Com tenir WhatsApp en dos dispositius

L'aplicació que sol utilitzar per mantenir-se en contacte amb els seus amics és WhatsApp i necessita usar-lo en dos dispositius, ja que, per raons comercials, no té la possibilitat de mantenir el seu telèfon mòbil personal en el qual l'ha instal·lat.

Desafortunadament, però, no té idea de com fer això i està una mica desanimat, també perquè no sap si realment és possible. Bé, si és així, no has de preocupar-te. En el transcurs de la meva tutorial, aclariré tots els teus dubtes, explicant com tenir WhatsApp en dos dispositius. Li mostraré en detall com fer-ho usant la funció web de WhatsApp i també li proporcionaré instruccions pas a pas sobre com descarregar algunes aplicacions de tercers per web WhatsApp.

Com es diu? És el tema del seu interès i està desitjant aprendre més? Puc imaginar! Seu còmodament davant de la Pc, mantingues a mà els dispositius que pretens fer servir i llegeix atentament les instruccions que et donaré en aquest tutorial. Estic segur que a la fi de la lectura estarà absolutament satisfet amb el que han après. Estàs a punt? Que tinguis una bona lectura!

  • notes preliminars
  • Usant WhatsApp Web des Android
  • Usant WhatsApp Web des de iOS
    • navegador web
    • Aplicació de tercers per WhatsApp web
  • Utilitza WhatsApp Web des d'una Pc

notes preliminars

Abans d'arribar a el cor d'aquest tutorial i explicar com utilitzar WhatsApp en dos dispositius diferents, he de fer una premissa molt important: WhatsApp no ​​permet la connexió simultània del mateix compte en diferents dispositius: si intentes iniciar sessió amb el teu número en una còpia de WhatsApp instal·lat en un altre telèfon mòbil o tauleta diferent a què ja fa servir, veureu un missatge que li notificarà de la desconnexió del compte en el dispositiu usat anteriorment amb la mateixa direcció.

En aquest sentit, l'únic mètode permès per tenir WhatsApp en dos dispositius és usar la funcionalitat Web de WhatsApp, Que li permet usar WhatsApp mitjançant un navegador connectant-lo a través de Wi-Fi a el telèfon mòbil (o tauleta) en el qual es va instal·lar originalment l'aplicació. En els següents paràgrafs et mostraré els procediments a seguir si tens un smartphone o tauleta Android, XNUMX iPhone, Un iPad o un Pc.

Usant WhatsApp Web des d'Android

Si tu vols utilitzar WhatsApp web en un dispositiu Android, Pot utilitzar el seu navegador favorit (p. Ex. Firefox ) O aplicacions de tercers, que inclouen un navegador preconfigurat per a l'ús de WhatsApp web. Aquí s'explica tot en detall.

navegador web

per accedir a WhatsApp web des d'un navegador, Pot usar el que ja fa servir en el seu telèfon mòbil o tauleta Android. No obstant això, li adverteixo que és possible que el procediment que li explicaré no funcioni. google Chrome. En aquest cas, instal qualsevol altre navegador d' Internet per accedir a WhatsApp web. En aquesta guia, vaig utilitzar l'aplicació gratuïta Mozilla Firefox.

Després d'iniciar el navegador, toc icona [[ ] i posi una marca de verificació a la casella al costat de la redacció Mode d'escriptori, Al menú contextual que veu. Ara, a la barra d'adreces, escriviu web.whatsapp.com i després premeu el botó Enviar en l' teclat.

Una vegada que es carrega la pàgina web, pot veure la Codi QR utilitzar per accedir Web de WhatsApp. Llavors agafa el dispositiu Android en el qual et connectes a WhatsApp amb el teu número de telèfon i inicies l'aplicació oficial de l'servei. Ara, toca icona [[ ] i triï la veu Web de WhatsApp al menú que s'obre.

Si té un dispositiu en el seu lloc poma, Després d'iniciar el WhatsApp, Toqueu la icona configuracions, Ubicat a la part inferior, i després escolliu l'element WhatsApp Web / Escriptori. En aquest punt, enquadrament el Codi QR que veu a la pantalla de l' un altre dispositiu, Per iniciar sessió al seu compte de WhatsApp.

Aplicació de tercers per WhatsApp web

Si no voleu utilitzar el seu navegador, pot pensar en instal·lar aplicació de tercers per accedir a WhatsApp en dos dispositius. Els que recomano són Missatger de la tauleta, WhatsWeb WebLite o Què Web, Ja que són totes aplicacions vàlides per accedir a WhatsApp a través de WhatsApp web.

El procés d'instal·lació, així com el que els fa funcionar, és el mateix per a tothom. Per tant, obriu un dels enllaços que li he donat i feu clic al botó Instal·lar en pc, accepto i finalment en Obre. Després iniciï l'aplicació amb el vostre icona a la pantalla d'inici, per veure la Codi QR perquè escanejar.

Ara, pren el teu dispositiu Android i iniciar l'aplicació de WhatsApp. seguir endavant icona [[ ], Ubicat a la part superior dreta, i pressiona la veu Web de WhatsApp, Al menú contextual. Si, per contra, utilitza un iPhone, Després d'iniciar l'aplicació, toqueu l'element configuracions, Que es troba a continuació, i pressiona la redacció WhatsApp Web / Escriptori, Al menú contextual. Després enquadrament el Codi QR que veu a la pantalla de l'aplicació de tercers que va instal·lar per primera vegada, per accedir a les converses de WhatsApp.

Usant WhatsApp Web des de iOS

Si tens un iPhone o un iPad, Pot accedir a WhatsApp web a través de el navegador integrat, Safari, O usant una de les moltes aplicacions de tercers utilitzades per a aquest propòsit (és a dir, navegadors preconfigurats per a l'ús de WhatsApp web). En les següents línies, suggeriré com utilitzar aquestes eines per aconseguir el seu objectiu.

navegador web

si utilitzeu Safari, Pot accedir a WhatsApp web utilitzant el manera d'escriptori de el navegador. Primer, comenceu Safari a través del seu icona a la pantalla d'inici, i després toqueu la icona compartir (el símbol d'un quadrat amb una fletxa apuntant cap amunt dins ), Que trobarà a la barra de sota. Després, feu lliscar el dit de dreta a esquerra fins a trobar l'entrada Demana un lloc d'escriptori i toqueu.

En aquest punt, a la barra d'adreces situada a la part superior, escriviu web.whatsapp.com i després premeu el botó anem en el teclat del dispositiu. D'aquesta manera, pot veure la pàgina web oficial de WhatsApp amb un al centre Codi QR.

El següent pas és prendre el dispositiu en què està actualment connectat a WhatsApp amb el seu número de telèfon mòbil i iniciar l'aplicació. WhatsApp a través de la seva icona a la pantalla d'inici. en Android, pressiona icona [[ ] a la part superior dreta i, al menú contextual, seleccioneu la redacció Web de WhatsApp. A iPhone en el seu lloc, feu clic a la icona configuracions que veu a la barra a la part inferior i, en la nova pantalla que veu, seleccioneu l'element WhatsApp Web / Escriptori.

Ara, només cal que emmarcar el Codi QR que se li va mostrar en Safari, per iniciar sessió al seu compte de WhatsApp.

Aplicació de tercers per WhatsApp web

A més d'usar Safari, Pot instal·lar algunes aplicacions de tercers que poden ajudar-lo a accedir a WhatsApp en dos dispositius. Entre els disponibles a l'App Store d'iOS, et recomano que avaluïs les aplicacions Messenger per WhatsApp - iPad, Messenger per WhatsApp - Xats o Messenger per WhatsApp WebApp, Per iniciar sessió en WhatsApp web.

Les aplicacions són similars entre si i el procediment d'ús, que els mostraré a les següents línies, és vàlid per a cadascuna d'elles. Primer, obre un dels enllaços que t'he donat, pressiona el botó obtenir i usa el Identifición de toc, el Identificació facial o el contrasenya iCloud per començar la descàrrega i instal·lació. Després toca el botó Obre, Per iniciar l'aplicació de la seva elecció, i pressiona la redacció permetre, Per accedir a les notificacions de iOS. Va arribar a la pantalla principal, pot veure el Codi QR de WhatsApp web.

Arribats a aquest punt, només has d'agafar el teu smartphone a la mà Android i accedeixi a WhatsApp tocant la seva icona a la pantalla d'inici. pijames llocs icona [[ ] a la part superior dreta, trieu l' Web de WhatsApp, Que pot trobar en el menú de context que veu a la pantalla. en iPhone en el seu lloc, comenceu l'aplicació, premeu la icona configuracions a la part inferior i toqueu l'element WhatsApp Web / Escriptori, Al menú contextual. Ara, enquadrament el Codi QR que se li mostra dins de l'aplicació de tercers que va descarregar, per accedir al seu compte de WhatsApp.

Utilitza WhatsApp Web des d'una Pc

Tenir WhatsApp en el teu PC és un joc de nens, Ja que també tens disponible l'aplicació d'escriptori, a més de l'eina de el navegador web WhatsApp. Però anem en ordre.

Si no voleu instal·lar cap aplicació, pot utilitzar el navegador que utilitza per navegar per Internet, per accedir al seu compte de WhatsApp. Obriu el navegador fent doble clic a la seva icona a l'escriptori (en finestres ) O al Dock o Launchpad (en Mac ).

Després escriu a la barra d'adreces web.whatsapp.com i després premeu Enviar en el teclat. Al centre de l'monitor, pot veure un Codi QR que necessita escanejar amb el dispositiu mòbil.

Per fer això, llevant el dispositiu en el qual està connectat a WhatsApp a través del seu número de mòbil i iniciï l'aplicació WhatsApp. A Android, premi icona [[ ] que veu a la part superior dreta de la pantalla principal de WhatsApp i, al menú contextual que li mostra, toqueu l'element Web de WhatsApp. Si, d'altra banda, tens una i Telèfon, Pressiona la icona configuracions situat a la part inferior dreta i premeu sobre el text WhatsApp Web / Escriptori, En la nova pantalla que se li mostra.

En aquest punt, enquadrament el Codi QR que veu en el navegador del seu PC, perquè pugui iniciar la sessió amb el seu compte de WhatsApp.

Alternativament, pot descarregar l'aplicació d'escriptori disponible en tots dos finestres que en Mac, A través d' Secció de descàrregues del lloc web oficial. Per descarregar l'aplicació per finestres, Obre l'enllaç que et vaig donar i fes clic al botó Descàrrega per a Windows, Per descarregar l'arxiu WhatsAppSetup.exe. Després d'obtenir l'arxiu de la pàgina web oficial, feu doble clic per començar a utilitzar l'aplicació immediatament.

En Mac en canvi, després d'arribar a la secció descarregar de la pàgina web oficial, premeu el botó Descàrrega per Mac OS X, Per descarregar l'arxiu WhatsApp.dmg. Un cop descarregat, feu doble clic i arrossegament la icona WhatsApp a la carpeta aplicacions, A la pantalla que veu a la pantalla. llavors començar WhatsApp a través de la seva icona al Plataforma de llançament i premeu el botó Obre, En l'avís en pantalla.

Ara, per accedir al teu compte de WhatsApp, segueix el mateix procediment que vaig indicar en les línies anteriors, relatiu a les operacions a realitzar en el teu smartphone Android o iPhone, per escanejar el codi QR.