Com transmetre un Joc a YouTube. Fins fa molt poc temps, l'única forma que tenies d'observar com altres persones progressaven en qualsevol cosa es reduïa a l'àmbit proper. No obstant això, això va canviar amb la revolució digital i sobretot amb l'arribada de YouTube.

A més de ser una plataforma per veure vídeos, també et dóna l'opció de crear transmissions en viu i així generar ingressos. Per al món dels Gamers s'ha convertit en una autèntica revolució.

Si ets una d'aquestes persones a les que li agrada jugar a videojocs ia més veu contínuament YouTube. Per què no guanyes un extra fent una cosa que t'agrada?

En articles anteriors hem parlat sobre com monetitzar un vídeo a YouTube o com actualitzar YouTube sense Play Store. No obstant això, en aquesta ocasió ens centrarem en parlar sobre com transmetre un joc a YouTube.

Com transmetre un Joc a YouTube pas a pas

transmetre un Joc a Youtube

El primer que has de fer abans de dirigir-te a YouTube Gaming és habilitar la funció de transmissió en viu. Per a això només has de seguir els passos que us mostrem a continuació:

  1. Inicia la sessió al compte a l'extrem superior esquerra i ingressa a YouTube Studio.
  2. Després, fes clic al camp «contingut » a l'esquerra i després a «Live ».
  3. Com YouTube és propietat de google, Dirigeix-te a Primers Passos per procedir amb l'autenticació.
  4. Per verificar si funciona, torna a la mateixa pantalla de Contingut de canal i fes clic a Començar.
  5. Després de les 24 hores sol·licitades per YouTube, a la pantalla d'inici pots trobar el botó de transmissió en viu.

En cas de dubte, l'eina ofereix algunes opcions per posar en marxa les transmissions de jocs de YouTube. A més, el programa de transmissió habilitat per a la plataforma és suficient perquè capturar i fer lives.

Cal destacar que, a l'autentificar compte, s'habilitaran altres opcions importants per a la publicació de vídeos, com:

  • Pujar vídeos de més de 15 minuts.
  • afegir miniatures personalitzades.
  • Reclamar contingut original si es reprodueixen en altres canals.

Això ha estat tot! Esperem que aquest article t'ajudi a transmetre un joc a YouTube. Si ara vol aprendre a desactivar els comentaris, Continua navegant per Parada Creativa.