Com saber si el meu Motorola és original? La marca Motorola s'ha posicionat com una de les millors i més reconegudes dins de la indústria de fabricació de telèfons mòbils. Actualment se li podria considerar com una de les favorites de el públic.

Si parlem de grans fabricants de dispositius mòbils en el món cal fer esment obligatòriament de Motorola. Però a l'igual que moltes altres marques, mai falten les imitacions barates. Per això avui et volem mostrar alguns trucs per descobrir si el teu telèfon Motorola és original o es tracta d'una còpia.

Així pots saber si el teu Motorola és original

Hi ha fabricants que es dediquen exclusivament a treure imitacions a el mercat, I vagi que la marca Motorola ha estat una de les replicades al voltant de el món. En ocasions pot resultar bastant complicat saber si comprem o no un telèfon Motorola original.

En l'actualitat existeixen molts models de mòbils Motorola que podrien ser falsificats. Per aquesta raó és important tenir en compte certs trucs que poden ajudar-nos a descobrir si el telèfon que comprem és o no una imitació barata.

Descàrrega Motorola PC

Una de les millors alternatives que tenim per saber si el nostre mòbil és originalment de la marca Motorola és descarrega el programa Motorola PC Suite.

Aquest programa es caracteritza principalment per oferir-nos totes les dades sobre el nostre terminal. En poques paraules, amb Motorola PC Suite tindrem l'opció de descobrir si efectivament el nostre cel·lular és original.

Gràcies a Motorola PC Suite podràs instal·lar tots els drives de el telèfon en el teu ordinador. Aquests són alguns dels passos que has de executar per sortir de dubtes.

Pas 1: Instal·la el programa

El primer pas consisteix a descarregar el programa Motorola PC Suite. El pots baixar fent clic AQUÍ

Segueix cadascuna de les indicacions i acaba d'instal·lar el programari en el teu ordinador.

Pas 2: Connecta el teu mòbil a la PC

Ja vas descarregar el programa? Molt bé. Ara el que ve serà connectar el nostre mòbil a l'ordinador on hem descarregat el programa Motorola PC Suite.

Pots connectar el mòbil amb el cable USB original. És important que ho facis amb el cable original i no amb un altre perquè el procediment sigui molt més segur i efectiu.

Pas 3: Comprova la informació

 

Un cop aconsegueixis connectar el telèfon al teu ordinador, en pantalla et va a aparèixer tota la informació relacionada amb el teu equip. No oblidis que has de tenir el programa Motorola PC Suite instal·lat i obert al teu ordinador.

Entre algunes de les dades que et va a indicar aquest programa està el model i marca de teu mòbil. Si t'apareix "Motorola"Llavors pots estar segur que el teu equip sí que és original.

Cercar el codi IMEI

Però si encara et queden dubtes sobre si el teu mòbil Motorola és realment original pots intentar revisar el codi IMEI del teu equip. Aquí observaràs la informació de fabricant, de el model, etc.

Per aconseguir el codi IMEI n'hi haurà prou amb situar a la caixa de el dispositiu el codi de 15 números. En cas de no tenir la caixa a la mà pots intentar marcar * 06 # i en pantalla et sortirà el teu número IMEI.

Ara ingressa a Imei.info i col·loca el teu codi IMEI i la barra que diu "Enter IMEI" i prem a D'acord. Espera que la pàgina acabi de carregar i comprova si la informació subministrada coincideix amb la del teu mòbil. Allà veuràs les especificacions i podràs comprovar si tens o no un telèfon original.