Com restaurar les icones de Escriptori de Windows 10. Recentment, a l'accedir a Windows 10, Et vas trobar en una situació bastant desagradable: les icones de l'escriptori van desaparèixer sobtadament i no van semblar reaparèixer fins i tot després de reiniciar la Pc.

En les línies següents, explicaré Com restaurar icones a l'escriptori de Windows 10 utilitzant totes les eines incloses en el famós sistema operatiu Microsoft. No es preocupi, no necessita fer canvis especials o desembolicar en ordres manuals complexos: els mètodes il·lustrats són molt simples i ràpids!

Com restaurar les icones d'escriptori de Windows 10 pas a pas

Activa la visualització d'icones a l'escriptori

Potser mai s'hagi adonat, però Windows té una funció integrada per inhibir la visualització d'icones a l'escriptori que és extremadament fàcil d'utilitzar!

Per tant, abans de seguir endavant i confiar en solucions una mica més complexes, li aconsello que verifiqui que aquesta funció no s'hagi habilitat per error.

Molt simple: primer, aneu a l' Escriptori de Windows 10, llavors faci clic dret amb el ratolí en un punt buit per accedir a l'menú de context relatiu i moure amb el ratolí sobre l'element vista.

Pareu molta atenció a la part inferior de l'segon menú que es mostra a la pantalla i identifica l'element Mostra icones d'escriptori : Si no hi ha una marca de verificació a la banda, vol dir que les icones de l'escriptori han estat ocult d'aquesta manera.

Si aquest és realment el cas, tot el que ha de fer és fer clic a l'element abans esmentat per reactivar la visualització de les icones: si no obté immediatament el resultat desitjat, intenti pressionar el botó F5 en l' teclat, O per cridar a l' menú de context escriptori i, a partir d'aquí, seleccioneu l'element refrescar.

Com restaurar les icones d'escriptori de Windows 10 fàcil

Ha notat la desaparició de les icones relacionats amb la paperera o aquest PC o per alguns dels seus programes favorits i no sap com restaurar-los?

Per reactivar la visualització dels anomenats icones de sistema (Xarxa, carpeta d'usuari, Aquesta PC, etc.) a l'escriptori, feu clic dret en un lloc buit d'aquest últim i seleccioneu l'element Personalitzar de menú.

Alternativament, pot obtenir el mateix resultat fent clic al botó de Inici (El botó en forma de bandera a la cantonada inferior esquerra de la pantalla), després el botó situat a la banda esquerra de menú que s'obre i després en l'element o icona de personalització.

En aquest punt, feu clic a temes situat a l'esquerra, desplaceu-vos cap avall per la finestra, fins arribar a l'element Configuració d'icones d'escriptori i feu-hi clic.

Després d'això, marqui les caselles de les icones que voleu mostrar ( Pc, Paperera de reciclatge, Arxius d'usuari, Panell de control y vermell ), Feu clic als botons aplicar y acceptar i els canvis s'aplicaran a l'instant.

Si voleu afegir (o restaurar) icones d'escriptori als programes que utilitza amb més freqüència, pot seguir el següent procediment. Obriu el menú de Inici o la Pantalla inicial de Windows 10, identifica l'aplicació per a la que voleu crear un nou enllaç (pot ser necessari accedir a la carpeta en la qual es troba), després de la qual cosa «agafa» la seva icona amb el ratolí i arrossegar en un lloc buit a l'escriptori.

Sortir de la manera tauleta

Una altra possible causa de la desaparició dels icones de l'escriptori de Windows 10 és l'activació de manera tauleta.

En poques paraules, és una interfície de Windows 10 adaptada per al seu ús amb dispositius de pantalla tàctil, que no inclou l'escriptori clàssic, sinó una sèrie de clics col·locat dins d'una pantalla d'inici expandida a pantalla completa, coneguda com Pantalla inicial.

No es preocupi, desactivar el mode tauleta de Windows 10 és molt simple. Primer, accedeixi a l'àrea de notificació fent clic a la icona en forma de historietes col·locat a la cantonada baix a la dreta de la pantalla (a la banda de el rellotge de sistema, per dir-ho), després pressiona el botó Mode tauleta situat a la part inferior per restaurar l'escriptori i les seves icones.

Si voleu evitar que el seu dispositiu activi la manera tauleta per si sol (per exemple, quan desconnecti la part de la rajola de el teclat), entreu a Menú d'inici / pantalla d'inici, Pressiona el botó resident a l'esquerra, seleccioneu el botó sistema de el panell proposat, després l'ítem Mode tauleta (Pot trobar-lo en la part esquerra de la finestra, si està ampliat) i configuri primer l'opció Utilitza la manera d'escriptori al menú desplegable pel que fa a l'accés i l'opció No demani confirmació ni canviï de manera al menú desplegable Quan el meu dispositiu activa o desactiva automàticament el mode tauleta.

Com restaurar les icones d'escriptori de Windows 10: altres solucions

¿Cap de les solucions informades anteriorment va funcionar? Les icones de l'escriptori no han desaparegut, però es mostren incorrectament, potser amb icones borrosos o, pitjor encara, en forma d'un full blanc.

Llavors el problema podria estar en una altra part: a continuació, li mostraré una sèrie de solucions que, molt probablement, poden restaurar la visualització correcta de les icones a l'escriptori del seu PC.

L'única recomanació que he de fer abans de començar és procedir per prova i error i seguir els procediments en l'ordre exacte en què apareixen.

Regenerar la memòria cau d'icones

Per accelerar la càrrega d'imatges vinculades a cada icona, Windows 10 guarda una petita còpia dels seus vistas previas en un arxiu específic, que s'anomena arxiu de icona de memòria cau.

Pot passar que, amb el temps, la memòria cau d'icones es faci malbé d'alguna manera, el que porta com a conseqüència directa una distorsió en les icones o la manca total d'ells: és en aquest últim cas, en particular, que els símbols es mostren a l'escriptori en forma de llençols blancs.

Per superar aquest problema, pot regenerar la memòria cau d'icones intervenir de la següent manera. Obrir una finestra de Explorador de fitxers fent clic a la icona de la carpeta groga situat a la barra inferior del Windows, feu clic a l'element vista situat a la part superior i després al botó Opcions.

En aquest punt, feu clic a la pestanya visita. En la nova finestra que apareix a la pantalla, poseu una marca de verificació al costat de Veure carpetes ocultes, arxius i unitats, Amaga arxius protegits de sistema (recomanat ), Feu clic al botó per confirmar la voluntat de continuar i després en el botó acceptar.

Una vegada que es completi aquesta operació, premeu la combinació de tecles Win + R, Escriviu la comanda %LOCALAPPDATA% en el panell proposat, premeu la tecla Retorn de el teclat, identifica l'arxiu IconCache o Iconcache.db i eliminar-lo, després d'això, reinicia el teu PC : Les icones haurien de tornar com a nous!

Restablir arxius de sistema

¿La solució anterior no va tenir l'efecte desitjat?

Pot fer un altre intent de «reparació d'icones» usant la utilitat SFC de Windows: si mai havia sentit parlar d'ell, sfc és un programa executable des de la línia de comandes que permet analitzar els arxius necessaris per al correcte funcionament de Windows i, si cal, restaurar-los automàticament.

Per continuar, obriu el Menú d'inici / pantalla d'inici fent clic al botó Inici situat a la cantonada inferior dreta de la pantalla, seleccioneu la carpeta Eines de Windows, FER clic dret al botó Símbol de sistema, Seleccioneu l'article més> executar com a administrador des del menú de context proposat i després premeu el botó .

Una vegada que l'indicador estigui obert, ingressi la comanda en ell sfc / scannow seguit pressionant la tecla Retorn. Espereu que es completi l'anàlisi i la correcció, tornar a realitzar la Pc i les icones haurien de tornar al seu aspecte original.

Tornar a un punt de restauració anterior

Vas intentar tot, però tot el que et vaig mostrar abans, però les icones a l'escriptori simplement no volen tornar a la normalitat?

Per tant, com a solució extrema, li suggereixo que retorni la seva Pc a un estat anterior utilitzant Restaura sistema de Windows.

Aquesta característica de Windows, en particular, li permet tornar el sistema a una data anterior: D'aquesta manera, es perdran totes les configuracions i personalitzacions aplicades després de la data triada, així com els nous programes instal·lats.

No obstant això, els arxius personals creats després de la data en què s'informa la Pc romandran intactes.

Per continuar i tornar Windows 10 a un estat anterior, pressiona Barra de cerca de Cortana, Escriu la paraula Restauració, Feu clic al botó Restauració i seleccioneu l'article Restaura sistema obert resident a la nova finestra que s'obre a l'escriptori.

Després d'això, feu clic al botó Següent, Posi la marca de verificació a la banda de l'article Tria un punt de restauració diferent, Feu clic de nou al botó Següent, Posi la marca de verificació a la banda de l'article Mostra més punts de restauració.

A continuació, seleccioneu de la llista proposada del punt de restauració creat a la data immediatament anterior pel que fa a l'aparició del seu problema amb les icones. Si ho desitja, pot conèixer per endavant els programes que podrien deixar de funcionar prement el botó Cercar programes interessats.

Feu les eleccions necessàries, feu clic als botons. Següent, final y per començar el procediment de recuperació, el que podria portar algun temps.

A la fin, la Pc es reiniciarà i, posteriorment, es mostrarà una finestra relacionada amb la restauració. Si necessita més aclariments sobre aquest procediment, pot consultar la meva guia específica sobre com tornar la PC a una data anterior, en la qual he aclarit en detall tots els passos necessaris.

Si fins i tot aquest procediment va fallar, és possible que necessiti una solució encara més dràstica, que podria Reiniciar complet de el PC.

D'aquesta manera, tindrà la possibilitat de retornar el sistema operatiu a l'estat inicial, exactament com si acabés de instal·lar-lo, amb l'oportunitat de mantenir intactes els seus arxius personals. No es preocupi, és un procediment molt simple, que tinc il·lustrat específicament en el meu guia sobre com restaurar Windows 10.

Abans de continuar, tingui en compte que l'aplicació de l'procediment recentment esmentat implica la pèrdua total de totes les configuracions, programes i controladors instal·lats en el seu PC.

Fins aquí l'entrada sobre com restaurar les icones d'escriptori de Windows 10.