Com treure Hotspot Shield. Aquest programa fa servir tecnologia VPN per, segons els seus desenvolupadors, ajudar-lo a connectar-se a xarxes web privades i segures, accedir a llocs web bloquejats o geogràficament restringits. Però, a més de complir el seu propòsit, el seu paquet d'instal·lació inclou una barra d'eines que espia els seus hàbits de navegació, altera la seva pàgina d'inici i modifica el motor de cerca del seu navegador.

Per eliminar completament aquest programari, ha de desinstal·lar la barra d'eines instal·lada sense el seu consentiment, així com buidar la memòria cau de el navegador i eliminar l'extensió Hotspot que se li ha afegit.

 

Com treure Hotspot Shield de el Panell de control

Fes clic dret al botó de Inici Windows i seleccioneu Panell de control > Programa i recursos. A la llista de programes que apareix, seleccioneu Escut de punt d'accés, feu clic a Desinstal i seguiu les instruccions de l'assistent de desinstal·lació.

Com treure la barra d'eines Hotspot Shield de el Panell de control

Obre el menú de Inici feu clic dret i seleccioneu Panell de control > Programes > Programes i recursos. Seleccioneu Barra d'eines Hotspot Shield i feu clic a Desinstal. Feu clic a Ok per confirmar la seva decisió

Com eliminar els residus de Hotspot Shield de el navegador

Per eliminar completament Hotspot Shield de la seva Pc, esborreu la memòria cau del seu navegador. Si fas servir el Mozilla Firefox, Aneu a Eines > Extensions > Barra d'eines Hotspot Shield > Desinstal. Reinicieu el navegador perquè es validin els canvis.