Com saber si un nombre bloquejat et va cridar. Després de rebre una sèrie de trucades telefòniques persistents enmig de la nit, va decidir bloquejar el número de telèfon de la persona que el va molestar. Però, ¿i si després d'un temps, li agradaria tornar sobre els seus passos i desbloquejar? T'expliquem com. No obstant això, abans de continuar, assegureu-vos que la persona bloquejada hagi deixat de fer trucades en moments inapropiats.

Si aquest és realment el cas i per tant vol saber si un nombre bloquejat et va cridar, Sóc aquí per ajudar-lo. En aquesta entrada explicaré com aconseguir això mitjançant l'ús d'una funció «estàndard» en la seva telèfon mòbil o utilitzant algunes aplicacions gratuïtes desenvolupades per tercers.

Té curiositat per saber més i està desitjant començar? En aquest cas, segui còmodament i tingui a mà el seu telèfon mòbil. Seguiu atentament les instruccions que estic a punt de proporcionar-i veurà que tindrà èxit fàcil i ràpidament en la intenció que ha proposat. En aquest punt, no em queda res més que fer, excepte desitjar-li una bona lectura i tenir una gran sort per a tot.

Com saber si un nombre bloquejat et va cridar en Android

Si tens un telèfon mòbil Android, perquè saber si un nombre bloquejat et va cridar, Pot utilitzar l'eina de bloqueig de trucades i SMS, sempre que estigui present en el seu dispositiu.

En aquest sentit, ha de saber que al telèfon mòbil que tinc, XNUMX:XNUMX Huawei, L'instrument en qüestió es diu Filtre d'assetjament i, a més de permetre-bloquejar números no desitjats, també s'utilitza per esbrinar si ha estat contactat per números bloquejats a través de la seva funció de registre de trucades.

Dit això, per accedir a aquesta secció de la Filtre d'assetjament, Comenceu l'aplicació Telèfon ( la icona de l'auricular ubicat a la pantalla d'inici), toqueu el botó ( ) ubicat a la part superior dreta i, al menú que es mostra, pressiona l'element Filtre d'assetjament. Potser en el seu telèfon es digui d'una altra manera, però ha de ser un nom semblant.

Després d'això, premeu la targeta anomenada, En el qual podrà veure el registre de trucades rebudes però bloquejades per números de telèfon que ha afegit anteriorment a la llista negra.

Com saber si un nombre bloquejat et va cridar a iPhone

En iPhone, Actualment, no és possible saber si un nombre bloquejat el va cridar. De fet, l'eina per defecte de iOS que es pot usar per a bloquejar trucades no té una funció relacionada amb el registre de trucades rebudes però bloquejades.

Dit això, l'única solució alternativa per esbrinar si un nombre que va bloquejar l'ha anomenat és el relacionat amb l'ús de l'eina » secretari ». No obstant això, és una característica de pagat i que només està disponible a les línies d'alguns operadors telefònics.

En aquest sentit, si heu configurat prèviament el contestador automàtic en l'iPhone i si el contacte prèviament bloquejat per vostè li ha deixat un missatge al contestador automàtic, aquest s'emmagatzemarà a la secció missatges bloquejats d'aquest últim. Per tant, pot esbrinar si el nombre que va bloquejar l'ha anomenat reproduint el missatge de veu que el va deixar al contestador automàtic.

Com saber si un nombre bloquejat t'ha cridat a través d'una aplicació

El seu telèfon mòbil android no té aquesta opció de bloqueig i funcionalitat de registre de trucades bloquejades suposo que vas fer servir alguna aplicació per bloquejar números de telèfon.

Bé, ha de saber que algunes d'aquestes aplicacions li permeten saber fins i tot si un nombre bloquejat ha realitzat altres trucades, gràcies a la funcionalitat de registre de trucades bloquejades: pot trobar més detalls a l'respecte a les següents línies. Per iPhone, però, no hi ha aplicacions que puguin ser útils per a aquest propòsit.

Llista negra de trucades (Android)

L'aplicació que pot utilitzar per esbrinar si va rebre una trucada d'un nombre que ha bloquejat és Call-Blacklist o Llista negra de trucades, Una aplicació gratuïta l'ús principal és, per descomptat, bloquejar números de telèfon específics o números anònims.

Aquesta aplicació també està disponible com a versió premium de pagament, Trucades Blacklist Pro, Que costa 1,99 € i ofereix la possibilitat d'establir una clau d'accés a l'aplicació, eliminar publicitat i activar el bloqueig de trucades a la base d'un horari setmanal.

Pel que fa a la capacitat d'accedir a el registre de trucades bloquejades, ha de saber que aquesta funció es pot fer servir amb la versió gratuïta de l'aplicació. Dit això, si prèviament va descarregar l'aplicació des Play Store Android, iniciï pressionant la seva icona situat en la pantalla d'inici del dispositiu.

Quan s'iniciï l'aplicació, toqueu l'element registre, Que pot trobar a la pantalla principal: en aquesta secció es mostraran immediatament els números de telèfon dels contactes bloquejats que van intentar cridar-ho.

En cas de dubtes o problemes o us cal més informació sobre l'ús d'aquesta aplicació, consulteu la meva pàgina web, on ja he parlat més a l'respecte.

Altres aplicacions per saber si un nombre bloquejat et va cridar

Hi ha diverses altres aplicacions per Android que li permeten bloquejar les trucades entrants i els SMS, i alguns d'ells es poden usar per a esbrinar si un nombre bloquejat ha intentat trucar.

Tenir èxit en aquest objectiu és realment simple, ja que les aplicacions en qüestió estan equipades amb un registre de trucades bloquejades, accessible en el moment de tocar la pantalla. Aquestes són algunes de les aplicacions alternatives a les que pot recórrer per esbrinar si un nombre bloquejat l'ha anomenat.

  • Bloqueig de trucades: és una aplicació gratuïta amb una interfície d'usuari simple i lineal que li permet bloquejar números privats, nombres desconeguts i números de telèfon específics agregats a la secció llista negra. la secció anomenada en canvi, és el que es necessita per aquest tutorial. Aneu a aquesta pantalla, situada al menú principal, i toqueu l'element Mostra bloquejat, Per esbrinar si un nombre de la llista negra va intentar comunicar-se amb vostè.

 

  • Truecaller: fins i tot aquesta aplicació gratuïta es pot utilitzar per a aquest tutorial. Consta de dues pantalles principals: llista negra, Que s'usa per afegir números a la llista negra, i trucades bloquejades que, en canvi, mostra el registre de trucades filtrades automàticament. ¿Més fàcil que això?

 

  • Call control-Call blocker: és una aplicació gratuïta més avançada que les anteriors, ja que li permet bloquejar números manualment o establint un horari específic amb dies i hores. En qualsevol cas, accedir a la secció de l'registre de trucades bloquejades és molt fàcil: pressioni la icona situat a la part superior esquerra i toca l'element Registre de trucades bloquejat, Per veure la llista de números de telèfon bloquejats que han intentat contactar-.