Com transferir arxius a iPad. No saps què fer per transferir arxius des del teu PC a l'iPad i necessites una mica d'ajuda.

Déjame endevinar: vas connectar l'iPad a la PC a través del cable USB, Vas entrar a El meu ordinador però no vas poder copiar els arxius a la tauleta. Bé, això passa perquè Apple no vol que l'iPad es faci servir com una memòria USB o un disc dur portàtil i permet transferir arxius només a través d'iTunes o les aplicacions instal·lades al dispositiu.

No obstant això, no hi ha res del que hagi de preocupar-se. Amb la guia d'avui, explicaré com transferir arxius de PC a iPad de manera «tradicional», és a dir, connectant la tauleta a la Pc i explotant el potencial de Tunes, i usant algunes aplicacions de tercers, per transferir vídeos, música, Llibres de fotos i altres tipus d'arxius des de la Pc a l'iPad sense passar per iTunes

Com transferir arxius a iPad usant iTunes

Comencem per veure Com transferir arxius de PC a iPad de manera «tradicional», és a dir, a través d'iTunes, el programari multimèdia d'Apple que s'inclou «estàndard» en macOS, fins a la versió 10.14 Mojave, mentre que s'ha de descarregar per separat en les PC amb Windows.

Si té un PC amb Windows i encara no ha instal·lat iTunes, Aconseguiu a través de la botiga de Windows 10. Si, d'altra banda, té una versió anterior de Windows, connectada a la pàgina web d'Apple i feu clic al botó descarregar que està a l'esquerra.

Quan finalitzi la descàrrega, iniciï el paquet d'instal·lació denominat iTunes6464Setup.exe i feu clic en els botons en seqüència executar, Següent, instal·lar, , y final per acabar la configuració.

Si té una Mac equipada amb MacOS 10.15 Caterina o una versió posterior de l' sistema operatiu Apple, no pot utilitzar iTunes (Ja que ja no és compatible amb la plataforma): en el seu lloc, ha d'usar el descobridor, Seleccionant la icona de l' iPad  des de la barra lateral esquerra. La resta dels passos a seguir és pràcticament el mateix que estem a punt de veure amb l'ajuda d'iTunes.

En aquest punt, després connecti el seu iPad al seu Pc usant el cable Lightning / Dock inclòs, esperi que iTunes s'iniciï i confirmi la comunicació entre els dos dispositius responent afirmativament a les advertències que apareixen a la pantalla de la Pc i en la de l' 'iPAD.

Ara està a punt per transferir els fitxers des de la PC a l'iPad. Després feu clic al icona de la tauleta que apareix a la cantonada superior esquerra de la finestra principal d'iTunes i triï quin contingut copiar o sincronitzar en l'iPad.

Música

Si voleu sincronitzar tota la música de la biblioteca d'iTunes amb l'iPad, seleccioneu la icona música que es troba a la barra lateral de el programa (sota de la capçalera ajustos ), Poseu la marca de verificació al costat de les entrades sincronitzar música y tota la biblioteca musical i feu clic al botó Aplicar / sincronització situat a la part inferior dreta per començar a transferir dades a la tauleta.

Si no voleu sincronitzar tota la biblioteca de música d'iTunes amb l'iPad, però només alguns àlbums, artistes o llistes de reproducció, col·loqui la marca de verificació al costat de Llistes de reproducció, artistes, àlbums i gèneres seleccionats, triï el contingut per copiar a la tauleta i feu clic a Aplicar / sincronització.

No vols mantenir el teu biblioteca de música d'iTunes sincronitzada amb el teu iPad? No hi ha problema.

Si vols, selecciona la icona música situat a la part inferior de la barra lateral d'iTunes (sota de la capçalera En el dispositiu ) I pot copiar música a la seva tauleta sense mantenir els canvis sincronitzats amb el seu PC.

Tot el que heu de fer és seleccionar els arxius per copiar en l'iPad i arrossegar-los a la finestra d'iTunes. Les pistes s'agregaran automàticament a l'aplicació de música d'iOS.

nota: Si està subscrit a Apple Music i ha activat el servei de la Biblioteca de música d'iCloud, no pot sincronitzar la biblioteca de música d'iTunes amb l'iPad. Tota la música s'enruta automàticament a la seva biblioteca en línia (per sincronitzar-se en tots els dispositius).

Vídeo

Per sincronitzar els vídeos a la seva biblioteca d'iTunes amb l'iPad, seleccioneu la icona de cinema que es troba a la barra lateral de el programa (sota de la capçalera ajustos ), Poseu la marca de verificació al costat de l'element Sincronitzar pel·lícula musical, Seleccioneu els vídeos per copiar a la tauleta i feu clic al botó Aplicar / sincronització per completar l'operació.

Si no, també pot posar la marca de verificació al costat de l'element Incloure pel·lícules automàticament i copieu TOTS els pel·lícules a la biblioteca d'iTunes en l'iPad.

Si no esteu a sincronitzades les biblioteques d'iTunes i iPad, seleccioneu la icona cinema situat a la part inferior de la barra lateral esquerra (sota de la capçalera En el dispositiu ), Arrossegament els vídeos que voleu copiar a la tauleta a la finestra d'iTunes i llest. Les pel·lícules apareixeran automàticament en l'aplicació vídeo d'iOS.

Si tens un iPad Pro equipat amb un port USB-C, pot aprofitar una Cable USB-C a Lightning per transferir vídeos de iPhone a iPad o Adaptador USB-C per SD per importar vídeos des d'una targeta de memòria a la seva tauleta.

nota: només s'admeten vídeos en format MP4, MOV i M4V. Si voleu copiar altres tipus de vídeos a l'iPad, primer ha convertir-los (com es mostra en la meva guia sobre com convertir vídeos a MP4), o ha de recórrer a aplicacions de tercers com les que discutirem en el proper capítol de l'tutorial.

fotos

Li agradaria copiar algunes fotos a la memòria de l'iPad però no sap com fer-ho? Gràcies a iTunes, pot copiar una col·lecció de fotos des del seu PC i mantenir-la sincronitzada amb l'aplicació Fotos d'iOS d'una manera molt simple.

Tot el que necessites fer és seleccionar la icona de imatges des de la barra lateral d'iTunes, poseu la marca de verificació al costat de l'element sincronitzar fotos i triï la carpeta amb les imatges per copiar a la tauleta a través del menú desplegable Copia foto de.

Per tant, triï si vol sincronitzar amb l'iPad totes les carpetes contingut en la ruta seleccionada o només les carpetes seleccionades i continuï amb la transferència de dades fent clic al botó Aplicar / sincronització que es troba a la part inferior dreta.

Si teniu una Mac, també pot sincronitzar la biblioteca de l'aplicació Fotos o alguns dels àlbums d'aquest últim.

Si tens un iPad Pro equipat amb un port USB-C, pot aprofitar les solucions esmentades anteriorment (el Cable USB-C a Lightning i el Adaptador USB-C per SD ) Per importar les fotos a la tauleta.

nota: Si ha activat el servei de biblioteca de fotos d'iCloud, no pot sincronitzar les fotos amb l'iPad d'una manera «tradicional», a través d'iTunes. Ha de carregar les fotos a la seva biblioteca de fotos en línia i aquestes es sincronitzaran automàticament en tots els dispositius.

Llibres

¿Ha descarregat un llibre electrònic o un document PDF de Internet i desitja copiar-lo a l'iPad? Després selecciona la icona llibres des de la barra lateral d'iTunes i arrossegueu-lo a la finestra principal del programa. El llibre o document es copiarà automàticament a l'aplicació iBooks de l'IPADE.

Si teniu una Mac, pot obtenir el mateix resultat obrint l'aplicació iBooks de macOS i copiant el llibre o el document del seu interès a la finestra principal d'aquest últim. Gràcies a la sincronització d'iCloud també trobaràs l'arxiu en l'iPad.

Intercanvi d'arxius

Seguint el procediment que acabem de veure junts, tots els arxius seleccionats es copien en les aplicacions predeterminades d'iPad: música per a la música, iBooks per a llibres, etc.

Si voleu copiar els seus arxius en aplicacions de tercers ha d'aprofitar la funció per compartir arxius a iTunes.

Per utilitzar l'ús compartit d'arxius d'iTunes, seleccioneu la icona Aplicació des de la barra lateral de el programa, desplaci la pantalla que s'obre a la llista intercanvi d'arxius i seleccioneu el nom de l'aplicació on voleu copiar els seus arxius. Així que pren l'arxiu que vols copiar a l'iPad i arrossega a el quadre de la dreta.

nota: si ho desitja, també pot sincronitzar dades amb l'iPad sense fils. Tot el que necessites fer és seleccionar l'article resum des de la barra lateral d'iTunes, poseu la marca de verificació al costat de l'element Sincronitzar amb iPad a través de Wi-Fi i feu clic al botó Aplicar / sincronització que es troba a la part inferior dreta. Perquè funcioni la sincronització sense fils, l'iPad i les PC han d'estar connectats a la mateixa xarxa Wi-Fi.

Aplicacions per a transferir arxius a iPad

Troba iTunes massa difícil o no li agrada?

Existeixen nombroses aplicacions alternatives que li permeten transferir arxius a iPad d'una manera molt simple. Funcionen sense fils, això vol dir que a l'connectar la Pc i l'iPad a la mateixa xarxa Wi-Fi pot transferir arxius a la tauleta sense utilitzar cables.

Enviar a qualsevol lloc

El primer programari que has de provar es diu Send Anywhere. Aquesta és una aplicació que, un cop instal·lada a la Pc i en l'iPad, li permet transferir qualsevol tipus d'arxiu d'un dispositiu a un altre utilitzant un codi de confirmació simple.

És compatible amb tots els models d'iPad i amb totes les principals edicions de Windows. També està disponible per a Mac, Linux, Android i es pot accedir a través del web (on, però, li permet carregar arxius com a màxim d'1 GB en lloc de 20 GB com succeeix en les aplicacions d'escriptori i mòbils).

Per descarregar Send Anywhere a l'ordinador, connecteu-vos a la pàgina web de el programa i feu clic al botó descarregar que es troba sota de l'entrada de Windows.

Quan finalitzi la descàrrega, obriu el paquet d'instal·lació de el programa ( SendAnywhereSetup.exe ) I feu clic en els botons en seqüència y Següent.

Després posi la marca de verificació a la banda de l'article Estic d'acord amb l'acord i completi la configuració fent clic a Següent per quatre vegades consecutives, instal·lar,   Següent y Acabar. Si teniu una Mac, pot descarregar Send Anywhere directament des de la Mac App Store.

Una vegada que es completi la instal·lació, iniciï l'app, feu clic al botó Enviar (Ubicat a la part superior esquerra) i arrossegament els arxius que voleu enviar a l'iPad a la finestra de el programa. Posteriorment, pressiona el botó Enviar i copieu el codi que es mostra a la pantalla.

Ara iniciï Send Anywhere en l'iPad, premeu el botó rebre, Introduïu el codi que es mostra a la Pc i els arxius seleccionats a la PC es transferiran a la tauleta.

Si fa servir Windows i se li pregunta si vol autoritzar Send Anywhere en el tallafocs de sistema, respongui afirmativament.

nota: si fas servir una Mac també pots utilitzar AirDrop, una tecnologia sense fils d'Apple que utilitza Bluetooth i Wi-Fi per compartir dades entre dos dispositius. És compatible amb iPhone 5 i versions posteriors i amb la majoria de les Mac produïdes després de 2008.

Documents

Li agradaria poder transferir arxius a l'iPad i administrar-los lliurement com si estigués usant l'Explorador de Windows o el Finder de Mac?

Llavors, ha de descarregar Documents by Readdle, un gestor de fitxers gratuït que li permet veure i administrar arxius en l'iPad d'una manera molt simple.

També inclou una pràctica funció de transferència de dades per Wi-Fi que li permet copiar arxius des del seu Pc a l'iPad sense passar per iTunes.

Per explotar-lo, només selecciona l'element vermell des de la barra lateral esquerra, premeu la icona de tacs dalt a la dreta i connecteu-vos amb el navegador des de la Pc a l'adreça que es mostra en l'aplicació (p. ex. 192.168.1.4 ).

Si no veu la icona de les cales a la cantonada superior dreta, activi la funció de transferir dades de Wi-Fi a Documents anant a la configuració de l'aplicació (la icona de engranatge dalt a l'esquerra), seleccionant l'element unitat de wifi, des de la pantalla que s'obre i posa en ON l'opció Activa unitat.

VLC

Si necessita transferir vídeos a l'iPad, li suggereixo que utilitzi VLC, que és completament gratuït, admet molts formats d'arxius de vídeo (inclosos AVI, MKV i tots els altres formats de fitxer no compatibles amb iTunes) i li permet copiar arxius a la seva tauleta tant sense fils com tradicional utilitzant l'ús compartit d'arxius d'iTunes.

La seva única limitació és que no admet pistes d'àudio en format AC3, però malauradament cap reproductor iOS gratuït les admet.

Per activar la funció de transferència de dades sense fils VLC, premeu el logo de l'aplicació (El con de carretera) que es troba a la part superior esquerra i posi a ON la palanca relativa a l'opció Compartir a través de wifi.

Després, connecteu-vos des de la PC a l'adreça que apareix a VLC per iPad (per exemple, http: //iPad-di-Andrea.local) i arrossegament els vídeos per transferir-los a la tauleta a la finestra de navegador.