja saps, és pràcticament idèntic.

Independentment de l'mètode que triïs per restaurar l'iPhone 5, abans de realitzar aquesta operació, és bo que procedeixis a realitzar un Suport de les dades al dispositiu. A el fer una còpia de seguretat, Tindrà la possibilitat de recuperar configuracions, fotos, aplicacions, etc., d'una manera molt simple i ràpida. Per saber com fer una còpia de seguretat de les dades en el seu iPhone, pot seguir les instruccions en el meu guia sobre com fer una còpia de seguretat de l'iPhone.

Restaura iPhone 5 des de iTunes

Per restaurar l'iPhone 5 i ha optat per utilitzar iTunes, El primer que ha de fer és encendre la seva Pc i iniciar el famós programari. iTunes s'inclou de forma "estàndard" en totes les Mac i ha de descarregar-se i instal·lar-se per separat en les PC amb Windows.

Llavors, si utilitzeu una Pc equipada amb el sistema operatiu de Microsoft i encara no ha descarregat iTunes, feu clic aquí per connectar-se a la pàgina web oficial d'Apple i descarregar el programa fent clic al botó descarregar. Després obri el paquet d'instal·lació iTunesSetup.exe que s'ha descarregat en el seu PC i feu clic en seqüència en vinga, Instal·lar en pc es si per dues vegades consecutives. Per finalitzar, premi final.

Procediu anant a desactivar la funció antirobatori Trobar la meva iphone (Li vaig parlar en profunditat sobre aquesta funció en la meva guia sobre com rastrejar un telèfon mòbil robat) Que, quan està activa, li impedeix tornar el telèfon a la configuració de fàbrica. Per fer això, premeu la icona de secció configuracions de iOS present en el seu iPhone 5, seleccioneu l'element icloud i després toc a Trobar la meva iphone al menú que s'obre. llavors puja APAGAT la palanca d'opcions Trobar la meva iphone i després introduïu la contrasenya d'ID de Apple.

Ara, per poder restaurar l'iPhone 5, procedent connectant el telèfon a la Pc usant el cable subministrat a l'comprar el dispositiu, després esperi que iTunes s'iniciï automàticament a la Pc. Quan s'inicia el programari, pressiona la icona d'iPhone que apareix a la part superior esquerra de la finestra.

precaució: si és el primer cop que connecta l'iPhone a la Pc, ha d'autoritzar la connexió entre els dos dispositius pressionant primer el botó autoritzar a la pantalla de el telèfon i després al botó Seguir que apareix a l'escriptori de la Pc.

Després premeu el botó restaurar iphone que es troba a la part superior dreta de iTunes i després accepta els termes d'ús d'iOS pressionant primer a Restablir / Restaurar i Actualitzar, Després en seguint i finalment en accepto.

Després d'uns minuts, apareixerà un missatge advertint que l'iPhone 5 s'ha reiniciat i, per tant, s'ha restaurat al seu estat de fàbrica. Recordeu que la durada de l'procés varia segons la velocitat de la seva connexió, ja que l'última versió de iOS es descarrega automàticament de Internet.

Un cop hagueu completat el procediment per restaurar l'iPhone 5, iTunes us demanarà si voleu configurar el seu telèfon com un nou dispositiu o desitja restaurar les aplicacions i les dades de la còpia de seguretat anterior. Seleccioneu l'opció que cregui que s'adapta més a les seves necessitats i després segueixi el procediment de configuració simple i específic que es mostra a la pantalla.

En el desafortunat cas que no pugui restaurar l'iPhone 5 a causa d'algun error, però, no ha de preocupar. Probablement posant el telèfon a DFU manera, encara podrà retornar-lo a l'estat de fàbrica en molt poc temps. Si no ho sap, la manera DFU no és més que una manera que esborra completament el contingut de la memòria de el telèfon i evita algunes de les restriccions proporcionades pel procediment de reinici estàndard.

Per posar el seu iPhone 5 a DFU, tot el que ha de fer és connectar-lo a la Pc i apagar completament mantenint pressionada la tecla Poder durant uns segons i movent la palanca que es mostra a la pantalla cap a la dreta per apagar-la que apareix a la pantalla. Després has de mantenir les tecles Poder es Llar simultàniament durant uns 10 segons, deixeu anar el botó Poder i seguir sostenint Llar fins que iTunes detecti el dispositiu en mode de recuperació. Després feu clic al botó que veu en la pantalla del seu PC i restauri el dispositiu fent clic al botó restaurar iphone d'iTunes. Si vols saber més a l'respecte, et suggereixo que llegeixis el meu guia sobre com posar l'iPhone en DFU.

Restaura iPhone 5 des de iPhone

Si, per contra, desitja restaurar l'iPhone 5 sense recórrer a l'ús d'iTunes, pot tenir èxit en l'empresa actuant, com ja he esmentat, directament des de la configuració de l'aparell.

Per restaurar l'iPhone directament des de la configuració de el telèfon, tot el que ha de fer és prendre el seu iPhone, premi la icona de l'aplicació configuracions present a la pantalla inicial, seleccioneu l'element General des de la pantalla que es mostra, aneu a la part inferior i toc restaurar.

Ara pressiona la veu Esborrar contingut i configuracions per restaurar l'iPhone 5 i restaurar el dispositiu al seu estat de fàbrica eliminant la configuració i les dades. Després ingressa el codi de desbloqueig del teu iPhone 5 i confirma la teva voluntat de realitzar l'operació de restauració prement el botó que compres a la part inferior de la pantalla.

A més de la funció mitjançant la qual eliminar el contingut i la configuració de l'iPhone, pot triar entre altres opcions: reiniciar ajustos per restablir tots els paràmetres de iOS sense esborrar dades; Reiniciar configuració de la xarxa per restaurar la configuració relacionada amb les xarxes sense fils i la connexió de dades; Restablir el diccionari de l' teclat per restaurar la configuració de el teclat a l'estat de fàbrica; Restablir disseny d'inici per restablir l'ordre predeterminat de les icones a la pantalla d'inici; Restablir ubicació i privacitat per restablir la configuració de privacitat i ubicació geogràfica.