Com trobar abelles i collir mel en Minecraft Les abelles en Minecraft són adorables criatures que es mantindran neutrals llevat que les molestis a elles o als seus nius. A l'igual que a la vida real, Poden ser criatures molt beneficioses, per això en aquesta guia t'expliquem com trobar abelles i collir mel a Minecraft.

 

A més de ser una monada, les abelles Minecraft també són molt ingeniosass i volen viure una bona vida, recollir el pol·len i ajudant-te a conrear les teves cultius. No els agrada la pluja i dormen a la nit, però pots utilitzar-les per recollir la mel o fer les seves pròpies ruscs.

 

Com trobar abelles i collir mel en Minecraft - On trobar abelles en Minecraft?

Pots trobar abelles a prop dels nius d'abelles, en els boscos de flors, planes i plantacions de gira-sol. Es reprodueixen de forma natural i pot contenir fins a cinc nivells de mel, i s'utilitzen en Minecraft com un sistema de comunicació entre les abelles.

Pots mantenir a les abelles tranquil·les amb fum, col·locant un foc prop de el niu o rusc, la qual cosa serà molt necessari si estàs recollint la bresca o omplint una ampolla de mel.

Si us plau, assegura't d'estar utilitzant un pic amb toc de seda per obtenir de forma segura el bloc amb les abelles, en cas contrari el niu es destruirà.

 

Com domar les abelles en Minecraft

Hi ha una peculiaritat sobre la forma en què es comporten les abelles, perquè si atacass 10, també seràs atacat per les abelles que l'envolten. La picada inicial et farà mal i podria matar-te, i si no és així, igualment hauràs de suportar XNUMX segons de dany pel verí.

 

Curiosament, també pots atraure les abelles amb flors, després lligar-les amb una corretja i retornar-les a casa teva a Minecraft.

 

Com trobar abelles i collir mel en Minecraft - Ampolla de mel en Minecraft

Utilitzar un got buit en un rusc o un niu d'abelles que estigui ple de mel per recol·lectar farà que obtinguis XNUMX ampolla de mel. Pots utilitzar-la per elaborar sucre o fer la teva pròpia rusc o bloc de mel.

 

Bresca en Minecraft

L'ús de les tisores en un niu d'abelles quan aquest es troba a ple rendiment, donarà lloc a una bresca. Si deixes a les abelles moure a través dels nius sense ser molestades, és més probable que un niu d'abelles s'augmenti de nivell.

 

Com saber quan és ple un niu d'abelles

És molt fàcil de notar però únicament veuràs senyals quan el niu o rusc està ple, de manera que no es pot saber si el niu o rusc està a mig omplir o es troba completament buit.

Simplement has de mirar per veure el rusc o el niu ple de mel daurada, en aquest cas, significarà que està plena. Després d'un temps, el rusc o el niu començaran a gotejar mel.

Com trobar abelles i collir mel en Minecraft - Com fer ruscs en Minecraft

Pots fer la teva pròpia rusc de Minecraft amb taules de fusta i bresques. Per a això, es col·loquen XNUMX taules de fusta de qualsevol color a la reixa de l'artesania, enmig XNUMX bresques en fila, i tres taules a la part inferior.

 

Esperem que us hagi estat útil aquesta guia de com trobar abelles i collir mel a Minecraft.