Com trobar el UDID de iPhone

Tots els dispositius portàtils d'Apple, iPhone en primer lloc, es caracteritzen per un codi alfanumèric de 40 caràcters que permet la seva identificació unívoca: una mena de matrícula o codi fiscal, si volem simplificar a l'màxim el concepte, que certifica la seva identitat.

El nom d'aquest codi és TU VAS FER (Sigles de Unique Device Identifier) ​​i, encara que en l'ús diari d'un iPhone o iPad no és important conèixer-lo, és de fonamental importància en el context de el desenvolupament, per exemple quan és necessari autoritzar un dispositiu per a la instal·lació d'aplicacions. encara en la fase de prova.

Amb el tutorial d'avui, per tant, vull ensenyar-te com trobar iPhone UDID per tots els camins possibles: des dels més senzills i immediats, que impliquen l'ús de programari iTunes, Fins als una mica més «impermeables», que poden ser útils en situacions particulars (quan, per exemple, iTunes no està disponible en PC en ús). Trobi tot el que s'explica a continuació, així que prohibeixi la xerrada i actuem immediatament!

 • Com trobar el UDID d'iPhone amb iTunes
 • Com trobar el UDID d'iPhone sense iTunes
  • Registre (Windows)
  • Xcode (macOS)
  • Informació de sistema (macOS)
  • Altres formes de trobar UDID d'iPhone sense iTunes

Com trobar el UDID d'iPhone amb iTunes

El mètode oficial per troba el UDID de l'iPhone, A més de la més senzilla de posar en pràctica, és la que implica l'ús de iTunes : Programari multimèdia d'Apple amb el qual administres dispositius iOS des del teu Pc.

iTunes s'instal·la «estàndard» en totes les Mac i està disponible com a descàrrega gratuïta per a Windows. Si té un PC amb Windows i encara no l'ha instal·lat, Aconseguiu ara usant Microsoft Store d' Windows 10 o el paquet d'instal·lació clàssic disponible al lloc web oficial d'Apple. Per al procediment complet, et remeto al meu tutorial sobre com descarregar iTunes gratis.

Una vegada que iTunes està instal · lat, tot el que has de fer és connectar el «iPhone per» a la Pc i seleccionar el icona d'iPhone des del menú situat a la part superior esquerra, a la finestra principal del programa (que mentrestant hauria d'haver-obert automàticament). Si és la primera vegada que connecta el seu iPhone a Pc, ha d'autoritzar la connexió responent afirmativament a l' advertència que apareixen en ambdós dispositius i escrivint el codi de desbloqueig al telèfon.

En aquest punt, seleccioneu l'opció Resum de la barra lateral d'iTunes i feu clic a l'element número de sèrie present en el centre de la finestra, per mostrar el codi d'identificació de el telèfon, que és el TU VAS FER. ¿Més fàcil que això?

Si ho desitja, també pot copiar el UDID a l' porta-retalls de Windows o macOS simplement fent clic dret sobre ell i seleccionant l'element Copiar al menú que s'obre.

Com trobar el UDID d'iPhone sense iTunes

Ara arribem a les tècniques més ocultes, aquelles que et permeten trobar el UDID d'iPhone sense iTunes : Poden ser útils quan, per exemple, instal·les una versió beta de iOS en un dispositiu que encara no està associat al teu perfil de desenvolupador i, al no reconèixer el terminal, iTunes t'impedeix veure el codi d'identificació.

En casos com aquests, d'instal·lar una versió pública de iOS en l'iPhone, recuperar l'UDID d'iTunes, associar el telèfon mòbil amb el seu perfil de desenvolupador i repetir la instal·lació de la beta: una veritable molèstia! Per això és important conèixer aquests «trucs» i saber posar-los en pràctica. Els enumeraré a continuació.

Registre (Windows)

Un sistema que pots utilitzar per buscar el UDID d'iPhone sense recórrer a iTunes és el que implica l'ús de Editor de registre. Com? T'ho explicaré de seguida.

 • Premeu la combinació Win + R en l' teclat de PC, per obrir el panell Córrer ... i escriviu la comanda regedit en el quadre que apareix a la pantalla, seguit de pressionar la tecla Enviar en el teclat;
 • Sí obrirà així el Editor de registre. Després feu servir la barra lateral esquerra per seleccionar la carpeta HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetEnumUSB;
 • Expandiu una a una les carpetes el nom comença amb VID i seleccioneu les carpetes, fins a trobar la que conté la clau nom amigable amb valor @ Oem1.inf,% iPhone.DeviceDesc%; Controlador USB de el dispositiu mòbil d'Apple : El UDID del seu iPhone és el nom de la subcarpeta que va seleccionar.

Xcode (macOS)

Si estàs donant els primers passos en el món de el desenvolupament per iOS i vols conèixer el UDID del teu iPhone per motius relacionats amb les proves d'aplicacions, pots confiar en Xcode, El programari oficial de desenvolupament d'aplicacions per iOS disponible de forma gratuïta a la MacOS App Store (no disponible en Windows).

Per obtenir el UDID del seu iPhone a través de Xcode, iniciï el programari en qüestió en el seu Mac, connecti l'iPhone a la Mac usant el cable Lightning subministrat i vagi a menú Finestra> Dispositius i simuladors, Que es troba a la part superior.

A la finestra que s'obre, seleccioneu l'element relacionat amb el seu iPhone a la barra lateral esquerra i verifiqui el valor que es mostra al costat de la redacció identificador : Aquest és el UDID del seu iPhone.

Informació de sistema (macOS)

A Mac, pot utilitzar un altre procediment, fins i tot més senzill. Tot el que ha de fer és connectar l'iPhone a la Mac a través del cable Lightning subministrat, feu clic a la icona poma present a la barra de menú (a la part superior de la pantalla, a l'esquerra) mentre manté pressionada la tecla detenir en el teclat i seleccioneu l'element Informació de el sistema al menú que apareix.

A la finestra que s'obre, de seleccionar l'element USB present a la barra lateral esquerra, després de fer clic al nom iPhone i fixar el número de sèrie indicat en el quadre central: aquest és el UDID de el dispositiu.

Altres formes de trobar UDID d'iPhone sense iTunes

A la Xarxa no és difícil trobar sistemes alternatius per buscar el UDID de l'iPhone sense iTunes, com el que requereix la instal·lació d'un certificat extern en el seu telèfon mòbil.

Encara que alguns d'aquests sistemes són realment funcionals, a més de molt senzills d'utilitzar (generalment, simplement feu clic a un enllaç a Safari i accepti la instal·lació d'un certificat), el meu consell personal és no usar-los. La raó és que la instal·lació de certificats no oficials a l'iPhone pot exposar innecessàriament a el dispositiu a riscos de privacitat i seguretat.

Dic «inútilment», ja que hi ha diversos sistemes per buscar el UDID de l'iPhone sense iTunes i, per exemple, tots els que us he mostrat anteriorment impliquen l'ús de només eines oficials, absolutament segures i fiables.
En resum: per què exposar el seu iPhone a riscos potencials quan pot obtenir el mateix resultat de forma segura i fàcil?