Com tancar aplicacions obertes. ¿Va deixar de funcionar l'aplicació que estava utilitzant fa uns minuts al seu telèfon? El programa que estava fent servir en la seva Pc es va bloquejar sobtadament sense raó aparent?

En aquests casos, el millor que pot fer és tancar el procés d'execució i reiniciar-lo. En general, només heu de fer aquesta operació perquè tot torni a la normalitat i reprendre el seu treball sense cap problema.

El cas és que, recentment, t'has acostat a el món de la tecnologia i no tens idea de com tancar aplicacions obertes. No et preocupis per això. Puc ajudar-te i mostrar-te com procedir. En els següents paràgrafs explicaré pas a pas com tancar les aplicacions i programes oberts tant en els seus dispositius mòbils com en la seva Pc.

Com tancar aplicacions obertes en Android

T'agradaria entendre com tancar aplicacions obertes en el teu dispositiu android ? Li garanteixo que aquesta és una operació molt simple d'implementar, ja sigui que tingui la intenció de tancar una sola aplicació o totes les aplicacions d'un sol cop.

Per començar, prengui el seu dispositiu, desbloquéelo i després premeu el botó multitasca. A la pantalla que s'obre, veurà totes les aplicacions que estan obertes actualment. Navegueu movent el dit cap amunt i cap avall i, tan aviat com hi hagi identificat l'aplicació que voleu tancar, toqueu el símbol de l' (X) present a la miniatura d'aquest últim. Alternativament, pot tancar les aplicacions obertes simplement deslizándolas cap a la dreta o cap a l'esquerra (sempre a la pantalla de tasques múltiples).

Si el dispositiu ofereix la funcionalitat que li permet tancar totes les aplicacions d'una vegada, toqueu l'element Borrar tot (o tanca'l tot, eliminar tot ), Que ha de situar a la part superior de la pantalla i, com per «màgia», totes les aplicacions obertes es tancaran a l'instant.

Si voleu utilitzar mesures més «dràstiques», pot tancar els processos que s'executen en Android (per tant, no les aplicacions, sinó els processos que estan connectats a elles). Per fer això, comenceu l'aplicació ajustos (El que té la icona que representa un engranatge ), Pressiona les aplicacions  i, a la pantalla que s'obre, seleccioneu la pestanya en ús situat a la part superior. Finalment, pressiona el botó aturar ubicat en el procés que desitja finalitzar i llest.

Quan realitzi l'operació que acabo de descriure, vos de no estar «matant» un dels processos de sistema en execució (que estan marcats amb la icona verda de el robot), en cas contrari corre el risc de comprometre el funcionament de l' sistema operatiu.

Si accidentalment finalitza els processos de sistema, apagueu el seu dispositiu Android i torneu a engegar.

Com tancar aplicacions obertes en iOS

Tancar aplicacions obertes en iOS no estalvia bateria ni millora el rendiment de el sistema operatiu, a l'contrari del que creuen molts usuaris. No obstant això, pot succeir que una aplicació es comporti de manera anormal i, l'única manera de resoldre el problema és tancar-la i tornar a obrir-la més tard. En els següents paràgrafs, explicaré com pot actuar en aquests casos tant en iPhone com en iPad.

iPhone

Si el iPhone en la seva possessió està equipat amb el Botó d'inici (Perquè tingui qualsevol model de «melafonino» excepte el iPhone X), Premi ràpidament el botó en qüestió dues vegades seguides, per recuperar el commutador d'aplicacions (La pantalla on hi ha miniatures de totes les aplicacions obertes).

Després «explori» les vistas previas de totes les aplicacions lliscant el dit de dreta a esquerra i, després d'identificar la qual desitja tancar, arrossegueu la miniatura de la mateixa cap amunt fins que desaparegui completament. ¿Més fàcil que això?

si tens iPhone X o més tard, on no hi ha un botó d'Inici, pot tancar les aplicacions de la següent manera: feu lliscar el dit des de la part inferior de la pantalla cap a la part central de la pantalla i manteniu pressionat fins que vegeu el commutador d'aplicacions. Després, col·loqueu la miniatura de l'aplicació per finalitzar i arrossegueu cap amunt.

Si encara fa servir iOS 11, després de trucar a el commutador d'aplicació, feu un toc prolongat en una de les pestanyes mostrades fins que aparegui la icona cercle vermell amb guió blanc. I, finalment, pressiona botó vermell corresponent a les aplicacions que voleu tancar o, si ho prefereix, tanqueu les aplicacions arrossegant cap amunt fins que desapareguin del tot.

iPads

Voleu tancar aplicacions obertes en iPad? De nou, colpeja ràpidament el Botó d'inici dues vegades seguides, per dir- commutador d'aplicacions. Després localitzi les aplicacions que desitja tancar i arrossegament les seves miniatures cap amunt, fins que desapareguin del tot.

En iPad, els arxius estan actius per defecte gest multitàctil, A través del qual pot trucar a el commutador d'aplicació sense prémer el botó Inici. per fer-ho col·loca quatre dits a la pantalla i llisca cap amunt. Veureu el selector d'aplicacions des del qual pot tancar les aplicacions utilitzant el procediment que vaig descriure anteriorment.

Si heu canviat la configuració de iOS i els multitàctils no estan actius en el seu iPad, aneu a Configuració> General> Multitasca i Dock i pujar a O N la palanca de l'interruptor situada prop de l'article gestos. Ara pot trucar a l'interruptor amb el gest convenient que li vaig dir sobre algunes línies i tancar l'aplicació.

Windows

¿Desitjar tancar programes oberts a Windows, Però no sap com procedir perquè no està molt familiaritzat amb el sistema operatiu domèstic de Microsoft?

Li garanteixo que el procediment que ha de seguir és molt simple, ja sigui que desitgi tancar una finestra o finalitzar un procés en execució.

Si simplement voleu tancar una finestra de el programa, feu clic a (X) situat a la cantonada superior dreta de la mateixa.

Alternativament, pot tancar una finestra de el programa col·locant el cursor sobre la miniatura de el programa que està present a la barra de tasques i després fent clic a (X). Una altra forma de tancar la finestra d'un programa és fer clic dret a la icona d'aquest últim (sempre des de la barra de tasques) i després fent clic a l'element (X) Tancar finestra al menú que s'obre. ¿Més fàcil que això?

Si no pot tancar un programa pot resoldre el problema amb l'eina Gestió de l'activitat (També conegut com Administrador de tasques ) I tanqui el procés manualment des de l'última finestra.

Com tancar aplicacions obertes en macOS

Li agradaria entendre Com tancar programes oberts a macOS?  Li garanteixo que el procediment que ha de seguir és molt simple, ja sigui que tingui la intenció de tancar la finestra relacionada amb un programa en execució o que hagi de «matar» un procés.

Si simplement voleu tancar una finestra de programa, mogui el cursor de l'ratolí sobre el cercle vermell situat en la cantonada superior esquerra de la mateixa i després feu clic a (X). A l'fer clic al cercle groc la finestra simplement es minimitzarà a l'fer clic al cercle verd la finestra s'ampliarà o reduirà. Alternativament, podeu usar la drecera de teclat cmd + w per tancar la finestra seleccionada.

Cal assenyalar que, en Mac, tancar una finestra de programa no és el mateix que tancar un programa. Per tancar completament un programa, feu clic a nom d'aquest últim a la barra de menú de macOS (al costat de l'logotip d'Apple) i feu clic a l'element Sortir (nom de el programa) al menú que s'obre.

Alternativament, és possible fer clic dret a la icona de el programa per tancar ubicat al Dock (la barra situada a la part inferior de la pantalla, on s'assignen els programes predefinits de macOS i / o els que ha agregat) i després feu clic a l'element Sortir al menú que s'obre. Si prefereix utilitzar mètodes abreujats de teclat, premeu cmd + q.

Voleu «matar» un procés, potser perquè un programa es ha bloquejat (Sí, també succeeix en Mac!)? Doncs feu clic al Logotip d'Apple a la cantonada superior esquerra i selecciona l'element Sortida forçada ... des del menú que s'obre.

En aquest punt, feu clic a nom de el programa desitja tancar amb força, feu clic al botó sortida forçada i després confirmeu fent clic una vegada més en el botó sortida forçada. Si ho desitja, pot accedir a la finestra. Forçar el tancament d'aplicacions també usant la combinació de tecles Cmd + Alt / Opció + Esc.