Fa uns dies, un amic expert en informàtica va actualitzar el seu PC de confiança a Windows 10. Tot content amb el que immediatament va començar a experimentar amb les característiques de l' sistema operatiu que fins ara no havia tingut l'oportunitat de provar. No obstant això, si és aquí ara i està llegint aquestes línies, em sembla clar que ha sorgit un dubte: què passa si el seu amic va oblidar activar la clau de llicència?

De fet, Microsoft posa a disposició dels seus usuaris 30 dies, a partir de el moment en què s'instal·la el sistema, per proporcionar una clau de producte vàlida i així finalitzar l'activació del producte. Una vegada que la data límit ha expirat, Windows assenyala clarament l'assumpte i deixa de funcionar. Per tant, abans que això passi, és una bona idea fer totes les verificacions necessàries. Però com? Pregunta legal, encara més. Per esbrinar-ho, llegiu aquest meu tutorial dedicat a el tema.

En les següents línies t'explicaré, d'una manera simple però a el mateix temps detallada, com fer un saber si Windows 10 està activat. El procediment, encara que aparentment complex, en realitat és molt simple, fins i tot per part d'aquells que, com vostè, no són considerats adequadament com un «monstre». Ara, però, només converseu i posem-nos a treballar. Bon «treball»!

Alguna informació útil

Poder comprendre si Windows 10 està activat o no és extremadament important ja que, com es va anticipar a l'obertura, en cas contrari el sistema operatiu deixa de funcionar i algunes funcions estan bloquejades (Per exemple, la personalització de l'aspecte de forma directa).

La configuració de sistema també apareix en un recordatori relacionat amb l'activació i en la part inferior dreta de l' Escriptori s'aplica una watmermark que, de fet, assenyala l'assumpte i convida a l'usuari a continuar amb l'activació de el sistema operatiu.

Quan, en canvi, Windows 10 s'activa regularment, té dret a rebre totes les actualitzacions de productes i suport de Microsoft. Sense esmentar que, òbviament, les limitacions anteriors ja no existeixen.

A l'contrari del que es podria pensar, poques vegades es troba utilitzant un PC en què la còpia de Windows 10 en ús encara no està autenticada. Potser perquè després de la fase de primers passos, es va ometre el procediment d'ingrés de clau de producte i després l'hi va enviar de nou, oblidant per complet.

Per tant, és possible usar Windows sense haver ingressat el codi d'activació o haver realitzat aquest procediment correctament, però, com es pot endevinar, resulta ser un violació dels termes de llicència per al programari de Microsoft. De fet, en el punt 5 s'afirma clarament que el llicenciatari està autoritzat a fer servir Windows exclusivament si posseeix una llicència apropiada i només si el programari ha estat activat correctament amb un codi de clau de producte original o per un altre mètode aprovat.

Sàpiga si Windows 10 està activat

Li interessa saber si la còpia de Windows 10 instal·lat en el seu PC s'activa regularment o no? Per tenir èxit, té dels seus tres mètodes diferents, els que trobarà enumerats a continuació. Triï el que prefereixi i posi-ho en pràctica seguint les instruccions pertinents.

De la configuració

El primer procediment que pot implementar per saber si Windows 10 està actiu consisteix en fer una ullada a la secció dedicada adjunta a la configuració de sistema.

Llavors, feu clic al Botó d'inici (El que té banderí Windows) que es troba a la part inferior esquerra de la barra de tasques i selecciona, des del menú que s'obre, el símbol de l' engranatge.

A la finestra que després veurà oberta a l'escriptori, feu clic a la icona Actualització i seguretat i seleccioneu l'article activació que trobes a l'esquerra.

En aquest punt, si Windows 10 està activat a la part dreta de la finestra, corresponent a la redacció activació, Trobaràs l'entrada Windows 10 està activat.

De la informació de sistema

A més de com et vaig indicar anteriorment, pots saber si Windows 10 està activat o no mirant la informació de sistema.

Per fer això, primer feu clic a Botó d'inici (El que té banderí de Windows) que troba en la part inferior esquerra de la barra de tasques i després busca i obre el Panell de control. En la nova finestra que es va obrir a l'escriptori, feu clic a l'element Sistema i seguretat i / o la seva sistema (Depèn de el tipus de conjunt de visualització).

Trobareu la informació que necessita en la secció Determinació de Windows, Present a la part inferior de la pantalla visualitzada. Si la seva còpia de Windows s'ha activat correctament, veurà la redacció Windows està activat.

Des del símbol de sistema

Pot saber si Windows 10 també s'activa actuant en el símbol de sistema, emet ordres específics, de fet, per al sistema operatiu. El procediment pot semblar una mica més complex que els altres, però en realitat no és així.

Llavors, primer de tot, comenci el Símbol de sistema amb privilegis administratius fent clic a Botó d'inici (El que té banderí de Windows) que troba en la part inferior esquerra de la barra de tasques, buscant-la en el Menú d'inici que s'obre, fent-nos clic dret sobre ell, triant executar com a administrador i fent clic a lo.

A la finestra de l'símbol de sistema que va aparèixer a l'escriptori, escriviu slmgr / XPR i premeu el botó seus en l' teclat de la Pc. Immediatament després veurà aparèixer una altra finestra en la qual se li notificarà l'estat d'activació de el sistema. Si Windows 10 s'ha activat correctament, apareixerà el missatge La Pc està activada permanentment. Després feu clic al botó bo per tancar la finestra que es va obrir.

Si desitja rebre informació més completa sobre el tipus de llicència disponible a la seva Pc, també pot ingressar el següent comandament en el Símbol de sistema slmgr.vbs -dlv. Després sempre premeu el botó seus en el teclat de PC.

Posteriorment, s'obrirà una nova finestra en la qual trobarà no només l'estat de la llicència i la data límit d'activació (que en el cas de l'activació executada correctament és il·limitada) sinó també informació útil addicional, com el tipus de llicència (Minorista o un altre tipus de OEM o volum), el servidor d'activació utilitzat, etc.

Activa Windows 10

A l'posar en pràctica les instruccions anteriors, es va adonar que Windows 10 no està activat o que té una llicència de temps (per tant, amb una data de venciment després de la qual el sistema ja no estarà actiu) i ¿li agradaria saber com fer-ho per poder solucionar-ho? Dit, fet! Primer, entreu a Menú d'inici fent clic al botó apropiat (el que té banderí de Windows) que trobarà a la part inferior a l'esquerra de la barra de tasques i feu clic a la icona de ajustos (El que té la forma de engranatge ).

A la finestra que apareix, pressiona Actualització i seguretat i seleccioneu l'article activació des del menú de l'esquerra. A la part dreta de la finestra, feu clic al botó Canviar clau de producteEntrar el clau del producte en el seu poder completant el camp sota de l'article Clau de producte, Feu clic al botó Següent i espera la seva validació.

Pot accedir a la mateixa secció de la configuració de Windows 10 per a realitzar l'activació de el sistema també fent clic a Botó d'inici, Obrint el Panell de control, seleccionant Sistema i seguretat i / o sistema (Depenent de l'tipus de pantalla habilitada) i després fent clic a l'element Canviar clau de producte que trobes a la cantonada inferior dreta, en correspondència amb la redacció Determinació de Windows.

Si, al costat dret de la finestra, la paraula està present Connecteu-vos a Internet per activar Windows, Evidentment, durant el procediment d'instal·lació de sistema operatiu, la PC no estava connectada a Internet o actualment no està connectat a una xarxa i, per tant, encara no era possible activar Windows 10.

Per solucionar això, connecteu-vos a una xarxa que funcioni correctament i esperi que l'element en qüestió es canviï automàticament a Windows està actiu. Si aquest element no es canvia automàticament, feu clic a l'element permetre per intentar activar el sistema operatiu manualment.

No tens connexió a Internet? En aquest cas, pot activar la còpia de Windows 10 en el seu poder per telèfon. Per tenir èxit, només necessita pressionar l'element Activa per telèfon present en activació de la secció Actualització i seguretat. Després seguiu les instruccions que es mostren a la pantalla.

Per obtenir més informació sobre això, per esbrinar quins altres sistemes per activar Windows 10 estan disponibles segons les circumstàncies i per conèixer els errors més comuns retornats durant l'activació, li suggereixo que llegeixi el meu tutorial dedicat a com activar Windows 10 mitjançant el qual Vaig procedir a parlar sobre això amb gran detall.

Si no recorda o no coneix la clau de producte de Windows 10 i, per tant, no sap quina informació proporcionar quan se li demana que ingressi aquestes dades, utilitzeu un dels programes apropiats per recuperar el codi d'activació de el sistema operatiu de què disposo vaig procedir a parlar amb vostè en el meu guia sobre com recuperar la clau del producte.

En cas de dubtes o problemes.

Vas seguir les meves instruccions per fil i per signe, ¿vas acceptar que la teva còpia de Windows no està activa i fins i tot si intentes posar en pràctica les instruccions per al que encara no has aconseguit? Durant la construcció, ha sorgit algun altre tipus de connexió per al qual no pugui trobar un remei? Després fes-ho: intenta fer una ullada a les discussions adjuntes a Comunitat de Microsoft, Potser puguis trobar alguna cosa que pugui ser útil i interessant per a tu.

Per tant, connectat a la pàgina d'inici de fòrum, escriviu la paraula clau en el camp de recerca que es troba al centre superior i premeu el botó seus en el teclat Si hi ha discussions en les que el seu problema ja s'ha abordat, les trobareu a la llista adjunta a la pàgina següent. Per refinar encara més la seva recerca, pot usar els filtres especials que veu a la part superior.

Possiblement pot buscar discussions d'interès, fins i tot navegant per aquest últim per categoria. Per fer això, seleccioneu Finestres de la secció Navega categories que trobi a la part inferior de la pàgina principal, feu clic al text Windows 10, Seleccioneu el tema rellevant al menú desplegable Temes de Windows això és alt i fa una ullada a les discussions ja iniciades que veus aparèixer.

Si no pot trobar res interessant, pot començar una nova discussió fent clic a l'element Pregunta col·locat a la part superior, accedint al seu compte de Microsoft i completant el formulari que se li mostra amb les dades sol·licitades.

Si no pot obtenir l'ajuda que necessita de la comunitat de Microsoft, el convido a posar-se en contacte amb el Suport de Microsoft.

Per fer això, feu clic al botó connectat a la pàgina web dedicada per començar, Escriviu la descripció del seu problema en el camp apropiat a la pantalla i feu clic a Següent. Seleccioneu llavors Finestres al menú desplegable Selecciona el producte, Triï l'opció rellevant de menú Selecciona la versió i seleccioneu una de les opcions de contacte (per xat, Reservar una trucada, etc.) que se li ofereixen.

En alguns casos, també pot trucar a el servei a client directament, simplement marqui el nombre que veu a la pantalla en el teclat numèric del seu telèfon.