Com saber la contrasenya de wifi des del meu pc de Escriptori, No recordar la contrasenya de Internet és més normal del que podries creure, per això des d'aquest post t'ajudarem com veure la contrasenya WiFi guardada al PC.

Normalment es fa servir la connexió automàtica a la xarxa Wi-Fi tant en el nostre lloc de treball com a a casa, per la qual cosa s'acaba oblidant aquesta contrasenya.

Per sort hi ha diferents formes senzilles per aprendre a esbrinar la contrasenya de WiFi a PC, Simplement necessites tenir el teu PC connectat a l'WiFi, però no et preocupis et detallem tots els pas a seguir a continuació.

Com saber la contrasenya de WiFi des del meu PC d'escriptori pas a pas

A l'igual d'habitual que resulta oblidar la contrasenya de WiFi, també resulta senzill saber la contrasenya de WiFi des d'un PC seguint aquests passos, però recorda que aquest mètode et permet veure la contrasenya de WiFi i no canviar-la.

Com veure la contrasenya d'una xarxa WiFi a Windows 10

  • Esbrinar la contrasenya de la xarxa WiFi del teu PC és molt bàsic. Obre la configuració de Windows al menú Inici i triï Xarxa i Internet.
  • A continuació, s'obrirà una finestra, seleccioneu WiFi de menú de l'esquerra i feu lliscar cap avall a la finestra fins a veure el Centre de xarxes i recursos compartits.
  • En la següent interfície, a la dreta, veureu un segment anomenat Veure la informació bàsica de la seva xarxa i configurar les connexions. Seleccioneu el link blau de WiFi que té el nom de la seva xarxa sota de l'element Internet.
  • D'aquesta manera, s'obre la finestra amb les dades sobre l'estat de la xarxa. En aquest moment, feu clic al botó de la Propietat sense fils.
  • En la següent finestra, obriu la pestanya Seguretat i seleccioneu la caixa Mostra caràcters, amb l'objectiu que la contrasenya aquest visible per a vostè.

Com esbrinar la contrasenya de WiFi a Windows Vista, 7 i 8

Primer a la part inferior dreta de la pantalla a la barra d'eines, veuràs el icona de WiFi has de fer clic amb el botó dret i posteriorment seleccionar en Obre el Centre de xarxes i recursos compartits. A la finestra que apareixerà, feu clic a Wi-Fi (El nom de la seva xarxa) per obrir el quadre de diàleg Estat de la xarxa: Des d'aquest punt, la forma de trobar la contrasenya de WiFi és la mateixa que l'anterior per a Windows 10.

A partir d'ara ja no tindràs problemes, quan necessitis conèixer la contrasenya del xarxa WiFi, Perquè requereixes connectar un nou dispositiu, però t'has oblidat de la contrasenya. Seguint els senzills passos comentats en aquest tutorial aprendràs a saber la contrasenya de WiFi des del teu PC d'escriptori.