Com trobar un iPhone perdut

Per molt que juguin un paper fonamental en les nostres vides i per molt que ens pugui fer fervorosos, a tots els pot passar perdre un telèfon mòbil en una taula de cafè, a la casa d'un amic o en altres llocs. Et va passar l'altre dia. Oblidat el teu iPhone a l'oficina, després, afortunadament, vas aconseguir trobar-lo gràcies a un col·lega que et va tornar. Però, ¿i si torna a passar? Què podries fer?

Si li preocupa la seva «iPhone per», ha de ser més previsor i activar totes les contramesures possibles per trobar-lo en cas de pèrdua. T'asseguro que no has de configurar cap programari complicat i que no necessites desemborsar un cèntim. Si no ho creus, ara t'ho mostraré seguida com trobar un iPhone perdut utilitzant un parell de solucions gratuïtes (una posada a disposició per la mateixa Apple, l'altra per tercers però no menys vàlida) que combinen una efectivitat molt alta amb una facilitat d'ús extrema + una solució per a ser utilitzada només en les situacions més desesperades: en cas de robatori. ¡Aposto al fet que es sorprendrà del que pot fer amb ells!

¿Després? Què tal deixar de banda la xerrada i començar a estar realment ocupat? Si? Fantàstic! Així que pren-te uns minuts de temps lliure per a tu sol, posa't còmode, agafa el teu «iPhone per» i comença a llegir atentament tota la informació que trobes a continuació. Estic segur que a la fi podràs dir-te molt feliç i satisfet amb el que han après i que també estaràs disposat a dir que en realitat no es tractava de fer res particularment complicat. ¿Deixa-ho ser?

 • Troba un iPhone perdut amb Trobeu el meu iPhone
  • operacions preliminars
  • Utilitza Cercar meu iPhone
 • Troba l'iPhone perdut amb Prey
 • Què fer en cas de robatori

Troba un iPhone perdut amb Find My iPhone

Si vols saber com trobar un iPhone perdut amb el mínim esforç i sense descarregar cap tipus de programari al telèfon, el millor que pots fer és confiar en el servei. Trobar la meva iphone d'Apple.

Potser no ho hagis notat encara, però el teu «iPhone per defecte» inclou una funció gratuïta que et permet rastrejar en un mapa en cas de pèrdua usant qualsevol PC connectat a Internet. Per verificar que el servei està actiu i saber com usar-lo, llegiu la informació a continuació.

operacions preliminars

Per comprovar que el servei d'ubicació està actiu, accedeixi a la pantalla d'inici de l'dispositiu, premeu configuracions (La icona en forma de engranatge ) Després seleccioneu el primer El teu nom i després la veu icloud. Si utilitzeu una versió de iOS anterior a la 10.3, pot pressionar directament en icloud sense seleccionar el seu nom primer.

Llavors aturi a l'entrada Trobar la meva iphone present al menú que se li mostra i assegureu-vos que la palanca relativa a l'opció Trobar la meva iphone a la pantalla recentment oberta està configurat en EN. Si aquest no és el cas i per tant en el cas que el servei es desactivi, corregiu immediatament prement l'interruptor corresponent.

Utilitza Cercar meu iPhone

Quan el servei Find My iPhone està actiu, pot trobar el seu iPhone en un mapa interactiu en qualsevol moment utilitzant qualsevol Pc (Windows, Mac o Linux) connectat a Internet. De fet, simplement connecteu-vos a la pàgina web d'iCloud, escriviu el nom d'usuari i la contrasenya relacionats amb el seu ID d'Apple i premeu el botó amb la forma de fletxa situat a la dreta.

Si ha habilitat l'autenticació de dos factors en el seu compte, introdueixi el codi que se li va enviar per SMS o que pot veure en un altre dels seus dispositius connectats al compte. Si és la primera vegada que es connecta a iCloud.com, també necessitarà l'idioma i la zona horària.

Ara feu clic a la icona de troba iPhone (Si es demana, torneu a escriure la contrasenya del seu ID d'Apple) i esperi uns moments a que es mostri el mapa amb la posició geogràfica indicada anteriorment, utilitzant un indicador verd, De la seva iPhone i el de qualsevol un altre dispositiu Apple associat al seu compte.

Per trobar el seu iPhone perdut, simplement feu clic a l'element Tots els dispositius present a la part superior, seleccioneu el nom del seu iPhone (p. ex. L'iPhone d' ) De la llista i especifiqui quina operació vol fer al menú de la part superior dreta. Segons les seves necessitats reals, pot triar entre les següents opcions.

 • fer so - Fer que el teu iPhone emeti un so perquè puguis identificar-lo fàcilment si és a prop.
 • Mode perdut - El dispositiu mostrarà un número de telèfon de contacte a la pantalla de bloqueig.
 • Inicialitzar l'iPhone - Li permet eliminar totes les dades en l'iPhone per evitar que altres persones no autoritzades accedeixin a ell (més tard, ja no es pot rastrejar l'iPhone a través d'Cerca meu iPhone).

Quan no té una Pc a mà i està en moviment, també pot trobar el seu iPhone perdut usant un altre dispositiu Apple (el seu o el d'un amic). De fet, està disponible l'aplicació Find my iPhone per iPhone i iPad, Que li permet rastrejar i controlar iPhones de forma remota, Tal com hem vist abans amb el panell web d'iCloud.

No obstant això, tingues en compte que, independentment de si tries utilitzar Find my iPhone des d'una Pc o des d'un altre dispositiu Apple, per detectar la ubicació de l'iPhone perdut és fonamental que la connexió a Internet estigui habilitada en aquest últim (Wi-Fi o 3G / 4G és a dir). En cas contrari, no podrà ubicar el dispositiu al mapa.

Troba l'iPhone perdut amb Prey

Si per una raó o una altra no voleu utilitzar el servei Trobar la meva iphone Apple, pots recórrer a Prey. Aquesta és una aplicació gratuïta que li permet localitzar el seu telèfon mòbil perdut (però també altres dispositius) de manera remota a través d'informes detallats distribuïts a intervals regulars per correu electrònic.

Per usar-lo, després de descarregar-lo de l' Botiga d'aplicacions, Inícielo i creï el seu compte gratuït a la xarxa Prey prement el botó Registra't. Després completi el formulari que se li proposa ingressant el nom d'usuari que voleu utilitzar, la seva adreça de correu electrònic i la contrasenya que voleu associar al compte i premeu el botó Crea el meu compte per completar l'operació.

llavors premeu permetre per permetre que l'aplicació accedeixi a les seves dades d'ubicació, després feu clic a per permetre que Prey accedeixi a la càmera i torni a acabar permetre per habilitar la recepció de notificacions.

Atura't ara al botó visible a la pantalla i Prey començarà a monitoritzar la seva «iPhone» permetent rastrejar des de la Pc o un altre dispositiu en el qual hagi instal·lat Prey (l'aplicació està disponible per Android, Mac, Windows, Ubuntu i Linux) en tot moment desitjos.

Pel que fa a l'ús des de la web, per rastrejar el teu iPhone amb Prey, t'has de connectar a el panell web de el servei, fer clic al botó Iniciar sessió present a la part superior dreta i entreu amb les dades que va triar durant el registre. Un cop hagueu connectat, feu clic al nom del seu telèfon (pàg. Ex. L'iPhone d' ) De la llista de l'esquerra i feu clic al botó Establir dispositiu com perdut. D'aquesta manera, Prey s'entendrà que el seu iPhone s'ha perdut i li enviarà un informe per correu electrònic cada 25 minuts (l'interval de temps que pot canviar a través de menú desplegable corresponent) amb l'estat de el dispositiu, la seva posició geogràfica. i una foto presa per la càmera frontal de el telèfon mòbil (per saber on és o qui la va prendre).

Podeu ajustar el tipus d'informació que s'inclourà en els informes de Prey fent clic a la pestanya configuracions a l'esquerra i vegi tots els informes enviats per l'aplicació a la secció corresponent de el lloc.

Si et sembla més adequat, com a alternativa a la funció que acabes d'indicar pots utilitzar els controls de la dreta per fer que el teu iPhone emeti un so, permetent-te així identificar-lo en el lloc on l'has perdut més fàcilment ( Enviar alarma ) O fer que aparegui un missatge a la pantalla de l'dispositiu perquè, en cas de ser descobert per tercers, puguin saber què fer ( Enviar missatge ).

Els recordo que la versió gratuïta de Prey admet un màxim de tres telèfons mòbils per compte i no més de 9 informes per telèfon (els més antics s'eliminen automàticament). Per afegir més dispositius i gaudir d'algunes funcions addicionals, s'ha de fer a un pla pagament.

Què fer en cas de robatori

No hi havia habilitat cap de les dues solucions esmentades anteriorment i ara que va perdre (o li van robar) el seu iPhone, ¿no sap com fer-ho? Donades les circumstàncies, et suggereixo que aprofitis el codi. IMEI associat amb el dispositiu. És un codi (acrònim d'International Mobile Equipment Identity) que consta de 15 dígits que li permet identificar de forma única els telèfons mòbils. Gràcies a aquest codi pots fer saber al teu operador telefònic que has perdut el dispositiu o que t'ho han robat de tal manera que l'operador pugui bloquejar SIM i smartphones per evitar que tercers no autoritzats els utilitzin.

Pot trobar el codi IMEI del seu iPhone fent una ullada al seu paquet de vendes o trucant a l'servei d'atenció a client del seu operador (en aquest cas, haurà de proporcionar totes les dades sol·licitades i la informació relacionada amb alguns dels números als que crida amb més freqüència). Per a més informació, li suggereixo que consulti el meu tutorial sobre com verificar l'IMEI.

Després de trobar el codi IMEI, adreceu-vos a l'estació de policia més propera i indiqui la seva intenció de sobresortir. queixa per robatori o pèrdua de l'dispositiu. Rebrà la documentació corresponent a la sol·licitud de bloqueig de el telèfon que haurà d'enviar al seu proveïdor.

Després, poseu-vos en contacte amb l'operador de telefonia mòbil novament i sol·liciti el bloquejar iPhone perquè sigui pràcticament impossible que altres persones facin servir la seva targeta. Per tant, el gerent li proporcionarà un formulari específic (per correu «tradicional», per correu o en mà, anant a una de les seves botigues) que haurà de completar i enviar a l'operador per fax o correu postal.

En el primer cas, podràs trobar el formulari corresponent procedint com s'indica a continuació, mentre que en el segon cas, és a dir si optes per anar a un punt de venda del teu operador, hauràs de proporcionar el codi IMEI del dispositiu i la teva cèdula d' identitat. a l'empleat amb què es trobarà parlant a la botiga.

 • Si el seu gerent és TIM - Feu clic aquí per trobar el formulari per a clients recarregables o aquí per el de clients de subscripció. Després, el formulari s'ha d'enviar a l'adreça TIM Atenció al client PO Box 555 00054 - FIUMICINO RM. Si ho prefereix, alternativament pot completar el formulari per a clients recarregables o per a clients de subscripció directament en línia.
 • Si el seu operador és Vodafone - feu clic aquí per trobar el formulari per a clients de subscripció i recarregables. El formulari s'ha d'enviar per fax a l'nombre 800034651.
 • Si el seu gerent és Wind - Feu clic aquí per trobar el formulari per a clients de subscripció o recarregables. Després, el formulari s'ha d'enviar a l'adreça Wind Tre SpA - Apartat de correus n. 14155 - Correus Milà 65-20152 MILÀ MI.
 • Si el seu operador es 3 Itàlia - Feu clic aquí per trobar el formulari per a clients de subscripció o recarregables. El formulari s'ha d'enviar per fax a l'nombre 800179700.