Com treure Yandex. Aquest programa rus no desitjat s'instal·la en el seu PC, generalment quan s'instal·la un programari gratuït. Aquest programa s'establirà com una pàgina d'inici en la seva navegador i la conseqüència immediata serà rebre molta publicitat, el que provocarà una càrrega lenta de les pàgines dels llocs visitats. Accedeix a tota la seva història i informació personal sense el seu permís. Com que és difícil eliminar el adware, Seguiu estrictament les instruccions d'aquest tutorial.

Com treure Yandex en la seva Pc

Entreu al l' Panell de control des del teu PC> Programes i recursos. Busqui i desinstal tot el que es refereix a Yandex.

A Mac OS

Obriu la carpeta anomenada Yandex i feu doble clic a desinstal·lar arxiu per eliminar-lo.

 

Com eliminar Yandex amb eines

AdwCleaner

AdwCleaner és un programa gratuït que ajuda a eliminar qualsevol cosa que pugui contaminar el seu PC: adware no desitjat, el malware o barres d'eines com la barra d'eines Yandex.

Descarregueu el programa AdwCleaner i instal l'arxiu en la seva Pc. Quan s'obri la finestra, feu clic al botó Navega i quan acabi de escanejar (Espereu fins al final), feu clic a Aclarir. Després tornar a realitzar la Pc.

 

Com evitar aquest tipus d'incidents

Per evitar els procediments d'eliminació d'aquest malware, protegeixi. Per fer això, descarregueu Malwarebytes Anti-Malware., Un programari gratuït i fàcil d'utilitzar. Li alertarà si hi ha un perill imminent de noves amenaces per a la seguretat del seu PC.

Vagi amb compte a l'instal·lar programari lliure! Desmarca qualsevol programa i barra d'eines suggerits per ells que no coneguis.