Com revisar les fotos rebudes en Instagram

Fa uns mesos un amic teu et va enviar una foto a Instagram i ara, després d'un temps, necessites veure la imatge en qüestió de nou. No obstant això, desafortunadament, només recentment ha estat membre de la coneguda xarxa social de fotos propietat de Mark Zuckerberg i no sabeu com fer-ho.

¿Perdó? Així són les coses, i per això et preguntes ... com revisar les fotos rebudes a Instagram ? En aquest cas, no et preocupis, estic aquí per ajudar-te. De fet, en els propers capítols d'aquest tutorial explicaré pas a pas com fer-ho, a través de procediments senzills i ràpids, que li permetran veure però també guardar les fotos rebudes a Instagram, actuant a través de totes les plataformes on la xarxa social estigui disponible.

Dit això, si no pots esperar a arribar a el fons d'això, seu i pren-te uns minuts per llegir i posar en pràctica el que estic a punt de mostrar-te. En aquest moment, només li desitjo una bona lectura i, sobretot, una bona feina.

  • Com veure les fotos rebudes a Instagram
  • Com guardar les fotos rebudes a Instagram
    • Android / iOS
    • PC

Com veure les fotos rebudes a Instagram

Si t'estàs preguntant com revisar les fotos rebudes a Instagram En primer lloc, has de saber que pots fer-ho fàcilment accedint a la secció de missatges privats de la coneguda fotografia social.

En els propers capítols d'aquest tutorial, de fet, explicaré en detall com fer-ho, fent servir la aplicació Instagram perquè Android (Descarregable de la Play Store o de botigues alternatives) i per iPhone (Descarregable des de l'App Store). A més, et diré com fer-ho des PC a través de la pàgina web oficial d'Instagram o la seva aplicació per Windows 10.

Android / iOS

Començament aquesta guia explicant-los sobre com recuperar les fotos rebudes a Instagram actuant a través de l'aplicació de la coneguda xarxa social fotogràfica per Android e iPhone.

Per començar, llavors, comenceu Instagram prement la seva icona situada a la pantalla d'inici i / o al calaix de la seva dispositiu, i entreu en el seu compte. Ara, a la pantalla principal, feu clic al icona de l'avió situat a la cantonada superior dreta, per accedir a la secció dedicada als missatges privats.

Localitzi, llavors, la conversa amb l'usuari del seu interès i premi sobre ella: en la següent pantalla veureu tots els missatges privats enviats i rebuts i també tots els elements multimèdia relacionats. Un cop hagueu trobat la foto que li interessa, premi sobre ella per veure-la en una mida més gran. És fàcil, no?

PC

També pot procedir de PC a través de la pàgina web oficial d'Instagram o amb el vostre aplicació per a Windows 10, Per veure les fotos rebudes.

En ambdós casos, comenci per entrar al seu compte, i després premi el botó icona de l'avió situat a la cantonada superior dreta de la pantalla principal, per anar a la secció dedicada als missatges privats de la coneguda foto social.

Ara, en la següent pantalla, cerqueu la conversa que li interessa i feu clic en ella per veure l'historial de tots els missatges enviats i rebuts. Desplaceu-vos a través d'ells per trobar les fotos que ha rebut i després feu clic a la qual li interessa per veure-la.

Alternativament, només actuant com Web Pots veure-ho en una mida més gran: fes clic amb el botó dret de ratolí i, al menú que es mostra, feu clic a l'element Obrir la imatge en nova pestanya D'aquesta manera, es mostrarà en una nova pestanya de navegador.

Com guardar les fotos rebudes a Instagram

A més de veure les fotos rebudes en Instagram també pot procedir ràpida i fàcilment a guardar-los en la galeria de mitjans del telèfon intel·ligent, o en la memòria del seu ordinador.

Referent a això, per a procedir a telèfon mòbil i per PC a través de la lloc web oficial d'Instagram (En aquest cas concret no és possible actuar a través de l'aplicació a Windows 10 ), Seguiu la guia que està a punt de donar-li en els pròxims capítols d'aquesta guia.

Android / iOS

Li agradaria guardar les fotos rebudes en Instagram després de veure'ls des d'Android i iPhone, com es va explicar en el capítol anterior, a través de la secció dedicada als missatges privats de la xarxa social de fotos? No et preocupis, és molt fàcil: tot el que has de fer, de fet, és mantenir el dit pressionat a la foto que t'interessa, perquè puguis tocar el botó Desar al menú que se li mostra.

La imatge es guardarà a la galeria multimèdia per defecte del dispositiu, l'aplicació fotos o Galeria en Android i l'aplicació fotos en iOS.

PC

Si va seguir les instruccions que li vaig donar en el capítol anterior, pel que fa a la possibilitat de veure les fotos rebudes a Instagram per PC M'alegraria saber que guardar l'element multimèdia que estàs veient és igual de fàcil.

Tot el que has de fer, de fet, és fer clic al botó dret del ratolí en la imatge que es mostra. Després, al menú que es mostra, feu clic a l'element Guardar la imatge com. Després triï la ruta on vols guardar-les al teu ordinador i finalment fes clic al botó Desar. No vas pensar que seria tan fàcil, oi?