Se li ha demanat que modifiqui el contingut d'un arxiu PDF i, al no tenir Adobe Acrobat en el vostre PC, sap com fer-ho? No et preocupis Per editar documents PDF no necessàriament necessita solucions avançades (i costoses) com Adobe Acrobat. Podeu utilitzar solucions molt més assequibles, en alguns casos fins i tot de forma gratuïta, que li permeten modificar lliurement el contingut dels PDF.

Ja sigui que necessiti afegir una petita escriptura a un PDF o reescriure paràgrafs sencers d'aquest últim, amb el programari que li vaig a aconsellar podrà arribar fàcilment seu objectiu. I si no voleu descarregar nous programes en el seu PC, cap problema, pot obtenir el mateix resultat fins i tot amb serveis en línia que funcionen directament des del navegador i amb aplicacions convenients per a telèfons mòbils i tauletes.

En resum: només ha de triar la solució que millor s'adapti a les seves necessitats i usar-la seguint les instruccions en com sobreescriure en PDF que trobes a continuació. Els arxius PDF que obtindrà seran perfectament compatibles amb tots els programari i dispositius de lectura de PDF (PC, telèfon mòbil, tauleta, etc.). Bona lectura i bona feina!

Aneu immediatament a ▶ ︎ Sobreescriure en PDF des de PC | Sobreescriure en PDF en línia | Aplicació per a sobreescriure en PDF

Sobreescriure en PDF des de PC

Si busques una forma de sobreescriure en PDF amb el vostre PC, aquí hi ha una sèrie de programari que ha de fer només per vostè, tant gratis com de pagament.

Microsoft Word (Windows / Mac)

Si té instal·lat Microsoft Office en la seva Pc, pot editar arxius PDF usant Microsoft Word, El programari de processament de text inclòs a la suite.

Per escriure en un arxiu PDF usant Microsoft Word, i eventualment modificar els textos ja presents en el document, tot el que ha de fer és iniciar el programari en qüestió, feu clic al botó expedient situat a la part superior esquerra, seleccioneu l'element obert des de la barra lateral esquerra i feu clic al botó Navega per seleccionar el document a editar.

En aquest punt, respongui bo a l'advertència que apareix a la pantalla i modifiqui la seva PDF com si estigués editant qualsevol arxiu de Word. Quan finalitzi, triï si vol exportar el document com un arxiu de Word seleccionant l'element Desar com a de menú expedient o com PDF, seleccionant l'element exportació de el mateix menú

nota: La compatibilitat amb arxius PDF només està disponible en versions d'Office iguals o superiors a 2013. Si té una versió més actualitzada de la suite i vol saber com passar a versions més recents, llegiu el meu tutorial sobre com descarregar Paraula.

LibreOffice (Windows / Mac / Linux)

Si no té instal·lat Microsoft Office en el seu PC i no té la intenció d'instal·lar-, pot comunicar-se fàcilment amb LibreOffice. Si mai havia sentit, LibreOffice és una suite de productivitat de forma gratuïta i de codi obert - alternativa gratuïta a Microsoft Office - que inclou en el seu si dels programes de processament de textos, fulls de càlcul, presentacions i bases de dades. És compatible amb tots els principals sistemes operatius d'Pc: Windows, MacOS i Linux i també admet arxius PDF, tant entrants com sortints.

Per descarregar LibreOffice a l'ordinador, connectat al seu lloc web oficial i feu clic al botó Descarregueu la versió xx. Si teniu una Mac, També feu clic al botó Interfície d'usuari traduïda per descarregar el paquet de traducció a l'italià de LibreOffice (que en la versió de Windows de la suite s'inclou «estàndard»). A la fi de la descàrrega, ha de procedir de manera diferent segons el sistema operatiu que feu servir.

Si fa servir un PC amb Windows, obriu el paquet d'instal·lació de LibreOffice ( LliureOffice_xx_Win_x86.msi ) I completi la configuració fent clic primer a Següent per dues vegades consecutives i després cap amunt instal·lar, y final.

Si teniu una Mac, obriu el paquet dmg que conté LibreOffice, arrossegament la icona de la suite a la carpeta aplicacions de macOS i obriu el programari fent clic dret a la icona i seleccionant l'element obert des del menú que apareix (això li permet iniciar LibreOffice per primera vegada evitant que macOS bloquegi l'execució perquè prové de desenvolupadors no certificats).

En aquest punt, tanca LibreOffice, obriu el paquet dmg que conté el paquet d'idioma italià per la suite, feu clic dret a la icona Paquet d'idioma de LibreOffice i seleccioneu l'article obert des del menú que s'obre. Després pressiona el botó instal·lar per dues vegades consecutives i, si li diuen que no té suficients privilegis per continuar, feu clic al botó Sí, identifica'm per iniciar sessió (ingressant la contrasenya del seu compte d'usuari en macOS).

Ara pot prendre mesures i editar els seus arxius PDF amb LibreOffice. Els passos a seguir són els mateixos en tots els sistemes operatius.

Per importar un arxiu PDF a LibreOffice, obriu la suite amb el vostre icona a l'escriptori (Windows) o en LaunchPad (macOS), feu clic al botó obrir arxiu ubicat a la barra lateral esquerra i seleccioneu el document que es va a modificar. començarà automàticament dibuixar, L'aplicació de dibuix inclosa en LibreOffice.

Després feu clic a la part de el text que es va a modificar i canviï lliurement el contingut de el document segons les seves necessitats. L'operació es completa, seleccioneu l'element Exporta a format PDF de menú expedient (A dalt a l'esquerra) i pot exportar l'arxiu novament en format PDF.

Sobreescriure en PDF en línia

No vol instal·lar nous programes en el seu PC o no pot fer-ho a causa de les restriccions imposades per l'administrador de sistema? Cap problema Com ja es va esmentar anteriorment, hi ha serveis convenients en línia que li permeten sobreescriure en PDF directament des del navegador: aquests són alguns dels més interessants.

Google Drive

google Drive és un servei de emmagatzematge en el núvol ofert per Google dins el qual pot trobar aplicacions en línia per processar documents, fulls de càlcul, formularis i presentacions. A l'carregar un arxiu PDF en ell, és possible transformar-lo en un document de text i modificar-lo lliurement, com en Word i LibreOffice.

Per utilitzar la funció d'edició de PDF inclosa en Google Drive, Connecteu-vos a el servei i iniciï la sessió al compte de Google. Després arrossegament el PDF per modificar-lo en la finestra de el navegador i esperi uns segons a que es completi la càrrega de l'arxiu.

En aquest punt, feu clic dret al document PDF per editar (a la pantalla d'inici de Drive), seleccioneu les entrades Obrir amb> Documents de Google des del menú que s'obre i obrirà automàticament l'editor de Google Drive amb totes les funcions per editar el PDF. Una vegada que s'hagin completat els canvis, pot exportar l'arxiu com un document de Word, LibreOffice o PDF utilitzant qualsevol de les opcions disponibles al menú Arxiu> Descarrega com (A dalt a l'esquerra).

Word en línia

Microsoft també ofereix una versió en línia de la seva suite de productivitat: es tracta Oficina en línia que pot utilitzar de forma gratuïta sense subscriure a subscripcions especials i funciona amb tots els navegadors populars.

Per editar un PDF amb la versió en línia de Word, connectat a la pàgina principal de onedrive (el servei d'emmagatzematge en el núvol de Microsoft), entreu amb el seu compte de Microsoft i arrossegament el PDF per modificar-lo en la finestra de navegador.

Una vegada que es completa la càrrega, feu clic a la miniatura de el document que es va a editar, seleccioneu l'element Obrir en Word Online de menú obrir en situat en la cantonada superior esquerra i esperi uns segons perquè l'arxiu es import a la versió en línia de Word.

En aquest punt, pressiona el botó Edita en Word situat a la cantonada superior dreta, respon convertir y editar a les advertències que apareixen a la pantalla i modifiqui el PDF segons les seves necessitats utilitzant totes les eines que Office Online posa a la seva disposició.

Quan estigui satisfet amb el resultat, feu clic al botó expedient situat a la part superior esquerra, seleccioneu l'element desa des de la barra lateral esquerra i trieu si voleu descarregar el document com arxius de Word o un arxiu PDF.

PDF Pro

PDF Pro és un servei en línia que li permet editar arxius PDF afegint text, ressaltats i altres elements en ells. Es pot usar sense registrar-se, però en la seva versió bàsica gratuïta li permet canviar un màxim de 3 arxius PDF per mes. La versió Pro costa € 41.88 a l'any.

Per editar un PDF amb PDF Pro, vinculat a la pàgina d'inici d'aquest últim i arrossegueu el document per modificar-ho en el quadre apropiat ubicat a la part inferior esquerra. Després feu clic al nom de el document a editar, premeu el botó editar situat a la part superior esquerra i selecciona l'eina text des de la barra d'eines de PDF Pro per aplicar els canvis desitjats a el document.

Malauradament, no és possible modificar directament les porcions de text que contenen els PDF, però usant l'eina esborrar (Eliminar) és possible eliminar certes parts de el document i tornar a escriure-les amb l'eina text.

Quan estigui satisfet amb el resultat, per guardar el seu PDF editat, primer feu clic al botó Desar col·locat a la part superior dreta i després en aquest exportació que apareix a la banda

Aplicació per a sobreescriure en PDF

Li agradaria treballar en els seus arxius PDF directament des del telèfon mòbil o tauleta? Cap problema Conec algunes aplicacions que podrien funcionar només per a tu.

  • Foxit PDF (Android / IOS / Windows Phone) - un dels millors visors de PDF disponibles en l'entorn gratuït. També inclou nombroses funcions d'edició, inclosa la capacitat d'agregar textos personalitzats a arxius PDF. Per recuperar-lo, només pressioni la icona comentari que es troba sota. També és compatible amb els serveis d'emmagatzematge en el núvol. Per evitar l'enviament d'estadístiques d'ús anònimes, ha de desactivar la funció adequada durant la configuració inicial de l'aplicació.
  • Andropen Office (Android) - És un port perfecte d'OpenOffice per Android. Si mai he sentit parlar d'ell, OpenOffice és un paquet de productivitat gratuït i de codi obert disponible per a Windows, macOS i Linux. És el mateix programari en el qual també es basa LibreOffice, de manera que ofereix tot el que es pot fer servir per editar arxius PDF. Mobifriends és fins i tot si es poden pagar alguns complements. Per activar la importació d'arxius PDF, ha de descarregar un complement gratuït especial.
  • Polaris Office (Android / iOS) - una suite de productivitat amb suport per a arxius PDF. Pot usar-lo de forma gratuïta, però per desbloquejar les funcions d'edició de PDF ha de comprar la versió completa que costa € 4,19 / mes o € 29,99 / any.
  • PDF Expert (iOS) - Una de les millors aplicacions per editar arxius PDF en dispositius iOS. Li permet afegir textos, ressaltats i altres elements a arxius PDF, però no modificar el text que ja està present en ells. Costa 9,99 euros.
  • PDF Office (iOS) - és una aplicació desenvolupada per la mateixa casa de programari PDF Expert (Readdle) que li permet modificar els PDF a 360 graus, alterant el contingut existent o agregant novament. Costa € 4.99 / mes o € 39.99 / any després dels primers 15 dies de prova gratuïta i només funciona en iPad. ¡Al món mòbil és difícil trobar alguna cosa millor!

Problemes comuns: falta de reconeixement de text

Alguns arxius PDF no es reconeixen com a documents, sinó com imatges i no pot canviar-los. Desafortunadament, aquests són documents que no s'han digitalitzat correctament: s'han escanejat sense reconèixer els caràcters escrits i, per tant, la Pc dels «veu» com imatges en lloc de documents de text. Per resoldre el problema d'utilitzar un Programari de reconeixement òptic de caràcters (OCR), Aquest és un programa que escaneja les imatges contingudes en els PDF i les transforma en textos editables mitjançant el reconeixement dels caràcters escrits. Hi ha diversos amb els quals pot posar-se en contacte, alguns fins i tot de forma gratuïta: mireu la meva tutorial dedicat als programes de OCR per obtenir més informació.