El teu col·lega et va enviar un arxiu PDF que creus que seria útil per convertir a DWG però no saps com fer-ho? Un amic et va demanar cortesia de transformar PDF a DWG però no saps per on començar? Si la resposta a aquestes preguntes és sí ... tens sort: has vingut a el lloc correcte (o millor dit, a la guia correcta), en el moment correcte. Transformar PDF en DWG és, de fet, una operació molt simple de fer, sempre que tingui les eines adequades, les que li mostraré en les següents línies i que li explicaré pas a pas com usar-les.

Abans d'indicar-li com convertir PDF en DWG, és bo que comprengui la diferència entre aquests dos tipus d'arxius. els documents PDF no són més que arxius que contenen text i imatges que poden obrir-se amb una àmplia varietat de aplicacions diferents, sense importar el sistema operatiu en ús i, per aquesta raó, són molt comuns. Els arxius DWG són bases de dades de dibuixos 2D o 3D creats amb el famós programari AutoCAD utilitzat professionalment per enginyers i arquitectes per crear dibuixos i projectes.

Després d'aclarir això, li suggereixo que prengui uns minuts de temps lliure i es dediqui a llegir aquesta guia per descobrir com convertir PDF a DWG. Veuràs que a la fi estaràs d'acord amb mi que no va ser tan complicat i que si cal, també estaràs llest i disposat a explicar a tots els teus amics ansiosos per rebre un consell similar sobre com tenir èxit «a l'empresa». Què dius, aposti?

Depenent de les seves necessitats i preferències, pot convertir PDF a DWG utilitzant el programari apropiat per a instal·lar en el seu PC o serveis en línia disponibles per al propòsit en qüestió. També pot triar lliurement la solució que prefereixi i pensar que pot fer el millor per a vostè. Per la meva banda, li proporcionaré totes les explicacions que necessita tant en un cas com en un altre.

Programes per transformar PDF a DWG

Il·lustrador d'Adobe

Si està interessat en comprendre el que cal fer per poder convertir PDF a DWG i si prefereix utilitzar un programari específic per a instal·lar en el seu PC, pot recórrer a Illustrator. Alguna vegada has sentit parlar d'això? Estranya. De fet, és el famós programa casolà tova (La mateixa casa de programari de Photoshop ), Utilitzat per les professions de el sector que no ho fan, per a l'elaboració d'il·lustracions i per a gràfics vectorials. El programari està disponible per a tots dos Finestres això per MacOS i es paga però es pot descarregar i utilitzar sense cost durant un període de prova.

Per descarregar i instal·lar Adobe Illustrator en el seu Pc, connectat a la pàgina de descàrrega apropiada d'el programa fent servir l'enllaç que vaig proporcionar en aquest moment, depenent de si té la intenció de provar o comprar el programari directament, feu clic als botons Comprar o prova gratis situat a la part superior i respecti el senzill assistent que es mostra en el navegador web per crear un compte d'Adobe i descarregar el programa al seu Pc.

Una vegada que s'hagi completat el procediment i s'hagi instal·lat el programari, iniciï Illustrator i esperi que la finestra del programari estigui visible a la pantalla i després feu clic a l'element expedient situat a la part superior esquerra i després pressiona Obre .... Després seleccioneu la arxiu PDF en el seu Pc que voleu convertir a DWG i assegureu-vos que aquest últim sigui visible a la finestra de el programa.

A continuació, feu clic una vegada més en l'element. expedient i després feu clic Exporta .... després feu clic al menú desplegable al costat de l'element format: i triï Dibuix d'AutoCAD (dgw) de les opcions disponibles. Finalment, indiqueu on voleu guardar l'arxiu transformat i feu clic al botó exportació.

Qualsevol convertidor de PDF a DWG

¿La solució per transformar PDF a DWG que vaig suggerir en les línies anteriors no sabia com atreure la seva atenció d'una manera particular? Estàs buscant una eina que sigui fàcil d'usar? Llavors et convido a fer una ullada a Qualsevol convertidor de PDF a DWG. És un programa per a Windows l'únic propòsit és precisament dur a terme l'operació de conversió en qüestió. El programari és gratuït, però pot començar a descarregar la versió de prova que romandrà activa durant 15 dies.

Per descarregar i instal·lar el programa en el seu PC, vinculat a la pàgina de descàrrega relacionada utilitzant l'enllaç que li vaig proporcionar, simplement feu clic a l'element Descarregar versió de prova gratuïta que es pot trobar a la part superior dreta. Espere, per tant, que la descàrrega de el programa s'iniciï i es completi, després feu doble clic al fitxer pdfdwg.exe que s'ha descarregat en el seu PC per iniciar l'assistent d'instal·lació de programari.

Feu clic ara a raça i després en lo després pressiona següent> i marqui la casella que troba a l'entrada Estic d'acord amb l'acord. En aquest punt, feu clic de nou següent> tres vegades seguides i després feu clic al botó instal·lar. Finalment, premeu acabat i esperi uns moments perquè la finestra del programari sigui visible al Escriptori.

Ara fes clic al botó afegir PDF ... situat a la part superior dreta i seleccioneu l'arxiu PDF en el seu PC que voleu convertir a DWG. Si cal, també pot afegir un conjunt de carpetes de PDF prement el botó Afegir una carpeta ....

Assegura't ara que a l'entrada Tipus d'arxiu de sortida està seleccionat DWG i indica la carpeta on voleu desar el fitxer un cop convertit prement el botó amb i tres punts que trobes a l'entrada Carpeta de sortida:. També podeu especificar que l'arxiu convertit es guardi a la mateixa carpeta que l'arxiu font simplement marcant la casella al costat de l'element Igual que la font.

Finalment, feu clic al botó. Converteix ara per començar el procés de conversió que es completarà en uns moments.

Recordeu que Any PDF to DWG Converter també ofereix configuracions de conversió més avançades. De fet, prement el botó OPCIONS Abans de començar el procediment de transformació, pot especificar les pàgines de el PDF que desitja transformar en DWG i altres detalls. També pot indicar per quina versió específica d'AutoCAD voleu convertir PDF a DWG simplement fent clic al menú desplegable al costat de l'entrada Versió de l'arxiu de sortida:.

Serveis en línia per transformar PDF a DWG

Zamzar

No té la menor intenció d'instal·lar nous programes en el seu Pc, però ¿li agradaria poder convertir PDF a DWG? Vostè? Llavors hauries de fer una ullada a Zamzar. És una famosa eina gratuïta en línia que li permet convertir gairebé qualsevol tipus d'arxiu de forma gratuïta, inclosos, per descomptat, formats PDF i DWG, admet el processament de diversos documents simultàniament i té un límit de càrrega de 100 MB total L'únic defecte , si volem dir-ho així, és que per funcionar requereix la inserció d'una adreça de correu electrònic vàlida (fins i tot si afortunadament no envia missatges de correu brossa).

Per convertir PDF a DWG amb Zamzar, el primer que ha de fer és connectar-se a la pàgina web principal de l'servei utilitzant l'enllaç que li acabo de proporcionar. Després feu clic al puslante Escollir arxius ... i seleccioneu el document PDF en el seu Pc que voleu convertir.

Ara, configura l'opció dwg des del menú desplegable situat sota de la capçalera pas 2, Escriviu la vostra adreça de correu electrònic en el camp sota de l'element pas 3 i després feu clic al botó convertir per iniciar el procés de transformació de l'arxiu.

Espereu uns minuts perquè s'iniciï i completi el procediment per a convertir un PDF a DWG, després accedeixi a la seva adreça de correu electrònic: trobarà un missatge de l'equip de Zamzar que conté l'enllaç per descarregar els documents que ha decidit convertir en línia. Per completar el procediment de descàrrega, només visiti els enllaços en qüestió i premeu el botó per iniciar la descàrrega en la pàgina que s'obre.

Més endavant, si no ha fet canvis en la configuració del seu navegador, trobarà el PDF convertit a DWG directament a la carpeta descarregar de la Pc. Simple, ¿no és així?

PDF a DWG en línia

Com a alternativa a el servei en línia que ja li he suggerit que faci servir, pot usar PDF a DWG en línia per convertir els seus arxius PDF en documents DWG. De fet, és una altra aplicació en línia gratuïta que és molt senzill, i pot complir perfectament el propòsit per al qual es proposa.

Per convertir PDF a DWG amb PDF a DWG en línia, el primer pas que ha de prendre és connectar-se a la pàgina web de l'servei a través de l'enllaç que li vaig proporcionar anteriorment. Després feu clic al botó triar arxiu i seleccioneu el fitxer en el seu PC que voleu convertir, després seleccioneu el format de sortida de menú desplegable corresponent a l'element Seleccioneu la versió de dibuix de sortida:.

Després completi els camps a continuació escrivint i confirmant la seva adreça de correu electrònic, després escrigui en el quadre que troba a la fi de la redacció, Introduïu el codi visual: El codi de seguretat que es mostra al lateral. Finalment, feu clic al botó. Enviar.

Un cop fet això, s'iniciarà el procediment de conversió d'arxius (porta uns minuts). A la fin, rebrà un missatge de correu electrònic, a l'adreça indicada anteriorment, que conté l'arxiu convertit en forma d'arxiu adjunt. Deseu-lo en la seva Pc i llest.