T'agradaria fer que el cap de setmana fora de la ciutat sigui una mica menys avorrit portant la teva música preferida? T'agradaria escoltar la música en la teva biblioteca de iTunes fins i tot quan no estàs a la teva habitació? Pots fer dues coses, només tenir un Protectors.

Si vols saber més, llegeix la guia en Com transferir música de PC a l' iPad que et vaig a proposar i de seguida aprendràs com copiar totes les teves cançons favorites a la tauleta d'Apple i com escoltar les teves cançons preferides transmeses des del teu Pc. És molt fàcil!

Comencem per veure Com transferir música de PC a l'iPad de manera estàndard, és a dir, utilitzant iTunes. Tot el que heu de fer per copiar música al seu iPad usant el programari multimèdia d'Apple és connectar la tauleta a la Pc usant el cable Dock / Lightning subministrat i fer clic al nom de el dispositiu (ex. iPad d' ) Present al menú Dispositius situat a la part superior dreta.

En aquest punt, seleccioneu la pestanya música des de la part superior de la finestra, poseu la marca de verificació al costat de l'element sincronitzar música i feu clic al botó aplicar situat a la part inferior dreta per començar a copiar tota la biblioteca de música d'iTunes en el seu iPad.

Si no voleu copiar tota la biblioteca d'iTunes en l'iPad, sinó només les cançons d'un artista, gènere, àlbum o llista de reproducció específica, poseu la marca de verificació al costat de l'element Llistes de reproducció, artistes, àlbums i gèneres seleccionats. i seleccioneu els elements per sincronitzar entre Pc i tauleta.

Una altra forma de transferir música de PC a l'iPad consisteix en l'ús de aplicacions de tercers, com Phone Drive, que li permeten copiar qualsevol tipus d'arxiu des de la seva Pc mitjançant Wi-Fi, Bluetooth o USB (usant l'ús compartit d'arxius d'iTunes) a la seva tauleta Apple. La versió gratuïta de Phone Drive li permet copiar un nombre màxim de 10 arxius en el dispositiu, mentre que la versió de pagament (0,89 euros) no té limitació.

Per copiar pistes de música des de la PC a l'iPad usant Unitat de telèfon, Tot el que ha de fer és iniciar l'aplicació a la tauleta, premeu la icona amb el dues fletxes situat a la part inferior dreta i seleccioneu l'element Transferència d'arxius Mac / PC des del menú que apareix. Després, obriu el navegador en el seu Pc i connecteu-vos a l'adreça Nom de Bonjour HTTP oa l'adreça Adreça IP HTTP indicat en l'aplicació en iPad.

Això el portarà a un panell web on pot arrossegar tots els arxius (les pistes de música, en aquest cas) per transferir-los a l'iPad sense passar per iTunes. Simplement arrossegament amb el ratolí els arxius de música que es transferiran a l'iPad a la caixa Deixa anar arxius aquí per pujar i llest

Alternativament, si no necessita transferir físicament les cançons d'iTunes al seu iPad però simplement vol escoltar-les a través de la tauleta quan estigui a casa, pot aprofitar la funció Compartir en família d'iTunes, que li permet transmetre pistes a la biblioteca d'iTunes de la seva Pc a iPad i iPhone.

Per habilitar l'intercanvi de cançons, seleccioneu l'element Compartir activament en la família de menú Arxiu> Compartir en família d'iTunes, ingressi les dades de la seva ID d'Apple a la pantalla que apareix i feu clic al botó Compartir activament en la família.

Després, s'inicia l'aplicació música del teu iPad, pressiona el botó més que es troba a la part inferior dreta i selecciona l'element de menú que s'obre primer compartit i després el nom de la seva biblioteca d'iTunes (ex. llibreria ). Et voila! D'aquesta manera, pot gaudir de les cançons en el seu PC directament en l'iPad a través de la transmissió. Perquè l'ús compartit de la família iTunes funcioni correctament, el seu PC d'estar encesa i el seu PC i iPad han d'estar connectats a la mateixa xarxa sense fils.