Teniu un iPhone i un iPad i li agradaria tenir totes les seves dades sempre sincronitzats en tots dos dispositius? És possible, i com si és possible. De fet, et explicaré més: sincronitzar iPad amb iPhone És una de les coses més simples en aquest món. Si aprofita les eines que ofereix Apple: icloud y iTunes, De fet, pot obtenir el resultat desitjat sense haver de lidiar amb configuracions complicades i, romanent dins de certs límits, sense gastar un cèntim, té la meva paraula.

Com es diu No tens molta experiència en informàtica i noves tecnologies i tems que el procediment per posar en pràctica per sincronitzar iPad amb iPhone sigui massa complicat per a tu? Però no, t'equivoques! Independentment de quines siguin les seves habilitats de TI, puc assegurar-li que seguint les meves instruccions pas a pas i posant un mínim d'atenció i concentració, podrà sincronitzar l'iPad amb l'iPhone en molt poc temps. A més, és suficient configurar tot sol una vegada, després la sincronització es realitza automàticament.

Si, per tant, està realment interessat en saber com procedir per poder sincronitzar iPad amb iPhone per tenir contactes, calendaris, recordatoris, Fotos, vídeos, música, Aplicacions, etc., sempre sincronitzats en tots dos dispositius, li suggereixo que prengui aproximadament cinc minuts més que temps lliure i concentra't en llegir aquest tutorial. Estic segur que, a la fi, podrà dir-se a si mateix més que satisfet i que, si cal, també estarà a punt i ben disponible per explicar als seus amics que necessiten rebre una resposta similar sobre com procedir. Aquestes llest Vostè? Molt bé, llavors prohibim la xerrada i procedim!

Sincronitzeu contactes, calendaris, notes, etc.

Per sincronitzar iPad amb iPhone per tenir contactes, calendaris, recordatoris, favorits, fotos i dades d'aplicacions (per exemple, anotacions, nivells completats en un joc, etc.) perfectament alineats en ambdós dispositius, tot el que ha de fer és activar icloud, El servei d'Apple que li permet guardar totes les dades que acabo d'enumerar en un arxiu en línia i sincronitzar automàticament entre tots els iDevices que posseeix l'usuari sense haver de moure un dit.

El servei és gratuït fins a 5 GB d'espai, però a aquests hem d'afegir l'emmagatzematge il·limitat que Apple garanteix per les fotos preses amb iPhone i iPad. De fet, les imatges en qüestió es guarden en un arxiu en línia Streaming de fotos que té límits de temps i espai: li permet emmagatzemar fins a 1,000 imatges alhora per un període total de 30 dies.

Abans de donar-li totes les explicacions de el cas, és bo aclarir immediatament un punt: per poder utilitzar iCloud i, en conseqüència, per poder sincronitzar iPad amb iPhone com li acabo d'indicar, és essencial tenir un ID d'Apple (Però si fa servir un dispositiu Apple segurament ja tindrà un!) I també és essencial que hi hagi fet el mateix amb el seu iPad i el seu iPhone.

Si encara no ho ha fet per crear la seva pròpia ID d'Apple, no es preocupi, solucionarem immediatament: connecti el lloc web oficial d'Apple fent clic aquí completi el breu formulari de registre que se li proposa escrivint totes les dades requerides i confirmi seva identitat fent clic a enllaç que se li va enviar per correu electrònic. El procediment, com pot veure, és extremadament simple, però si necessita més detalls, encara pot consultar la meva guia sobre com fer servir iCloud que vaig fer sobre el tema.

Per utilitzar iCloud, tot el que ha de fer és activar el servei durant el procés d'inicialització de l'iPhone / iPad com li vaig explicar al meu tutorial sobre com activar l'iPhone o habilitar-lo en ajustos seleccionant el el teu nom tocando icloud i després esmentar- EN totes les palanques que es refereixen a les opcions ( calendaris, recordatoris, safari, notes i així successivament) adjunt a la pantalla que se li mostra.

Si teniu una versió d'iOS anterior a la 10.3, ha d'anar a menú per configurar la sincronització d'iCloud Configuració> iCloud.

Si la funció Streaming Photo està a prop seu, en el sentit que li agradaria emmagatzemar fotos i vídeos a iCloud i sincronitzar en els altres iDevices en el seu poder sense tenir límits de temps o espai, pot activar el servei Biblioteca fotogràfica d'iCloud. A diferència d'Photo Streaming, iCloud Photo Photo Library erosiona l'espai d'emmagatzematge d'iCloud disponible. Això vol dir que ha d'abandonar el pla gratuït de 5 GB i activar una subscripció paga pel servei.

Per subscriure a un dels plans pagaments d'iCloud (a partir de 0,99 € / mes per 50 GB d'emmagatzematge), pressiona la icona de ajustos connectat a la pantalla d'inici de iOS, seleccioneu el la teva foto pujar icloud, Pressiona en el gràfic relatiu a la espai disponible en el seu compte i triï el tipus de subscripció que prefereixi.

Utilitza una versió d'iOS anterior a la 10.3? En aquest cas, per subscriure a un pla pagat d'iCloud, ha d'anar a menú Configuració> iCloud, Has de tocar Arxiu i després has de pressionar Canviar pla d'emmagatzematge.

Per activar la biblioteca de fotos d'iCloud, aneu a menú en el seu lloc ajustos, Pressiona el teu nom, Després en icloud i toques imatges. després puja EN la palanca relativa a l'opció Biblioteca fotogràfica d'iCloud, Activi l'opció Optimitzar l'espai de l'iPhone i llest

Si teniu una versió d'iOS anterior a la 10.3, ha d'anar a per activar la biblioteca de fotos d'iCloud Configuració> iCloud> Fotos. Per obtenir més informació sobre això, consulteu el meu tutorial sobre com arxivar fotos a iCloud.

Sincronitzar música, pel·lícules i llibres.

Si també voleu saber com sincronitzar iPad amb iPhone per tenir les mateixes cançons i pel·lícules en els dos dispositius, ha de recórrer a iTunes i triar sincronitzar els mateixos continguts amb els seus iDevices. Com ho fas Res podria ser més simple.

Connecteu l'iPhone o l'iPad al seu Pc, comenceu iTunes (si encara no ho ha fet vostè mateix) i seleccioneu la seva icona de iDevice a la barra superior de el programa. En aquest punt, veu a la targeta música i posa la marca de verificació a la banda de l'article sincronitzar música i / o vaig anar a la targeta cinema i posa la marca de verificació a la banda de l'article sincronitzar pel·lícules. Després feu clic a aplicar, Després en sincronitzar i totes les cançons i vídeos guardats a iTunes es copiaran al seu iPhone / iPad.

Ara repeteixi la mateixa operació amb el un altre dispositiu Apple i obtindrà el resultat desitjat. De fet, tan aviat com connecti l'iPhone o l'iPad al seu Pc, les mateixes dades es copiaran en tots dos dispositius. Per descomptat, per fer alguna cosa com això, primer s'ha d'assegurar que la seva tauleta i telèfon mòbil tinguin prou espai d'emmagatzematge disponible, però el resultat està assegurat.

Pel que fa als llibres digitals, per sincronitzar entre si en iPad i iPhone, només necessita aprofitar l'aplicació iBooks. En aquest cas, però, no ha de fer res en absolut. O millor dit, l'únic que ha de fer és guardar el llibre o llibres a què vol accedir des de l'altre dispositiu en el seu iPad / iPhone, després de la qual cosa tot es carregarà directament i automàticament en iCloud. El mateix succeeix si té una Mac i afegeix un o més llibres a la biblioteca d'iBooks. Automàticament i en uns pocs moments, trobarà tot perfectament sincronitzat en el seu iPhone i en el seu iPad.

Després pot llegir els seus llibres digitals des de qualsevol dels seus altres dispositius de «poma mossegada» en què es configura la mateixa ID d'Apple simplement pressionant-, esperant que es realitzi la descàrrega d'iCloud en el dispositiu. A més, si ha establert un marcador en un dispositiu, podrà reprendre la lectura en l'altre iDevice des d'aquest punt exacte. Bé, no és així?

nota: si fa servir MacOS 10.15 Caterina o posterior, ha de saber que no pot utilitzar iTunes, Ja que ja no és compatible, però ha de comunicar-se amb el descobridor, Seleccionant la icona del dispositiu a la barra lateral esquerra i després procedeixi com es va explicar anteriorment (els passos a seguir són gairebé els mateixos).

Aplicació de sincronització

Pel que fa a l'aplicació, la sincronització es realitza automàticament a través de Internet. Si descàrrega / compra un aplicació universal, És a dir, també disponible per a iPhone, es descarregarà i instal·larà automàticament en l'altre dispositiu (i viceversa). Convenient, no et sembla?

Per verificar que la funció de sincronització automàtica estigui activa, aneu a la configuració d'iOS tocant la icona apropiat a la pantalla inicial, seleccioneu l'element iTunes Store i App Store des del menú que s'obre i comprova que la palanca d'opcions Aplicació estar despert EN. El mateix procediment també s'aplica a la sincronització automàtica de música i llibres que es van comprar, respectivament, d'iTunes Store i iBooks Store. Per tant, assegureu-vos que estigui dalt EN també la palanca present en correspondència de les veus música y llibres i audiollibres.

Si s'ha subscrit a un pla de dades amb el proveïdor de serveis mòbils, també li suggereixo que desactivi la funció que li permet aprofitar la xarxa des del seu telèfon mòbil per realitzar descàrregues automàtiques. Si està actiu, podria trobar diversos MB erosionats sense el seu coneixement pel seu pla de dades per sincronitzar iPad amb iPhone.

Per desactivar aquesta funció o per a assegurar-se que estigui desactivada, aneu sempre a la configuració d'iOS tocant la icona apropiat a la pantalla inicial, seleccioneu l'element iTunes Store i App Store des del menú que s'obre i comprova que la palanca correspon a l'element Utilitza dades mòbils es mou cap amunt OFF.