Com trobar la adreça MAC del iPad. Com li vaig explicar en altres guies, la La Direcció MAC (Acrònim de Control d'accés a mitjans) És una adreça de 12 dígits que li permet identificar de manera única cada targeta de xarxa a l'ordinador, telèfon mòbil, Tauleta i altres dispositius. Saber-ho li permet realitzar configuracions de xarxa avançades i, per exemple, configurar correctament els tallafocs d'aquestes xarxes restringides que permeten l'accés només a dispositius amb certes adreces MAC.

En aquest tipus de xarxes, és possible que li resulti difícil connectar un dispositiu, per això vull explicar-avui Com trobar l'adreça MAC de l'iPad, Perquè pugui afegir-lo a l'tallafocs de l' encaminador i navegar sense problemes. Ja ho sé, dit així, sembla una cosa difícil de fer, reservat només per a experts en TI, però puc assegurar-los que aquest no és el cas en absolut. Pruébele i es donarà compte.

Com trobar l'adreça MAC de l'iPad: conceptes clau.

Abans d'entrar en el cor d'aquesta guia i veure Com trobar l'adreça MAC de l'iPad, em sembla millor anar a poc a poc i explicar-li amb més detall què  és la direcció MAC.

Què és l'adreça MAC?

L'adreça MAC és una adreça que consta de 12 dígits (per exemple, 11: A1: B2: 1A: AB: A2) que serveix per a identificar de forma exclusiva la targeta de xarxa, Ethernet o sense fils, present en un dispositiu. Gràcies a l'adreça MAC, per tant, és possible identificar de forma exclusiva un dispositiu connectat a la xarxa local i l'adreça MAC també s'anomena adreça física o adreça Ethernet / LAN.

Conèixer l'adreça MAC d'un dispositiu, en aquest cas específic d'un iPad, pot ser útil per a diversos propòsits: per exemple, si vol crear un xarxa protegida en la qual ingressar només els dispositius caracteritzats per una determinada direcció MAC, si voleu configurar programari de xarxa avançat, etc.

Trobar l'adreça MAC de la seva iPad és molt simple. Només aneu a la secció de l'aplicació de configuració dedicada a les característiques de l'dispositiu i llest. Si ho desitja, també pot actuar des del panell d'administració de l'mòdem / encaminador. En els propers capítols explicaré com actuar en tots dos casos.

Com trobar l'adreça MAC de l'iPad

Ara ha arribat el moment d'arribar a el moll de el tema i veure en detall com és l'adreça MAC de l'iPad a través de l'aplicació Configuracions de IPadOS i també a través de l' panell d'administració de l'mòdem / encaminador.

Configuracions de IPadOS

La forma més fàcil i immediata de veure l'adreça MAC de l'iPad és actuar directament des de l'aplicació Configuracions de IPadOS. Per tant, comenceu aquest últim (tocant la icona gris amb el engranatges ubicat a la pantalla d'inici del seu iPad).

A la pantalla que s'obre, toc general, a la barra lateral esquerra. Després, aneu a informació a la part dreta de la pantalla (a la part superior), per accedir a la pantalla que conté tota la informació sobre l'iPad en el seu poder.

¡Missió complerta!

L'adreça MAC del teu iPad és la que trobes escrita en  La Direcció wifi (A la part inferior de la pantalla) i pot usar-lo immediatament per configurar els paràmetres de seguretat de la seva xarxa. Si ho necessita, a la mateixa pantalla amb l'adreça MAC de el Wi-Fi, també s'especifica l'adreça MAC Bluetooth de l'iPad (òbviament, és l'adreça que correspon a la redacció Bluetooth ).

Has vist el fàcil que va ser trobar l'adreça MAC de la teva tauleta?

Configuracions de wifi

Si ho desitja, pot tornar a l'adreça MAC de la seva iPad des Configuracions de wifi o, per ser més precisos, des del panell de gestió de mòdem / encaminador. Per continuar, el primer que ha de fer és obrir el navegador que fa servir habitualment per navegar per Internet i després escriure barra d'adreces IP mòdem / encaminador i donar enter en l' teclat.

En general, la IP que necessita usar és 192.168.1.1 o 192.168.0.1. No obstant això, per trobar la direcció correcta, li aconsello que busqui a l'etiqueta adhesiva que ha d'estar adherida a l'mòdem / encaminador que tingui en el seu poder o que vegi el manual d'l'usuari de el dispositiu.

Després de trobar la IP correcta, introdueix el teu nom d'usuari y contrasenya per accedir a el panell d'administració de l'encaminador. Potser intenti amb les combinacions predefinides administrador / administrador o admin / contrasenya. També en aquest cas, per rastrejar les combinacions exactes i possiblement restaurar la predeterminada, mireu l'etiqueta adhesiva al encaminador, el seu manual d'usuari i, si cal, consulteu el meu guia sobre com accedir a l'mòdem.

Una vegada que hagi aconseguit entrar a el panell d'administració del seu mòdem / encaminador, ha de trobar la secció que li permet veure els   dispositius connectats a la xarxa. Troba el seu iPad en la llista que se li proposa a la pantalla i prengui nota del que està escrit a la columna Dirección MAC o Dirección MAC.

Fins aquí Com trobar l'adreça MAC de l'iPad. Espero que li hagi servit d'ajuda.