Com tancar sessió en Telegram web. Ha decidit provar Telegram web, la versió de navegador de l'popular servei de missatgeria instantània. Heu iniciat la sessió amb un compte de prova, per tal de provar l'efectivitat de el servei en comparació amb el client clàssic per a Windows o macOS i ara, que t'agradaria tancar sessió per començar a utilitzar el teu compte real, no saps com fer-ho.

En el tutorial d'avui explicaré com tancar sessió en Telegram web des de l'ordinador i des del telèfon mòbil i tauleta. Tampoc deixaré d'explicar-te com tornar a iniciar sessió amb les dades del teu compte i el codi únic, necessari per autenticar i xatejar a la famosa plataforma de missatgeria gratuïta.

Índex

Com tancar sessió en Telegram web des de l'ordinador

El mètode principal per accedir a Telegram web és utilitzar un navegador comú per navegar per la web des d'una PC. Per aquesta raó, és possible que vulgueu aprendre com tancar sessió en Telegram web des de Windows, macOS o Linux.

El funcionament és tremendament senzill: per assolir el teu objectiu, només has de connectar-te a Telegram web, prémer icona de tres línies horitzontals a la part superior esquerra i seleccioneu l'element configuracions al menú que s'obre.

Després d'això, primer ha de seleccionar l'element Sortir (Present a continuació) per confirmar la desconnexió de el servei.

Perfecte: ara has sortit amb èxit de Telegram Web i, per tant, heu d'iniciar sessió amb el compte que vols fer servir (suposant que vulguis tornar a fer servir el servei).

En aquest sentit, els recordo que l'inici de sessió a el servei es realitza a través d'un codi únic, Que és enviat per Telegram a el número de mòbil connectat al compte d'un dispositiu en el qual l'aplicació de Telegram s'hagi configurat correctament.

Tot el que ha de fer per iniciar sessió, llavors, és ingressar el número de telèfon, Feu clic a l'element primer vinga, Després en això i escriviu el codi únic que rebrà a través d'un dels mètodes de dalt.

Si t'ho estàs preguntant, has de saber que no has de preocupar-te per esborrar cap contrasenya de el navegador quan et desconnectis, ja que la contrasenya de el servei no s'emmagatzema i, en qualsevol cas, no és suficient per si sola per accedir al compte.

Com sortir de Telegram Web des telèfons mòbils i tauletes

Clarament, Telegram web també pot ser utilitzat per telèfons mòbils i tauletes, sempre passant per un navegador comú per a la navegació web.

Per continuar amb el tancament de sessió des del mòbil, per tant, iniciï el navegador que fa servir habitualment per a navegar per la xarxa des del seu telèfon mòbil o tauleta (p. Ex. Chrome perquè Android o Safari perquè iOS), Connectat a Telegram web, toqueu el icona de tres línies horitzontals present a la part superior dreta.

Ara seleccioneu Sortir al menú que s'obre. Confirmeu pressionant sobre l'element Sortir, Per a completar el tancament de sessió.

Un cop fet això, si vols tornar a iniciar sessió a la famosa plataforma de missatgeria, tot el que has de fer és connectar-te a la pàgina web oficial de Telegram web, ingressar la teva número de telèfon en el camp de text corresponent i toqueu l'element primer següent.

Ha escriure el codi únic que vas rebre per SMS oa través dels dispositius en els que has configurat correctament l'app de Telegram i confirma.

Perfecte: ara estàs ben connectat a Telegram web amb el compte que vols utilitzar.