Després d'haver utilitzat la seva Pc amb Windows 10 instal·lat durant setmanes sense cap problema, des de fa uns dies ha començat a notar una lentitud inusual i alguns petits errors inexplicables. Per permetre't enfrontar-ho, un amic et va suggerir que ho provessis restaurar Windows 10. Has pres el consell com a bo, però si estàs aquí ara i estàs llegint aquesta guia, és clar que en aquest moment no tens idea de com procedir. Donada la situació, sàpiga que no té motius per preocupar ... aquest cop pot comptar amb mi! De fet, en les següents línies aniré a escopir, pas a pas, tot el que heu de fer per poder restaurar Windows 10.

Abans que pugui alarmar pensant en haver de realitzar operacions complicades fora del seu abast, vull fer-li saber immediatament que, a l'contrari del que sembla, restaurar Windows 10 no és complicat en absolut. Tot el que necessita és només un mínim d'atenció i uns minuts de temps lliure, res més.

Llavors, si realment voleu saber què heu de fer per poder restaurar Windows 10, el convido a que se senti còmode, es col·loqui davant de la seva Pc i es dediqui a llegir aquesta guia. Estic segur que a la fi podrà dir-li més que satisfet amb el resultat obtingut. Apostem?

Si està interessat en restaurar Windows 10 a la Pc que utilitzeu actualment, pot triar entre dos sistemes diferents per tenir èxit «a l'empresa». Depenent de quines siguin les seves preferències i necessitats, pot decidir si vol restaurar Windows 10 utilitzant la funcionalitat adequada Restablir la PC disponible «estàndard» en Windows o si ho fa usant l'eina Eina de creació de mitjans ofert per Microsoft. L'elecció és teva. En ambdós casos, no es preocupi, no haurà de fer res particularment complicat.

advertència: Si tria restaurar Windows 10 anant a completar la neteja de la unitat, li suggereixo que faci un reserva del que creus que és més apropiat abans de continuar. De fet, la neteja completa de la unitat elimina totes les dades a la Pc d'una manera irrecuperable. Si no sap com fer una còpia de seguretat i voleu saber més a l'respecte, pot llegir el meu guia sobre com fer còpies de seguretat.

Restablir Windows 10 usant Restablir PC

Si prefereix restaurar Windows 10 usant la funció Restablir la PC connectat a l' sistema operatiu, El primer pas que ha de seguir és accedir a la secció Actualització i seguretat de Windows Per fer això, escriviu el terme en el camp de recerca adjunt a la barra de tasques ajustos, Feu clic al primer resultat adjunt a la llista que es mostra al menú començament i després pressiona la veu Actualització i seguretat present en la nova finestra que va anar a obrir a l'escriptori.

En aquest punt, feu clic a l'element. Restauració ubicat a la barra lateral a l'esquerra i després feu clic al botó per començar que trobes a la secció Restablir la PC.

Tenint en compte el que ara es mostra a l'escriptori, triï l'opció Mantenir els meus arxius, Si té la intenció de restaurar Windows 10 eliminant les aplicacions i la configuració però mantenint els seus arxius personals (fotos, documents de text, etc.), o escolliu l'opció eliminar tot, Si voleu eliminar tots els arxius personals, aplicacions i configuracions. En algunes PC, generalment portàtils, també pot trobar l'opció Restaurar la configuració per defecte que li permet tornar la Pc a l'estat de fàbrica, és a dir, amb els mateixos programes, serveis, etc. que havia trobat en el mateix a l'hora de la compra.

En aquest punt, si ha seleccionat l'opció Mantenir els meus arxius Adhereixi a l'assistent especial visible a la pantalla pressionant sempre el botó Següent i esperant que s'iniciï i completi la recuperació de sistema operatiu. En cas de dubtes, premeu el botó cancel · lar.

Si ha triat l'opció en el seu lloc eliminar tot en la finestra que es mostra més endavant en la pantalla indica si voleu eliminar només els seus arxius personals o si també té la intenció de netejar la unitat. En el primer cas pressiona Eliminar només els meus arxius personals mentre que en el segon cas, feu clic a Eliminar arxius i netejar la unitat després feu clic al botó restablir. Recordeu que la primera opció li permet restaurar Windows 10 més ràpid però és menys segur, mentre que la segona pot demorar algunes hores, però farà que sigui extremadament difícil recuperar arxius de tercers. En ambdós casos, seguiu l'assistent específic que es mostra a la pantalla. Quan dubteu, premeu el botó cancel · lar.

Després, la Pc es reiniciarà i s'iniciarà el procediment de configuració inicial per a Windows 10, durant el qual pot ajustar diverses configuracions de sistema operatiu. Si prefereix accelerar les coses, pot fer clic a Utilitza configuracions ràpides per utilitzar la configuració predeterminada. Proporcioni també per associar el seu compte de Microsoft amb Windows (com en Windows 8 / 8.1) o creu un compte local per poder reprendre immediatament l'ús del seu PC amb Windows 10 instal·lat.

Una vegada que finalitzi el procediment per restaurar Windows 10, no oblidi, si se li demana, activar la seva còpia de el sistema operatiu a l'proporcionar novament la clau del producte que posseeix. Per fer això, només veu a la secció ajustos de sistema operatiu, feu clic a activació i premeu el botó Canviar clau de producte.

Restaurar Windows 10 usant l'eina de creació de mitjans

Si per alguna raó no pot accedir a la funció Restablir la PC incorporat en el sistema operatiu pot restaurar Windows 10 usant Eina de creació de mitjans. És un petit programa gratuït de Microsoft a través del qual pot descarregar qualsevol versió de Windows 10, instal al seu PC, copiar en una memòria USB o guardar com una imatge ISO.

Per descarregar l'eina de creació de mitjans, feu clic aquí per connectar-se a la secció corresponent de la pàgina web de Microsoft a través de la qual descarregar Windows 10 i premeu el botó Descarregueu l'eina ara (versió de 32 bits) o al botó Descarregueu l'eina ara (versió de 64 bits) depenent de la versió de sistema operatiu que necessiti.

Una vegada que es completi la descàrrega, feu doble clic a Eina de creació de mitjans i triï si voleu restaurar Windows 10 fent clic a PC en ús o si voleu restaurar Windows 10 actuant en una altra PC crearà un suport d'instal·lació especial. En el primer cas, tots els arxius necessaris per a la instal·lació de sistema operatiu es descarregaran de Internet i el procediment per restaurar Windows 10 s'iniciarà automàticament. Si, en canvi, tria crear un suport d'instal·lació per a una altra PC, pot crear un memòria USB amb els arxius d'instal·lació de Windows 10 o pot descarregar el imatge ISO de el sistema operatiu per a gravar en DVD.

Si té la intenció de restaurar Windows 10 a la Pc que utilitzeu actualment, un cop que s'obri la finestra de l'eina de creació de mitjans, trieu actualitzar la PC ara i després feu clic al botó Següent situat a la part inferior dreta, esperi que es realitzi la descàrrega completa de tots els components necessaris per a la instal·lació de sistema operatiu i seguiu l'assistent específic que es mostra a la pantalla.

Després, trieu si voleu baixar les últimes actualitzacions disponibles per al nou sistema operatiu abans de restaurar Windows 10 en el seu PC, feu clic a acceptar acceptar els termes i condicions d'ús del producte i indicar si voleu tornar a instal·lar el sistema operatiu mentre manté els arxius personals, les aplicacions i la configuració, si ha de fer-ho mentre manté només els seus arxius personals o si no guarda res i després realitza un formato real. Pigia per tant en Següent i confirmeu la selecció realitzada fent clic lo.

Espereu ara que s'inicia el procediment per restaurar Windows 10, després escolliu l'idioma i la disposició de l' teclat i després premeu el botó instal·lar.

Després feu clic a passar per alt en resposta a la sol·licitud d'ingressar la clau del producte (la ingressarà un cop que s'hagi completat el procediment per restaurar Windows 10), indiqui la edició de Windows 10 que s'instal·larà a la PC, accepti les condicions d'ús de programari i triï si vol executar una actualització de la còpia de Windows ja present en la Pc o si realitza una instal·lació personalitzada.

Després, la Pc es reiniciarà i després haurà de prestar atenció a l'senzill procediment de configuració inicial de sistema operatiu. Per poder completar-i immediatament començar a usar el seu PC de nou, seguiu les instruccions que ja li he donat en les línies anteriors, quan li vaig explicar com restaurar Windows 10 usant la funcionalitat especial s'adjunta a el sistema operatiu.

Si, en canvi, té la intenció de restaurar Windows 10 anant a treballar en un PC diferent de la que està usant, un cop que obri la finestra Eina de creació de mitjans, seleccioneu l'opció per crear un mitjà d'instal·lació de Windows 10, el pressioni al botó Següent, Triï quina versió de Windows 10 descarregar, l'idioma de el sistema operatiu i l'arquitectura de la mateixa utilitzant els menús desplegables apropiats. Després feu clic novament al botó Següent.

En aquest punt, poseu una marca de verificació al costat de l'opció unitat flash USB, Per crear una unitat flash USB per a la instal·lació de Windows 10, o a la banda de l'opció arxiu ISO, Per descarregar un arxiu ISO de sistema operatiu i seguir endavant per indicar el dispositiu o carpeta de destinació per a Windows 10 i iniciar la descàrrega.

Una vegada que s'hagi completat el procediment de descàrrega, Mitja Creation Tool copiarà automàticament els arxius de Windows 10 a la clau que va especificar o a l'arxiu ISO que ha decidit guardar en el seu PC.

Recordeu que si ha triat restaurar Windows 10 usant una clau USB, el pendrive en qüestió ha de tenir una capacitat de al menys 8 GB. També li suggereixo que utilitzi una unitat flaix buida o un pendrive en què es guardin els arxius que ja ha guardat en un altre, ja que el dispositiu es formatarà i, com a resultat d'aquesta operació, el contingut emmagatzemat anteriorment serà irrecuperable. Si en lloc de la memòria USB que ha triat per restaurar Windows 10 a través d'un arxiu ISO, li suggereixo que llegeixi la meva guia sobre com gravar arxius ISO per esbrinar com crear un DVD d'instal·lació de sistema operatiu.

Després, expulsi la clau o el DVD de Windows 10 i connecti el suport a la Pc en la qual desitja restaurar el sistema operatiu, assegurant-se que estigui apagat i després enceneu la PC prement el botó corresponent a la carcassa. A l'fer això, el procediment s'ha d'iniciar automàticament en el qual pot restaurar Windows 10 des de USB o DVD.

Si el procediment per restaurar Windows 10 des d'USB o DVD no s'inicia automàticament i si la còpia de sistema operatiu ja instal·lat a l'ordinador s'inicia normalment, ingressi el BIOS i canvieu l'ordre d'inici configurant com el primer dispositiu al port USB o DVD admet les instruccions de la meva guia sobre com configurar la BIOS.

Una vegada que el procediment per restaurar el sistema operatiu ha començat, seguiu les instruccions que ja li he donat en les línies anteriors per configurar i poder comunicar-se usant la Pc «nova». Els passos que ha de realitzar en aquest punt són pràcticament idèntics.