Com restaurar iPhone sense actualitzar

Qui té un iPhone ho sap bé: actualitzar iOS a l'última versió és sempre la millor solució, només així es pot aprofitar a l'màxim el potencial de l' sistema operatiu d'Apple i dormir relativament tranquil sobre el seu nivell de seguretat. No obstant això, hi ha casos en què pot ser necessari restaurar iPhone sense actualitzar.

Em refereixo a aquells casos en què, per exemple, estàs utilitzant un model d'iPhone que ja no és recent i no vols carregar amb una versió massa recent d'iOS. O per a aquells casos en què fas servir un iPhone amb jailbreak i no vols perdre l'oportunitat de fer jailbreak, però encara podria haver-hi molts exemples.

Si tu també et trobes en aquesta situació: vols reiniciar el teu "iPhone per" però no saps com rebutjar l'actualització de iOS, no et preocupis, avui sóc aquí per ajudar-te. Preneu-vos cinc minuts de temps lliure i intenti «ometre» l'actualització de iOS seguint les instruccions que estic a punt de donar-li. T'asseguro que no és difícil, només has de posar-li una mica d'atenció i en poc temps obtindràs el resultat desitjat. Diverteix!

Restaurar un iPhone sense actualitzar iOS (procediment estàndard)

Òbviament mai ho hauràs notat però l'iPhone inclou una funció que et permet resetejar iOS sense actualitzar-lo, només veu a la configuració de sistema operatiu i selecciona l'element apropiat ubicat al menú «General». El procediment implica el eliminació de totes les dades de el dispositiu, Així que abans de posar-ho en pràctica, fes una còpia de seguretat de l'iPhone com vaig explicar en el meu guia dedicada a el tema.

Un cop hagi fet una còpia de seguretat del seu «iPhone per», aneu a menú configuracions dispositiu iOS (la icona d'engranatge a la pantalla d'inici), seleccioneu l'element General d'aquest últim i pujar restaurar. Després pressiona la veu Inicialitzar contingut i configuracions, Introduïu el PIN de desbloqueig i confirmi el seu desig de restablir l'iPhone «tocant» el botó inicialitzar iPhone.

El telèfon mòbil es reiniciarà i després d'uns minuts s'iniciarà el procediment de configuració inicial de l'iPhone. Durant aquest procediment, pot decidir si voleu configurar el «iPhone per» com telèfon nou yo restaurar una còpia de seguretat de iTunes o iCloud o si importar dades des Android (Opció disponible només en iOS 9.x). Un cop finalitzada la configuració inicial de l'dispositiu, aneu a menú Configuració> General> Quant a i verifiqui la versió de iOS instal·lada en aquest últim: serà la mateixa que tenia abans de la represa. Content?

Si necessita més orientació sobre com restaurar una còpia de seguretat d'iPhone després de reiniciar un dispositiu, consulteu el meu tutorial sobre el tema.

Restaurar un iPhone amb jailbreak sense actualitzar iOS

Si tu vols restaurar iPhone sense actualitzar iOS i usa un dispositiu amb jailbreak, provi Cydia Impactor. Aquest és un ajust gratuït que li permet restablir iOS i eliminar el jailbreak sense actualitzar iOS. Funciona d'una manera molt senzilla, però en el moment de redactar aquest article només és compatible amb les versions de iOS 8.1 a 8.4. En realitat, també hi ha una versió beta compatible amb iOS 9, però encara podria ser bastant inestable i, per tant, només s'ha d'utilitzar en casos d'emergència real.

També Cydia Impactor, així com el procediment de reinici estàndard de iOS, esborra totes les dades de el telèfon, així que abans d'usar-lo, fes una còpia de seguretat de l'iPhone com et vaig explicar en el meu guia sobre el tema.

Tan aviat com estigui llest per actuar, iniciï Cydia, Seleccioneu la pestanya Cercar situat a la part inferior dreta i busqui impactador Cydia. Així que pressioni la icona d'ajust en els resultats de cerca i instal·leu-lo en el seu iPhone «tocant» el botó primer Edita col·locat a la part superior dreta i després en els elements Instal·lar en pc es confirmació.

Quan acabi, seleccioneu la icona impactador Cydia a la pantalla d'inici de iOS, seleccioneu l'element eliminar totes les dades, unjailbreak dispositiu que està a la part inferior de la pantalla que s'obre i pressiona el botó eliminar tots per iniciar el procés de recuperació de l'iPhone.

Apareixerà una pantalla blanca amb una barra de progrés i la llista de tots els fitxers que l'ajust està eliminant de el telèfon. No aixeca un dit fins que es completa el procediment, és a dir, fins que es reinicia l'iPhone. Això hauria de trigar uns 10 minuts. Si apareix un advertiment a la pantalla de l' «iPhone per» sobre la manca d'espai en la memòria, ignora-, és normal.

Quan torna a arrencar l'iPhone, se li oferirà el procediment de configuració inicial de iOS; procediment mitjançant el qual pot decidir si vol configurar el seu «iPhone per» com telèfon nou yo restaurar una còpia de seguretat d'iTunes o iCloud o si importar dades des d'Android (Opció disponible només en iOS 9.x).

¡Missió complerta! Ara tens un iPhone reiniciat, ja no amb jailbreak però amb la mateixa versió de iOS, així que amb la possibilitat de repetir el jailbreak en qualsevol moment. ¡Fes un bon ús d'ella!