Com treure Advanced SystemCare del teu Pc. Advanced SystemCare és un programa amb eines per al manteniment i optimització del seu PC. Tot i que el programa és legítim, algunes tasques que realitza automàticament poden alentir la seva màquina. Si aquest és el cas, i desitja desinstal·lar-, primer ha desinstal·lar la barra d'eines i les aplicacions Desinstal de IObit y Protecció de surf, Que es van instal·lar amb el programa.

 

Com treure Advanced SystemCare de la teva Pc portàtil

Inicieu sessió en el seu PC com a administrador. Després premeu les tecles Ctrl + Caixa de canvis + Esc per obrir el Administrador de tasques. Busca el procés

DiskDefrag.exe * 32/64

, Seleccioneu-lo i feu clic a finalitzar tasca. Després feu clic dret al menú Inici i seleccioneu Programes i recursos (O «Afegir o treure programes»). A la llista de programes instal·lats, busqui Advanced SystemCare i selecciona'l.

Feu clic a l'opció Desinstal i en la finestra que s'obre, feu clic a Desinstal·la. Espereu que es completi la desinstal·lació. Després s'ubiqui la barra d'eines Barra d'eines d'aplicacions IObit i feu clic a Desinstal.

Fet això, localitza Desinstal·lació d'IObit, Selecciona'l, fes clic a Desinstal i espera. Per acabar, troba l'aplicació Protecció de surf i desinstálala. Després d'haver desinstal·lat les dues barres d'eines, tornar a realitzar la Pc.

Com eliminar els canvis realitzats per Advanced SystemCare al seu navegador web

 

a Firefox

Feu clic al menú Firefox (Icona de les tres línies horitzontals) i seleccioneu les Opcions. Feu clic a Cercar i seleccioneu google com el motor de cerca predeterminat. Després feu clic a Complements > Extensions i eliminar el complement Pàgina d'inici 2.0.

Després veu a menú Firefox i feu clic a Opcions > General. En el camp Pàgina d'inici, Elimini la URL de yahoo. Finalment veu a Privacitat i feu clic a Esborra l'historial recent per eliminar galetes, La memòria cau i historial de navegació.

A Internet Explorer

En explorador de Internet, Feu clic a la icona d'ajustos i seleccioneu Opcions d'Internet i eliminar l'URL de yahoo a la secció Pàgina principal.

Després, ves a Programes i feu clic a Gestiona els complements. A cercadors, Elimini Yahoo de la llista, configuri el Bing com el seu motor de cerca predeterminat i feu clic Tancar. Finalment, veu a la pestanya General i feu clic al botó suprimir per eliminar l'historial de navegació.