Molt sovint, pot succeir que rebi arxius PDF com arxius adjunts de correu electrònic que, un cop oberts, es poden veure en inversa o en posició horitzontal (és a dir, girats cap a la dreta o cap a l'esquerra). Què molèstia, oi? Aposto al fet que de tant en tant també et passa a tu i que, quan això passa, mai tens a mà una eina que et permeti solucionar el problema. Estic equivocat No, de fet Bé, donada la situació, deixa explicar-te com rotar PDF.

Com es diu Què li interessa, però sent poc pràctic en termes de tecnologia de la informació i noves tecnologies, problemes que les operacions a realitzar per rotar PDF són massa complicats per a vostè? Però no, t'equivoques ... i gran! A l'usar algunes aplicacions en línia i programari de PC, puc assegurar-li que aquesta és una operació molt simple que es pot fer amb uns pocs clics. Em preguntes quins són aquests serveis web i aquests programes per tenir èxit «a l'empresa»? Preneu-vos uns minuts de temps lliure per llegir les següents línies i el descobrirà.

Llavors, si realment vol entendre el que necessita fer per poder rotar arxius PDF, li suggereixo que se senti còmode davant de la seva Pc de confiança i es concentri en llegir aquest senzill tutorial. Veuràs, a la fi tindràs idees molt més clares sobre què fer. A més, estic segur que si cal, també estarà a punt i disposat a proporcionar totes les explicacions necessàries als seus amics que necessitin rebre un suggeriment similar. Què dius, aposti?

RotatePDF (en línia)

Si prefereix evitar instal·lar nous programes en el seu PC, pot usar RotatePDF per rotar arxius PDF. És un servei gratuït en línia que s'executa en tots els navegadors i sistemes operatius que li permet rotar documents PDF en qualsevol direcció sense instal·lar cap programa en el seu PC. El servei és completament gratuït i no té límits en la quantitat d'arxius que es poden rotar. L'única cura que necessita és no carregar documents de més de 10 MB.

Si voleu esbrinar com rotar arxius PDF directament en línia amb RotatePDF, tot el que heu de fer és connectar-se a la pàgina web de l'servei i fer clic al botó Selecciona el document PDF per seleccionar l'arxiu PDF en el seu PC que desitja rotar. Pots triar el document sobre el qual anar a actuar fins i tot pressionant el menú altres opcions i seleccionant De google Conduir, Per importar el fitxer des del seu compte de Google Drive, o de onedrive, Per importar el document des del seu compte de onedrive.

Després col·loqui la marca de verificació al costat de l'entrada per al tipus de rotació que desitja que realitzi la seva PDF ( 90 ° en sentit horari per rotar-lo 90 graus en sentit horari, 180 ° en sentit horari rotar-lo 180 graus en sentit horari o 90 ° en sentit antihorari per girar-lo 90 graus en sentit antihorari) i feu clic al botó girar PDF per iniciar el procés de rotació de documents.

En uns moments, s'obrirà una nova pàgina amb la paraula document rotat que l'avisarà que el seu document ha estat rotat. Per descarregar la versió «redreçada» de la seva PDF, feu clic a l'element descarregar que està a la banda de la redacció El seu document ha estat rotat! i, si apareix un advertiment de el navegador per confirmar la descàrrega, feu clic al botó Desar.

També pot veure arxius PDF rotats abans de descarregar-los. Tot el que has de fer és fer clic a l'element. vista en lloc de dalt descarregar a la pàgina que s'obre quan el document girat està a punt per descarregar-se.

PDFill Eines PDF (Windows)

Voleu saber com rotar arxius PDF en Windows? després usa PDFill Eines PDF. És un programari gratuït que inclou diferents eines per crear, convertir i modificar arxius PDF i que, per a la nota, li permet rotar documents d'aquest tipus d'una manera extremadament simple i ràpida. El programari també li permet afegir marques d'aigua als documents, dividir i fusionar pàgines de documents, realitzar escanejos i molt més.

Per rotar arxius PDF amb PDF a JPG amb PDFill PDF Tools, el primer pas que ha de realitzar és descarregar i instal·lar el programa en el seu PC. Per fer això, feu clic al botó connectat a la pàgina de descàrrega de programari a través d'l'enllaç que li vaig proporcionar Baixa'l ara sota l'encapçalament Obtingui aquesta eina només i després pressiona el botó descarregar adjunt a la pàgina que s'obre. Espereu que comenci i es completi la descàrrega de el programa i després obri el paquet d'instal·lació obtingut.

En aquest punt, primer feu clic al botó i després en Següent. Accepteu les condicions d'ús de PDFill PDF Tools col·locant una marca de verificació al costat de l'element Accepto els termes de l'Acord de llicència després feu clic a Següent per dues vegades consecutives, el seu instal·lar i després en acabat per completar la configuració. En cas necessari instal·lar script fantasma y .Net Framework accepta, no és un programari promocional sinó dos components gratuïts útils per al correcte funcionament de el programa.

Un cop completada la instal·lació, esperi que la pantalla principal del programari estigui visible a l'escriptori i feu clic al botó Girar o retallar pàgines PDF, Seleccioneu l'arxiu en format PDF en el qual desitja continuar i després feu clic al botó obert.

Després marqui la casella a la banda de l'article rotar per adjunt a la nova finestra que es mostra a la pantalla i utilitzeu el menú situat al lateral per especificar el grau de rotació de el document en format PDF: triï l'opció En sentit horari 90 graus per fer una rotació de 90 graus en sentit horari, l'opció 180 graus per girar 180 graus en el sentit de les agulles de el rellotge o seleccioni l'opció En sentit antihorari 90 graus per rotar 90 graus en sentit antihorari.

Proporcioneu per especificar les pàgines d'el document PDF en el qual vol realitzar canvis. Si el vostre document PDF consta d'una sola pàgina, també pot ometre la lectura d'aquest paràgraf; en cas contrari, busqui l'element Seleccionar pàgina: i utilitzeu el menú lateral per indicar el número de pàgina de l'arxiu a rotar. Si voleu rotar totes les pàgines alhora, simplement marqui la casella al costat de l'element Totes les pàgines.

Per completar el procediment per rotar arxius PDF, feu clic al botó Desa ... situat sota per crear un nou document correctament orientat. Especifiqueu la ubicació en el seu PC on voleu desar el fitxer, indiqueu un nom completant el camp Nom del fitxer: adjunt a la nova finestra que es mostra a la pantalla i després feu clic al botó Desar.

Vista prèvia (macOS)

És propietari d'una Mac i vol entendre com rotar arxius PDF? contacte preestrena i llest Estic parlant de la utilitat «estàndard» disponible a macOS, gràcies a la qual és possible veure i fer petits canvis en les imatges i, per a la nota, els documents en format PDF.

Per usar-lo, en primer lloc, assegureu-vos d'ubicar el document emmagatzemat en el seu Mac a què vol anar i feu clic dues vegades seguides per veure el seu contingut usant Vista prèvia.

Ara que veu el document obert en el seu escriptori, busqui el botó roda (El que representa un rectangle amb una fletxa ) Present a la part superior de la finestra prèvia i feu clic en ell fins que el document PDF abast l'orientació correcta. Alternativament, si ets un amant de les dreceres de teclat, Pots fer servir la combinació de tecles cmd +L per girar l'arxiu PDF a l'esquerra i cmd + R per rotar el document a la dreta.

M'agradaria assenyalar que si utilitzeu Magic Trackpad d'Apple en lloc d'un ratolí, podeu rotar arxius PDF amb un simple gest. Per fer això, poseu dos dits al Magic Trackpad i muévalos en sentit horari o antihorari segons l'orientació que vulgueu aplicar a l'arxiu. Còmode, oi?

Amb el procediment que acabo d'indicar, pot canviar l'orientació d'una sola pàgina PDF, la qual està en primer pla. Si està interessat en rotar totes les pàgines de el document a el mateix temps, ha de fer clic al botó vista situat a la part superior esquerra de la barra de menú i seleccioneu l'element miniatures des del menú que apareix.

Després seleccioneu les miniatures de totes les pàgines d'el document usant el cursor o la combinació de tecles cmd + A i aplicar rotació a PDF seleccionant elements Girar a l'esquerra y Rotar a la dreta de menú Instruments.

Finalment, deseu els canvis realitzats en el document simplement tancant la finestra prèvia. Alternativament, feu clic a l'element expedient adjunt a la part superior esquerra de la barra de menú i després seleccioneu l'element Desar per desar els canvis realitzats a l'arxiu.