Com treure el mode auricular

Com treure el mode auricular. Després d'escoltar música en el seu telèfon mòbil, Va desconnectar els auriculars de el dispositiu i s'ha vist que el manera auricular ha romàs actiu.

En altres paraules, el dispositiu ha continuat detectant els auriculars, tot i que s'han desconnectat. Com va poder haver passat tal cosa? Bé, les raons podrien ser diverses: per exemple, podria haver-hi problemes de programari, algun líquid podria haver entrat en contacte amb el connector d'àudio (enganyant) o, en el pitjor dels casos, podria haver-hi un mal funcionament de l'hardware dels auriculars o de el dispositiu en si.

Si voleu intentar resoldre el problema vostè mateix i, per tant, esbrinar com treure la manera auricular, Segueix llegint aquesta guia.

Com treure el mode auricular en Android

Si té un dispositiu Android pot provar treure la manera auricular desactivant momentàniament el connector d'àudio (si el dispositiu té aquest port) o reiniciar el terminal.

Apaga el connector d'àudio

Apaga el connector d'àudio, Si el seu dispositiu integra aquest port, pot permetre resoldre (al menys temporalment) el problema relacionat amb l'activació incorrecta de la manera d'auriculars en Android.

hi ha diverses aplicacions que li permeten fer això, com mSwitch, Que funciona sense requerir permisos de root i es pot descarregar de forma gratuïta des Play Store.

Després d'instal·lar i iniciar mSwitch al dispositiu, accepti els seus termes d'ús marcant la casella Estic d'acord i tocant el botó vermell continuar, Després atorgui a l'aplicació tots els permisos que necessita (prement el botó permetre ) I, si cal, posi en O N la palanca de l'interruptor ubicada a la redacció Permís de superposició en altres aplicacions en la configuració d'Android.

En cas necessari que es registri per al servei, toc l'element ometre per ometre aquest pas, després premeu el botó (≡) situat a la part superior dreta, seleccioneu l'element ajustos des del menú que s'obre i, per desactivar el connector d'àudio, assegureu-vos que hi hagi una marca de verificació en les caselles Servei KeyCut, inicialitzar a l'inici, notificació y Visible a la barra d'estat.

Posteriorment, per restaurar el funcionament correcte de l'connector d'àudio, tot el que ha de fer és desinstal·lar l'aplicació. D'aquesta manera, el sistema encaminarà l'àudio a través de l'entrada dels auriculars, quan sigui necessari.

Reiniciar el dispositiu

Reiniciar el dispositiu  pot ser útil per tractar de resoldre problemes relacionats amb l'activació incorrecta de la manera d'auriculars en Android.

En general, per reiniciar un dispositiu Android, Simplement mantingui pressionat el botó d'encesa durant uns deu segons. És a dir, el que es fa servir per encendre i apagar el terminal. D'aquesta manera, el telèfon (o tauleta) s'apaga per complet i, a la fi de l'operació, es pot tornar a encendre com de costum.

Si, mitjançant el procediment descrit anteriorment, no ha pogut reiniciar el dispositiu, intenti pressionar i mantenir les tecles de encesa + volum durant aproximadament deu segons o les de encesa + home  i deixeu que el dispositiu es reiniciï.

Si per alguna raó les combinacions de tecles que et acabo de suggerir has d'anar a manera de descàrrega o per pantalla de recuperació Android (fàcilment recognoscible per la presència d'un robot amb el «ventre obert» i el símbol /! endins), mantingui el seu dit sobre la tecla encesa fins que el dispositiu s'apagui i torneu a engegar com ho faria normalment.

Com treure el mode d'auriculars de l'iPhone

si el seu iPhone no pot treure la manera d'auriculars, és probable que l'hagi notat perquè, tot i haver desconnectat els auriculars o auriculars d'el telèfon, continua mostrant l'indicador d'auriculars quan intenta ajustar el volum de sistema.

El que pot fer per intentar resoldre el problema és apagar i tornar a encendre completament el telèfon.

Per apagar completament l'iPhone, ha de mantenir pressionat el botó poder o la combinació Poder + Volum + o Poder + Volum - durant uns segons i feu lliscar la palanca lliscar per apagar que apareix a la pantalla. Per tornar a engegar el dispositiu, mantingueu premut el botó de Encesa durant uns segons.

Si no pot apagar el seu telèfon mòbil normalment, pot intentar reiniciar forçat amb l'iPhone. Atès que el procediment varia segons el model, seguiu les instruccions a continuació per poder completar el procediment.

  • iPhone 6s, IPhone 6s Plus y models anteriors - mantingui pressionats els botons durant uns deu segons Potència + Casa fins que aparegui el logotip d'Apple a la pantalla.

 

  • iPhone 7 y iPhone 7 Plus - mantingui pressionats els botons durant uns deu segons poder + Volum - (menys) fins que aparegui el logotip d'Apple a la pantalla.

 

  • iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X y models posteriors - pressiona i deixa anar ràpidament el botó Volum + (més), Repeteixi l'operació amb el botó Volum - (menys) i sostingui el botó lateral dret fins que la pantalla s'apaga i després apareix el logotip d'Apple.

Un cop s'hagi apagat i encès el seu iPhone, verifiqui que la manera d'auriculars estigui apagat. Si no, pot intentar repetir el procediment i esperar solucionar-ho. En qualsevol cas, si no té èxit, tot el que ha de fer és posar el seu dispositiu en servei.


$seguidors.online
$ik4.es
$tramitalofacil.com
$descobrir.online
$mibbmemima.com
$uncomofer.com
$minimanual.com
$millorapp.net
$conversordeletras.net