Com transferir música des de la PC a l' iPhone. ¿Acaba de comprar el seu primer iPhone i desitja ajuda per transferir els seus cançons favorites a aquest últim? ¿Acaba d'activar una subscripció per Apple Music i iCloud Music Library i ja no pot copiar música des del PC a l'iPhone?

A la primera part de l'tutorial, li explicaré com transferir música de PC a l'iPhone utilitzant iTunes, el programari multimèdia històric d'Apple. Després d'això, m'ocuparé dels nous serveis en el núvol, com Apple Music i Spotify, que li permeten sincronitzar la biblioteca de música entre el seu PC i iPhone sense connectar físicament els dos dispositius.

Com transferir música des de la PC a l'iPhone

Transferir música des de la PC a l'iPhone amb iTunes

comencem amb com transferir música de PC a l'iPhone amb el mètode més «tradicional» de tots, és a dir, utilitzant iTunes.

El popular programari multimèdia d'Apple ve preinstal·lat en totes les Mac, Mentre que està disponible com a descàrrega gratuïta per a PC amb Windows.

Si té un PC amb Windows i encara no ha instal·lat iTunes, connecteu-vos a la pàgina web d'Apple i fent clic al botó descarregar. Quan es completi la descàrrega, iniciï l'arxiu iTunes6464Setup.exe que acaba de descarregar al seu PC i primer feu clic a Confirmar i amb Instal·lar en pc, , y finalitzar i per concloure la instal·lació.

Alternativament, si fa servir Windows 10, També pot instal·lar iTunes des de Microsoft Store.

Després d'instal·lar iTunes, connectar el telèfon al seu PC utilitzant el cable Lightning / Dock subministrat i deixeu que el programari multimèdia d'Apple s'iniciï automàticament.

Si se li demana que autoritzi la comunicació entre els dos dispositius (això només és necessari per a la primera connexió), premeu el botó autoritzar al telèfon i el botó següent  a la Pc.

En aquest punt, feu clic al icona d'iPhone present en el menú d'iTunes (a dalt a l'esquerra) i aneu a la secció Música triant l'element apropiat de la barra lateral de el programa (sota la capçalera Resum ).

Després col·loqui la marca de verificació al costat de l'element sincronitzar música i feu clic al botó aplicar si voleu transferir tota la seva biblioteca de música d'iTunes a l'iPhone.

Si no voleu sincronitzar tota la biblioteca d'iTunes sinó només les cançons dels artistes que prefereix o les llistes de reproducció que desitja, col·loqui la marca de verificació al costat de l'element Llistes de reproducció, artistes, àlbums i gèneres seleccionats.

Llavors feu servir la Llista de reproducció, artistes, gèneres y àlbum, Per seleccionar els elements a sincronitzar amb l'iPhone i feu clic al botó aplicar (Situat a la part inferior dreta) per començar a transferir els elements multimèdia seleccionats a l' telèfon mòbil.

En aquest punt, cada vegada que connecti l'iPhone a la Pc, iTunes sincronitzarà seva biblioteca de música (o només els àlbums i llistes de reproducció seleccionats) amb el telèfon.

Si ho desitja, també pot activar la sincronització sense fil i copiar la música al seu dispositiu sense connectar-se físicament a la PC: simplement marqui l'element Sincronitzar amb iPhone a través de Wi-Fi a la pantalla iPhone> Resum d'iTunes.

Si voleu excloure els videoclips i les notes de veu de la sincronització, elimini la marca de verificació dels elements incloure videoclips y Incloure notes de veu abans de fer clic al botó aplicar.

L'opció Omplir automàticament l'espai lliure amb cançons, Si està activat, confia a iTunes la tasca de triar quines cançons copiar a el telèfon mòbil en cas que no hi hagi prou espai disponible.

iTunes en macOS 10.15 Catalina i posterior

Està utilitzant macOS 10.15 Caterina o qualsevol versió posterior de macOS?

En aquest cas, ha de saber que no pot utilitzar iTunes, Ja que ja no és compatible amb el sistema operatiu d'Apple; de fer servir el Cercador, Seleccionant el icona d'iPhone des de la barra lateral esquerra i procedeixi com es va explicar anteriorment.

Els passos a seguir i la interfície proposada pel programari són pràcticament idèntics als d'iTunes. L'únic que canvia és que en lloc de seleccionar l'element Tons de trucada al menú d'iTunes, ha de seleccionar la pestanya General des de la barra superior de l'Finder.

Amb Apple Music

Apple Music és un servei de streaming de música que per 9,99 euros / mes (després dels primers 3 mesos de prova gratuïta) permet accedir a una biblioteca il·limitada de cançons i àlbums de totes les èpoques i gèneres musicals.

Les cançons es poden escoltar tant en streaming com fora de línia, fins i tot si la seva reproducció es limita a la aplicació Música en iPhone i iTunes en Windows i Mac.

El que fa que Apple Music sigui particularment atractiu és el fet que el servei es pot associar amb Biblioteca de música d'iCloud, Un altre servei d'Apple, en aquest cas gratuït, que et permet afegir cançons que no estan en Apple Music a la teva biblioteca de música en línia.

En altres paraules, això significa que pot descarregar cançons a l'ordinador, copiar-les a la biblioteca d'iTunes i, com per art de màgia, acaben a la biblioteca de l'aplicació Música a iPhone / iPad. Tot succeeix automàticament a través d'iCloud, després a través de Internet.

Si desitja subscriure a Apple Music, obriu l'aplicació Música al teu iPhone o iTunes en el seu Pc, premeu el botó apropiat i accepti començar el seu període de prova gratuït seguint les instruccions a la pantalla.

El servei no té obligacions contractuals i es pot desactivar en qualsevol moment sense problemes, també pots usar-lo durant tres mesos i després desactivar-sense pagar res.

Per activar la Biblioteca de música d'iCloud, I per tant la possibilitat de sincronitzar les cançons que no són presents a Apple Music a tots els teus dispositius, segueix les instruccions que trobes a continuació.

  • En l'iPhone, aneu a menú Configuració> Música i posi en ON la palanca d'opcions Biblioteca de música d'iCloud.

 

  • En un PC o Mac, comenceu iTunes, Veu a menú preferències d'aquest últim i seleccioneu la pestanya General a la finestra que s'obre. Després col·loqui la marca de verificació al costat de l'element Biblioteca de música d'iCloud, Ingressi la contrasenya de la seva ID d'Apple (si cal) i això és tot.

Ara tot el que ha de fer és afegir les seves cançons favorites a la biblioteca d'iTunes (simplement arrossegant-les a la finestra principal del programa) i es sincronitzaran automàticament amb el seu iPhone sense haver de connectar físicament el telèfon amb la Pc.

Nota: Una vegada que la biblioteca de música d'iCloud estigui activada, ja no podrà sincronitzar el seu iPhone amb la biblioteca de música d'iTunes «sense connexió» com es veu en el primer capítol d'aquest tutorial. A nivell pràctic, res no canvia, la biblioteca d'iTunes està sincronitzada amb l'iPhone a través d'iCloud, però és bo subratllar aquesta petita limitació.

Transferir música de PC a iPhone amb Spotify

Si utilitzes Spotify i t'has subscrit a el pla Premium de l'servei, que costa 9,99 euros / mes i dóna accés al contingut offline, pots descarregar la teva música preferida a l'iPhone d'una forma molt senzilla.

Tot el que has de fer és crear una llista de reproducció que contingui totes les cançons que vols escoltar sense connexió a la teva «iPhone per» (des de la PC o el propi telèfon mòbil, és el mateix), veu a la secció La teva música> Llistes de reproducció de l'aplicació Spotify per a iPhone i activa l'opció descarregar a la llista de reproducció que va crear anteriorment.

Vols escoltar una cançó en Spotify que has guardat en el teu PC però que encara no està disponible a la biblioteca en línia de el servei? No hi ha problema.

Inicieu Spotify en el seu PC, seleccioneu l'element arxius locals de la barra lateral esquerra i localitzi les cançons per copiar al seu telèfon.

A continuació, feu clic dret en les cançons que voleu moure a l'iPhone i seleccioneu l'element Afegir a> [Playlist] al menú que apareix per transferir-los a una llista de reproducció.

Finalment, connecti l'iPhone a la mateixa xarxa Wi-Fi que la Pc, iniciï Spotify al «iPhone per», seleccioneu la llista de reproducció creada fa un moment a la PC i activeu l'opció Disponible fora de línia, Per sincronitzar cançons locals amb el seu telèfon.