Com solucionar càrrega fallida a Facebook Lite? Si hi ha una xarxa social que val la pena tenir descarregada al nostre mòbil és precisament Facebook Lite, la versió lleugera de l'app de Facebook per Android. No obstant això, molts usuaris reporten haver-se enfrontat a el temut missatge "càrrega fallida" i aquí t'ensenyem a com solucionar-ho.

Si has tractat de pujar alguna fotografia al teu compte de Facebook però sempre et surt el missatge "càrrega fallida"En pantalla, el més segur és que tinguis problemes amb la connexió a Internet, encara que aquesta no és l'única causa. No et perdis el següent tutorial i descobreix com pots solucionar aquest tipus de problemes.

Missatge d'error "Càrrega fallida": ¿A què es deu?

La veritat és que no hi ha una única causa per la qual l'aplicació Facebook Lite et llança el missatge d'error "Càrrega fallida" cada vegada que intentes pujar algun tipus d'arxiu a la plataforma.

gairebé sempre els problemes obeeixen a una caiguda d'Internet, Però també pot ser per errors de l'propi lloc web, el que en definitiva acaba provocant el missatge "Càrrega fallida-ho a provar".

Tot just t'apareix el missatge d'error a la pantalla, Facebook procedeix a aturar la càrrega de l'arxiu, el que vol dir que la imatge o vídeo no apareixerà al teu compte.

1: Problemes amb l'Internet

T'ha sortit l'error "Càrrega fallida"? Llavors hauries revisar la connexió de la teva Internet. Gairebé sempre aquest tipus de problemes es deuen a falles amb la nostra connexió, el que impedeix que l'arxiu pugui pujar de forma reeixida a la plataforma de Facebook.

Si has rebut aquest missatge d'error el més convenient serà revisar que estàs connectat a Internet i que la velocitat de la connexió sigui bona. Pots obrir una nova pestanya i accedir a una altra pàgina, si no et deixa accedir, llavors el problema definitivament és el teu Internet.

Una possible solució seria reiniciar el teu mòdem o router. Això moltes vegades podria resoldre la falla. Recorda que la velocitat de la connexió també influeix a l'hora de pujar un arxiu a Facebook.

2: Error de Facebook

Si el teu Internet està perfecte però tot i així et segueix apareixent el missatge d'error "Càrrega fallida", llavors és possible que el problema tingui a veure directament amb la plataforma de Facebook.

Els errors intermitents de el lloc també poden generar que falli la càrrega d'una foto. En aquests casos no hi ha una altra solució que esperar que la plataforma torni al seu estat normal de funcionament.

et recomanem esperar uns minuts i tornar a intentar pujar la foto a Facebook Lite. Si ho aconsegueixes fer, llavors el problema era un error temporal en el lloc web.

3: Assegura't que la càrrega va fallar

Hi ha moments en què la plataformes pot indicar-nos "càrrega fallida", Però això no vol dir que la foto no s'hagi pujat al nostre perfil.

Abans de tornar a carregar l'arxiu, el més convenient és assegurar-nos que no ho hem carregat prèviament. Moltes vegades, l'error "càrrega fallida" indica que no és possible finalitzar la resta de la càrrega i no que la càrrega ha fallat completament.