Com suprimir un perfil de Netflix. No és el mateix un compte de Netflix que un perfil. I avui t'expliquem per què. Per començar, un compte de Netflix només s'elimina després de la desactivació de la subscripció i en cas d'inactivitat perllongada del mateix compte. El compte es crea en el moment de l'registre i l'activació d'una subscripció i, a través de l'adreça de correu electrònic i la contrasenya associades, permet accedir a el catàleg complet de Netflix des de tots els dispositius compatibles amb el servei.

En canvi, un perfil de Netflix pot crear-se quan es comparteix un compte (un màxim de 5 perfils per compte) i permet a cada membre de la família tenir una experiència de visualització personalitzada, amb la possibilitat d'afegir contingut d'interès a la seva llista de favorits, canviar la configuració de visualització al seu gust, accedir ràpidament al seu historial de visualització i molt més.

Índex

Com eliminar el perfil de Netflix

L'eliminació d'un únic perfil de Netflix pot fer-se manualment, tant des d'un ordinador com des de smartphones i tablets, i suposa l'eliminació de totes les dades de visionat associats a l'perfil en qüestió (per exemple, la llista de continguts favorits, l'historial de visionat, etc.).

A més, és important destacar que el perfil principal (el primer perfil creat, l'associat a l'adreça de correu electrònic utilitzada durant el registre) no pot eliminar-se, encara que hi hagi altres perfils disponibles.

 

Des de l'ordinador

Per suprimir un perfil de Netflix del teu ordinador, connecta't a la web oficial de l'famós servei de streaming de vídeo i, si no ho has fet ja, prem el botó de Inicia sessió per accedir al teu compte.

A continuació, introdueixi les seves dades en els camps Correu electrònic o Número de telèfon i Contrasenya i torna a prémer el botó Inicia sessió, per accedir.

Ara, si veus la pantalla Qui vol veure Netflix?, Fes clic al botó Gestionar perfils i localitza el perfil que vols eliminar. Si no veus la pantalla en qüestió, fes clic a la teva foto de perfil a la part superior dreta i selecciona Gestionar perfils al menú que s'obre.

A la pàgina acabada d'obrir, fes clic a la icona de l'llapis de el perfil que voleu eliminar, prem el botó Eliminar perfil i confirma la seva intenció, per esborrar definitivament el perfil en qüestió i eliminar totes les dades de visualització associats a ell.

Si utilitzes l'app de Netflix per Windows 10, Inicia aquesta última, prem el botó ☰ de la part superior esquerra i pressiona sobre la icona de les dues fletxes que es veu al costat del teu nom.

Ara, fes clic en el botó Gestionar, a dalt a la dreta, prem a la icona de l'llapis relacionat amb el perfil que vols eliminar, i en la nova pantalla que apareix, fes clic en el botó Eliminar, a dalt a la dreta.

 

Com eliminar el perfil de Netflix de l'aplicació

Si et preguntes si és possible suprimir un perfil de Netflix des de la app, et alegrarà saber que la resposta és positiva. A l'igual que des d'un ordinador, pots fer-ho accedint a la secció de Gestió de Perfils, prement sobre el perfil que t'interessa i seleccionant l'opció d'eliminar-la definitivament.

des Android

Per suprimir un perfil de Netflix des Android, Agafa el teu smartphone o tauleta, llança l'app de el famós servei de transmissió de vídeo, prement sobre la seva icona (la «N» vermella sobre un fons negre) a la pantalla inicial o al calaix de aplicacions del teu dispositiu i, si no has configurat l'accés automàtic al teu compte, prem el botó de Sign In, per iniciar sessió.

Ara, si veus la pantalla Qui vol veure Netflix ?, toca la icona de l'llapis a la part superior dreta per accedir a la secció Gestió de perfils i elimina el perfil que t'interessa.

Si ja ha seleccionat el seu perfil de visualització, feu clic a Més al menú inferior i seleccioneu Gestionar perfils a la nova pantalla.

A continuació, premi sobre la icona de l'llapis de el perfil que voleu eliminar, premi sobre l'opció Suprimeix el perfil i confirmi la seva intenció d'eliminar definitivament el perfil seleccionat.

amb iPhone

Si tens un iPhone, Has de saber que el procediment és gairebé idèntic a què t'acabo de mostrar per als dispositius Android.

Per procedir, agafa el teu iPhone, llança l'app de Netflix i, si accedeixes al teu compte i veus la pantalla Qui vol veure Netflix ?, prem en l'opció Edita situada a la cantonada superior dreta. Si no és així, feu clic a Més al menú inferior i feu clic a Gestiona perfils.

A continuació, premi sobre la icona de l'llapis del compte que voleu eliminar i, a la nova pantalla, seleccioneu l'opció Eliminar per eliminar el perfil seleccionat i esborrar totes les seves dades.

Ja està! Ja saps eliminar els perfils d'aquesta plataforma de pel·lícules. No és gens difícil, oi?