Com transferir comptes de Clash Royale

Després de pensar-ho durant molt de temps, ha decidit canviar la seva telèfon mòbil i comprar un de nou. Una vegada que totes les dades i aplicacions s'hagin transferit de el dispositiu antic a el nou, hi haurà començat xoc Royale, Un dels jocs per a mòbils més famosos de l'món, convençut de poder reprendre el joc on ho vas deixar: lamentablement, però, et vas adonar que no és així en absolut. Tement que hagis perdut tot el teu progrés, immediatament vau investigar una mica a la web i vas acabar en aquesta guia meva.

Si aquest és el cas, deixa dir-te que avui és el teu dia de sort. En els següents paràgrafs, de fet, t'explicaré com transferir comptes de Clash Royale d'un dispositiu a un altre sense perdre el progrés de el joc. Primer, et diré com crear un ID de supercèl·lula, Útil per sincronitzar les guardats i accedir a Clash Royale des de tots els dispositius que vulguis, després de la qual cosa també et mostraré el procediment detallat per connectar el famós joc a el servei google Play Games a Android y Centre de joc en iPhone y iPad.

Si t'he tranquil·litzat i no pots esperar a saber més, no triguis més i dedica't a llegir els següents paràgrafs. Coratge: posa't còmode, pren-te tot el temps que creguis convenient i segueix atentament les instruccions que estic a punt de donar-te. Estic segur que, a l'posar en pràctica els meus «consells», podràs transferir el teu compte de Clash Royale i seguir jugant just on ho vas deixar. Feliç lectura i, sobretot, diverteix-te!

  • Transferir comptes de Clash Royale d'Android a iOS
  • Transferir comptes de Clash Royale d'Android a Android
  • Transferir comptes de Clash Royale de iOS a iOS

Abans d'arribar a el cor d'aquest tutorial i mostrar, en detall, com transferir comptes de Clash Royale d'un dispositiu a un altre sense perdre el teu progrés en el joc, deixa explicar-te què has de fer per tenir èxit.

Tot el que necessita, tant i fa dispositiu tingui, és un ID de supercèl·lula. Si mai has sentit parlar d'ella, és un compte gratuïta que et permet sincronitzar partides guardades realitzades per l'empresa finlandesa entre múltiples dispositius.

A més de ser útil per transferir el teu compte de Clash Royale, la identificació de Supercell et permet jugar (no simultàniament) a el mateix joc des de diferents dispositius. Per entendre-ho millor, prenguem un exemple pràctic: si va comprar un nou iPhone i li agradaria seguir jugant a Clash Royale sense perdre el progrés de el joc iniciat en el seu antic dispositiu Android, Pot transferir el seu compte a través de Identificador de Supercell.

A més, pots fer servir aquest últim tant per jugar a Clash Royale des del teu nou telèfon mòbil com des del teu Pc. En aquest sentit, el meu guia sobre com jugar Clash Royale a PC pot ser útil.

Transferir comptes de Clash Royale d'Android a iOS

Si el teu intenció és transferir un compte de Clash Royale d'Android a iOS (O viceversa), l'única solució que pot considerar és crear una ID de Supercell.

Per continuar, pren el teu dispositiu Android, Comenceu Clash Royale tocant el seu icona a la pantalla inicial o al calaix i esperi que la barra de progrés arribi al 100%, perquè el joc s'iniciï i el seu joc es carregui.

Ara, toqueu el botó ☰ situat a la part superior dreta i triï l'opció configuracions al menú que apareix. En la nova pantalla que apareix, premeu el botó Desconnectat relacionat amb l'opció ID de supercèl·lula i premeu el botó Iniciar sessió, Després introduïu el correu electrònic associat amb el seu compte en el camp inseriu el correu electrònic, Pressiona el botó Iniciar sessió i escriviu el codi de verificació Codi de 6 dígits que se li va enviar per correu electrònic per iniciar sessió en Clash Royale amb el seu ID de Supercell.

Si, per contra, encara no té un compte de Supercell, esculli l'opció Registra't ara i premeu el botó Seguir. Després introdueix el adreça de correu electrònic en els camps inseriu el correu electrònic es Escriu el teu correu electrònic novament, Trieu si voleu subscriure a la butlleta d'Supercell col·locant la marca de verificació al costat de l'element Vull rebre notícies i actualitzacions de Supercell i toca el botó Registrar.

Ara, connectat a la safata d'entrada, busqui el correu electrònic enviat per Supercell i anoti el codi de verificació de 6 dígits continguts en ell. Per completar el registre, s'iniciï la aplicació Clash Royale novament, ingressi el codi de verificació en qüestió en el camp corresponent, premeu el botó Enviar I això és.

A el fer-ho, ha vinculat el seu joc de Clash Royale al seu ID de Supercell i podrà jugar en diversos dispositius sense perdre el seu progrés. Així que pren el teu iPhone o el teu iPad i, si encara no ho has fet, accedeix a l' Botiga d'aplicacions perquè descarregar Clash Royale.

En el primer inici de Clash Royale, segueix les instruccions que es mostren a la pantalla per completar la primera batalla d'entrenament: això és necessari per accedir a la pantalla principal del joc. Ara, toqueu el botó ☰ situat a la part superior dreta, trieu l'element configuracions al menú que apareix i pressioni sobre l'opció Desconnectat visible sota la capçalera ID de supercèl·lula.

En la nova pantalla que apareix, toqueu el botó Iniciar sessió, Ingressa el teu adreça de correu electrònic en el camp corresponent, poseu la marca de verificació al costat de l'opció Recordar en aquest dispositiu (per guardar les seves credencials d'inici de sessió i facilitar la transició d'un compte a una altra) i toqueu el botó Iniciar sessió.

Per completar la transferència del seu compte de Clash Royale d'Android a iOS (o viceversa), ingressi el codi de verificació de 6 dígits que se li va enviar per correu electrònic en el camp visible a la pantalla Ja gairebé hi ets! i premeu el botó Enviar. A la secció Carregar comptes de jocs, Després toca el botó confirmacióEspereu que l'aplicació es reiniciï i llest.

Per comprovar que tot va sortir bé punxa en el teu nom de pila (A dalt) i assegureu-vos que la identificació que es mostra a la secció Perfil d'el jugador (El codi alfanumèric precedit pel símbol # ) És el mateix que es va usar en el dispositiu anterior.

Finalment, si t'estàs preguntant si és possible canviar el teu compte de Clash Royale d'Android a iOS (o viceversa) usant el teu compte de Facebook, Lamento dir-te que la resposta és no. De fet, pots connectar Clash Royale a la famosa xarxa social però no pots usar-la per transferir el joc d'un dispositiu a un altre.

Transferir comptes de Clash Royale d'Android a Android

Per transferir un compte de Clash Royale des d'un dispositiu Android a un altre dispositiu equipat amb el sistema operatiu de robot verd, pot utilitzar tant el servei Jocs de Google Joc que un compte de Supercell ID.

En el primer cas, tot el que has de fer és accedir a la configuració de Clash Royale i associar el teu joc amb el compte de Google a ús en el teu dispositiu. Per fer això, comenceu Clash Royale, toqueu el botó ☰ i pressioni l'element configuracions.

Ara, premeu el botó Desconnectat relacionat amb l'opció Accés a Google Play i, a la pantalla tria un compte, Selecciona el teu compte Google. Alternativament, toqueu l'element Usa un altre compte per utilitzar un compte de Google diferent. Després ingressi les dades requerides en els camps Adreça de correu electrònic o número de telèfon es Contrasenya, Pressiona el botó vinga I això és.

Per transferir el seu compte de Clash Royale a un altre dispositiu Android, tot el que heu de fer és utilitzar el mateix compte de Google en el nou dispositiu amb el qual va sincronitzar el progrés del seu joc. Després accedeixi a l' configuracions d'Android tocant la icona roda d'engranatge present a la pantalla d'inici de l'segon dispositiu, seleccioneu l'element Compte, Tria l'opció Afegir compte i toca l'element google per vincular el seu compte de Google.

No obstant això, si en el seu telèfon mòbil o tauleta voleu utilitzar un compte de Google diferent però, a el mateix temps, no vol perdre el progrés de Clash Royale, iniciï l'aplicació de el joc, toqueu el botó sul i triï l'opció configuracions al menú que se li proposa, després seleccioneu l'element connectat visible sota l'opció Accés a Google Play per desconnectar del compte de Google a ús i toqui les opcions Desconnectat es Usa un altre compte.

En la nova pantalla que apareix, introduïu els detalls del compte de Google del seu interès en els camps Adreça de correu electrònic o número de telèfon es Contrasenya, Pressiona el botó vinga I això és.

Alternativament, pot transferir el seu compte de Clash Royale també creant un identificador d'Supercell, com vaig indicar en els paràgrafs dedicats a l'procediment per transferir un compte d'Android a iOS.

Transferir comptes de Clash Royale de iOS a iOS

vols transferir un compte de Clash Royale de iOS a iOS ? Fins i tot en aquest cas, el procediment és bastant senzill: només cal activar el servei Centre de jocs en la configuració de l'dispositiu, amb el vostre ID d'Apple.

Per continuar, prengui el seu iPhone / iPad, toqueu la icona de roda d'engranatge, Per accedir a l' configuracions, IOS i pressioni l'element Centre de jocs. En la nova pantalla que apareix, mogui la palanca al costat de l'opció Centre de jocs de APAGAT a EN i, si ja ha creat un compte en el passat, serà visible a la secció Perfil de Game Center.

No obstant això, si encara no ha creat el seu compte de Game Center, toqueu l'element Seguir per crear-ne un amb el seu ID d'Apple, o toqueu la opció No [nome]?, Si voleu crear un compte de Game Center amb una ID d'Apple diferent a la que està usant en el seu iPhone / iPad.

Finalment, en la captura de pantalla Crea un sobrenom, Triï el nom d'usuari per a usar en Game Center al camp Introduïu el sobrenom, Pressiona el botó final I això és.

Novament, si ha creat prèviament un compte de Supercell, podeu entrar al seu compte de Clash Royale en un altre dispositiu Apple des configuracions de el joc triant l'opció Desconnectat relatiu a ID de supercèl·lula i prement el botó Iniciar sessió per iniciar sessió amb les seves credencials.