Com saber si un telèfon mòbil té dues SIM. Els teus familiars et van donar un nou telèfon mòbil. Serà una bona oportunitat per familiaritzar-se amb la tecnologia. Però primer li agradaria eliminar un dubte: com que usar dos SIM en el seu telèfon mòbil anterior, li agradaria saber si fins i tot el nou telèfon mòbil que va rebre com a regal li permet utilitzar dues targetes a el mateix temps. T'expliquem com fer-ho.

No et preocupis: si això és així i et preguntes, llavors, c om saber si un telèfon mòbil té dues SIM, Li alegrarà saber que estic disposat a brindar-li la meva ajuda referent a això. Li explicaré com obtenir aquesta informació a través de les especificacions tècniques del dispositiu. Així com a través de l'IMEI i el menú de configuració de l' sistema operatiu amb el qual està equipat el dispositiu.

Llavors, estàs preparat per començar? Sí? Molt bé: segui còmodament i prengui el seu telèfon mòbil a la mà. Seguiu atentament les instruccions que estic a punt de proporcionarle.Y, li asseguro que, en poc temps, tindrà èxit en la intenció que ha proposat. En aquest punt, tot el que he de fer és desitjar-los una bona lectura i tenir molta sort per a tot.

Com saber si un telèfon mòbil té dues SIM. Primers passos.

Si et preguntes Com saber si un telèfon mòbil té dues SIM, El primer consell que li dono és que verifiqui les especificacions tècniques del dispositiu.

Abans d'explicar com fer-ho, però, permetin-me aclarir alguna cosa important. En aquest moment, només els dispositius android  són totalment compatibles amb la manera dual SIM. el iPhone, en canvi, mai va tenir un compartiment per inserir físicament dues targetes SIM.

Les úniques excepcions es refereixen als últims models: iPhone XS, IPhone XS Max y iPhone XR, Que, però, ofereixen suport dual SIM només mitjançant l'ús combinat d'una nano-SIM física i un ESIM. És a dir, una SIM digital que està activa a través d'l'operador telefònic.

Consulta les especificacions tècniques

Dit això, arribem a nosaltres. Com ja es va esmentar, la presència de suport dual SIM és una característica que s'indica en el full de dades de el telèfon mòbil. Llavors, si, per exemple, vas comprar el teu telèfon en Amazon, Pot trobar aquesta informació a nom del producte i en la secció Detalls del producte. Aquí trobaràs totes les especificacions de l'aparell.

Alternativament, sempre pot consultar les especificacions tècniques publicades en el lloc web oficial de fabricant (per exemple, fent una recerca en google del tipus «Característiques tècniques (model de telèfon mòbil)».

Comprova l'IMEI

Si, per alguna raó, no pot trobar informació sobre el suport de doble SIM a les especificacions tècniques del dispositiu, pot entendre si un telèfon mòbil té dues SIM a través del IMEI. De fet, si un telèfon mòbil és dual SIM, estarà equipat amb dos codis IMEI.

La primera solució que pot implementar per verificar l'IMEI es pot realitzar en qualsevol marca i model de telèfon mòbil. Per procedir, de fet, simplement iniciï el marcador (L'aplicació amb la qual es realitzen les trucades tradicionals) en el dispositiu i, a la pantalla de marcatge de nombres, introduïu el codi * # 06 #.

Un cop fet això, si el telèfon mòbil que té en el seu poder és dual SIM, es mostraran automàticament a la pantalla dos codis IMEI de 15 dígits cadascun.

Alternativament, per verificar l'IMEI pot actuar a través del menú d' ajustos d'Android. Llavors, premeu l'aplicació amb el símbol de l'engranatge present a la pantalla d'inici del seu dispositiu i accedeixi a l'menú Sobre el telèfon> Estat> Dades IMEI.

En aquest punt, se li mostrarà el codi IMEI telèfon mòbil: si és compatible amb SIM dual, trobarà dos codis IMEI diferents marcats amb les paraules IMEI (Ranura 1) y IMEI (Ranura 2).

Finalment, no oblidi que, en alguns casos, també pot verificar l'IMEI obrint físicament el telèfon mòbil i verificant les etiquetes internes. En aquest sentit, en cas de dubtes o problemes, consulteu les instruccions que li he donat a la meva guia sobre com verificar l'IMEI.

Comprova la configuració

També pot obtenir informació sobre el suport de SIM dual d'un telèfon mòbil actuant a través de ajustos d'Android.

Per fer això, toc l'aplicació amb el símbol d'engranatge ubicat a la pantalla inicial o al calaix del seu telèfon mòbil (la pantalla amb la llista de totes les aplicacions instal·lades en aquest últim). Després, en la següent pantalla que se li mostra, toqueu el text Targetes SIM.

Si el dispositiu admet el mode de SIM dual, trobarà la redacció indicada Ranura SIM 1 y Ranura SIM 2, Confirmant la possibilitat d'inserir dues targetes SIM.

Mòbil obert

Finalment, si tot i les solucions indicades en els capítols anteriors, encara no ha aconseguit saber si el seu telèfon mòbil és SIM dual o no, li recomano que posi en pràctica una solució alternativa que impliqui obrir el telèfon mòbil físicament. Seguim aquí amb tu per explicar-te com saber si un telèfon mòbil té dues SIM.

En alguns models de telèfons mòbils, a l'llevar primer la coberta situada i després la bateria, Permeten l'accés a l'compartiment utilitzat per a inserir la SIM. D'aquesta manera, podrà comprendre d'una ullada si el telèfon mòbil que utilitzeu és SIM dual (ja que hi haurà dos compartiments separats per a inserir la SIM) o no.

Tingueu en compte que, en alguns casos, la segona ranura SIM és comú amb la de l' microSD. Així que si va inserir una targeta de memòria al telèfon, pot haver «ocultat» el que en realitat també és una ranura SIM secundària.

Si el telèfon mòbil que utilitzeu no pot obrir-se físicament, ja que està format per un sol bloc de metall, és gairebé segur que hi hagi una porta lateral per inserir la SIM. Generalment extraïble inserint un clip de metall en un forat especial. En aquest cas, a l'obrir aquesta porta, pot comprendre d'una ullada si el telèfon mòbil és dual SIM, ja que, òbviament, hi haurà dues ranures per inserir les targetes.

En aquest sentit, en cas de dubtes o problemes, consulteu les meves tutorials sobre com obrir el telèfon, com en el que li explico com obrir un telèfon mòbil Samsung, Una marca Wiko o el dedicat a inserir la SIM en dispositius Huawei.

Fins aquí l'entrada d'avui. Espero que els hagi resultat de molta ajuda.