Com transferir contactes de iPhone a iPhone. Ha reemplaçat el seu iPhone per un model més nou i està buscant una manera de recuperar fàcilment tots els contactes de la seva antiga llibreta d'adreces? ¿Has d'enviar alguns contactes a l'iPhone del teu amic però no saps com fer-ho? No es preocupi, estic aquí per ajudar-lo.

Amb la guia d'avui veurem com transferir contactes d'iPhone a iPhone usant funcions incloses en iOS i algunes aplicacions de tercers. Per tant, descobrirem com transferir la llibreta d'adreces d'un «iPhone» a un altre utilitzant còpies de seguretat d'iTunes o sincronització d'iCloud i com enviar contactes individuals a altres iPhones usant la tecnologia sense fils AirDrop.

Nota: El següent tutorial es va escriure utilitzant telèfons iPhone equipats amb iOS 9.xi iOS 8.x, però les instruccions també haurien de ser vàlides per iOS 7.x. El model d'iPhone utilitzat és irrellevant per transferir contactes (excepte per compartir a través d'AirDrop, que requereix iPhone 5 o posterior).

Com transferir contactes d'iPhone a iPhone pas a pas

Si ha comprat un nou iPhone i voleu transferir tots els contactes que tenia a l'antic «iPhone per», pot procedir de tres formes diferents.

  • Activeu el telèfon utilitzant un còpia de seguretat de l'antic iPhone. D'aquesta manera, a més de les aplicacions, la configuració i les dades, tots els contactes de la llibreta d'adreces també es restauraran al dispositiu. La restauració es pot fer tant a través de còpies de seguretat locals d'iTunes com a través d'iCloud (per tant, a través d' Internet).

 

  • Aparella el telèfon amb el mateix ID d'Apple que vas usar en l'iPhone anterior. D'aquesta manera, totes les dades associades al compte d'iCloud (inclosos els contactes de la llibreta d'adreces) es copiaran automàticament a l ' «iPhone» sense haver de restaurar el dispositiu. Alternativament, també pot utilitzar un compte de google i aprofitar la sincronització automàtica de contactes amb Gmail.

 

  • Utilitzeu una aplicació de tercers per exportar els contactes de l'antic iPhone en format VCF, enviar el fitxer obtingut per correu electrònic i obrir-lo en el nou iPhone (important així els contactes a la llibreta d'adreces).

 

Restaurar còpies de seguretat d'iCloud i iTunes

Per restaurar una còpia de seguretat de la seva iPhone, primer assegureu-vos d'haver realitzat una còpia de seguretat del seu dispositiu en els últims temps (en iCloud o iTunes, segons les seves preferències). Altrament, feu còpies de seguretat d'iPhone seguint les instruccions que trobarà en el meu tutorial sobre el tema.

Posteriorment, si voleu restaurar una còpia de seguretat des de iCloud, iniciï el procediment de configuració inicial de l'iPhone, seleccioneu l'element Restaurar des de la còpia de seguretat d'iCloud des de la pantalla per Aplicacions i dades i seleccioneu la còpia de seguretat amb la data més recent. El procediment de recuperació pot trigar diversos minuts, ja que implica la descàrrega de dades molt «pesats» d'Internet.

En el cas que ja hagi activat el seu iPhone, per restaurar-ho a la configuració de fàbrica i restaurar-ho a través d'iCloud o iTunes, aneu a menú Configuració> General> Restablir iOS, seleccioneu l'opció Restaurar contingut i configuracions, Escriviu el codi de desbloqueig i premeu el botó restaurar iPhone.

Si prefereix operar de la «manera antiga», és a dir, prefereix restaurar una còpia de seguretat a través d'iTunes, connecti el telèfon per activar a la Pc usant el cable Lightning / Dock subministrat, feu clic al Telèfon que apareix a la part superior esquerra de la finestra principal de el programa i triï l'opció per restaurar des d'una còpia de seguretat l'anterior.

Després seleccioneu la còpia de seguretat amb la data més recent al menú desplegable Restaura des d'aquesta còpia de seguretat i iniciï el procés de reinici de el dispositiu.

Si voleu resetejar un iPhone que ja està configurat, connecteu-lo a la Pc, seleccioneu la icona de telèfon a la part superior esquerra i feu clic al botó restaurar iphone. llavors premeu Restablir / Restaurar i Actualitzar i accepti les condicions d'ús de iOS fent clic primer a següent i després en acceptar.

El procediment de reinici de l'iPhone implica descarregar l'última versió d'iOS d'Internet, pel que pot trigar fins a una hora. A la fin, pot restaurar iOS amb una còpia de seguretat anterior o pot configurar el seu telèfon com un nou sincronitzant amb el seu compte d'iCloud / Gmail (per obtenir la sincronització de la llibreta d'adreces).

Sincronitzar contactes a través d'iCloud

Si no té la intenció de restaurar una còpia de seguretat de la seva iPhone, pot transferir l'agenda d'adreces a el nou «iPhone» associant aquest últim amb el mateix ID d'Apple utilitzat en el un altre dispositiu.

Primer, després pren el vell iPhone, veu a menú Configuracions> [El teu nom]> iCloud d'iOS (o configuració> iCloud si utilitzeu una versió de iOS inferior a 10.3) i comprovi que la palanca relativa a la sincronització de contactes està actiu. Si no, engegueu-lo vostè mateix.

Després aneu a menú configuracions> Contactes (o configuracions> Correu, contactes, calendaris si utilitzeu una versió anterior de iOS), desplaceu-vos per la pantalla que s'obre a la secció compte defecte i assegureu-vos que el compte per defecte per a la sincronització de la llibreta d'adreces sigui iCloud.

Si no veu l'opció compte defecte vol dir que només el compte d'iCloud està configurada en el seu iPhone i ja es fa servir com a compte per defecte per sincronitzar contactes.

En aquest punt, pot canviar a el nou iPhone. Si encara no has realitzat el tràmit d'activació de el telèfon, fes-ho i quan arribi el moment d'ingressar les credencials d'accés de l'Apple ID ingressa les de l'ID que s'usava també en l'antic «iPhone».

A la pantalla Aplicacions i dades -> configura el teu telèfon com un nou iPhone per no restaurar cap còpia de seguretat anterior.

Si ja ha realitzat el procediment de configuració inicial d'iOS, pot configurar el seu compte d'iCloud anant a menú Configuracions> [El teu nom]> iCloud de l' «iPhone» (o configuracions> icloud en versions anteriors de l' sistema operatiu) I assegurant-se que l'element relacionat amb la sincronització de contactes.

En el cas que el telèfon ja estigui associat amb un altre compte d'iCloud, per reemplaçar-se amb la seva vagi a menú Configuracions> [El teu nom] (o configuracions> icloud en versions anteriors de iOS) i pressiona el botó fora que està a la part inferior de la pantalla.

Quan es completi l'operació, entreu amb el seu compte d'iCloud i la llibreta d'adreces es sincronitzarà automàticament.

Sincronitzar la llibreta d'adreces amb Gmail

Com es va esmentar a el principi de la publicació, pot transferir contactes d'iPhone a iPhone també a través de Gmail.

Si afegeix el mateix compte de Google a dues «iPhone» i estableix Gmail com la llibreta d'adreces per defecte en tots dos, els contactes sempre es sincronitzaran.

Per afegir un compte de Google al seu iPhone, aneu a menú configuracions> Contactes> Comptes d'iOS (o configuracions> Mail> contactes, calendaris si fa servir una versió d'iOS anterior a la 10.3) i pressiona la veu Afegir compte.

A la pantalla que s'obre, toqueu el logotip de google, Entreu en el seu compte de Gmail, comproveu que la palanca relativa a la sincronització de Contactes està actiu i pressiona el botó Desar que es troba a la part superior dreta.

A continuació, per configurar Gmail com la llibreta d'adreces per defecte de l'iPhone (i així sincronitzar tots els contactes amb ell), aneu a menú Configuració> Contactes (o Configuració> Correu, contactes, calendaris ) D'iOS, pressiona l'opció compte defecte relacionats amb Contactes i col·loqui la marca de verificació al costat de l'element Gmail. Repeteix l'operació en el segon iPhone amb el que vulguis sincronitzar els teus contactes i llest.

Transferència de contactes mitjançant arxiu VCF

Si no vol fer ni les còpies de seguretat d'iTunes ni la sincronització d'iCloud, pot transferir contactes d'iPhone a iPhone utilitzant la còpia de seguretat dels meus contactes (My Contacts Backup).

Aquesta és una aplicació gratuïta que et permet exportar els teus contactes a un arxiu VCF per enviar a tu mateix per correu electrònic i després importar-lo a el nou «iPhone».

El funcionament d'aquesta aplicació és realment molt senzill. Després de descarregar My Contacts Backup de l'App Store, inícielo i autorícelo a llegir la llibreta d'adreces de iOS responent avís que apareix a la pantalla.

A continuació, premeu el botó BackUp i espereu que es creu l'arxiu VCF amb tots els contactes de la llibreta d'adreces, trigarà uns segons. A la fi de l'exportació, premeu el botó Correu electrònic i va enviar automàticament l'arxiu VCF a una adreça accessible per al nou iPhone.

En aquest punt, prengui el nou iPhone, obriu el correu electrònic que acaba d'enviar i premeu la icona arxiu VCF per obrir aquest últim en l'aplicació Contactes d'iOS. Ara pressiona el botó Afegeix tots els xx contactes per importar contactes a la llibreta d'adreces de l'iPhone i llest.

Si un client de correu electrònic de tercers, com Outlook o Gmail, després d'obrir l'arxiu adjunt, premeu la icona de compartir  (La fletxa apuntant cap amunt), triï l'opció Obre amb i «toca» a la icona Copiar a contactes per obrir el fitxer VCF a Contactes.

Transferència de contactes a l'iPhone d'una altra persona

Vols transferir contactes individuals del teu iPhone a el d'un amic?

només fa servir Airdrop, La tecnologia sense fils que li permet compartir contactes, fotos, vídeos, llocs web i ubicacions geogràfiques amb tots els dispositius Apple. Funciona amb tots els models d'iPhone des del 5 en endavant i amb totes les versions de iOS des del 7 d'ara endavant.

Per compartir un contacte a través d'AirDrop seguiu aquests senzills passos: obriu l'aplicació Contactes, Seleccioneu el contacte per enviar a l'altre iPhone i seleccioneu l'entrada compartir contacte que està a la part inferior de la pantalla que s'obre.

En aquest punt, espereu fins que aparegui la icona relatiu a l' «iPhone» del teu amic (el telèfon intel·ligent ha de tenir la pantalla encesa i les connexions Wi-Fi / Bluetooth actives), dóna-li clic i espera uns instants a què es transfereixi el contacte.

Si AirDrop no funciona, proveu obrir el centre de control de iOS (lliscant des de la part inferior de la pantalla cap a la part superior) i establint el menú AirDrop a Tots en lloc d'en només contactes. Repetiu l'operació també en el telèfon mòbil del seu amic.

Després de transferir els contactes, restableixi el menú al Només contactes, en cas contrari, tots els usuaris de iOS propers podran enviar arxius lliurement.

Un cop rebut el contacte, el teu amic només haurà de prémer el botó Desar (A dalt a la dreta) oa l'article crear contacte i el nom es afegirà instantàniament al seu directori telefònic.