Un amic seu li ha enviat un document PDF dividit en diverses parts i, per a la seva comoditat, li agradaria unificar-? En aquest cas, em plau informar-li que ha arribat a la guia correcta en el moment adequat. Avui, de fet, serà un plaer mostrar-quin programari i serveis en línia poden utilitzar-se per unificar PDF.

Com es diu ¿El que li interessa però és poc pràctic en termes de ciències de la computació i noves tecnologies que tem que les operacions a realitzar puguin ser massa complicades per a vostè? Però no, no tens absolutament cap raó per preocupar-te! De fet, puc assegurar-li que, en contra de les aparences i més enllà del que pugui pensar en unificar PDF, En realitat és molt simple, només necessita tenir uns minuts de temps lliure, així com un mínim de concentració i atenció, i llest, confiï en mi. .

Dit això, si, per tant, està realment decidit a esbrinar quins recursos utilitzar i com fer-ho per poder unificar arxius PDF, el convido a seure còmodament davant la seva Pc de confiança i dedicar una mínima part del seu valuós temps a llegir aquest tutorial . Veurà, a la fi podrà explicar més que satisfet dels descobriments realitzats i molt content d'haver tingut èxit en el seu intent, òbviament.

Unificar arxius PDF en Windows

PDFTK Builder

Si fa servir un PC amb Windows instal·lat, pot unificar fàcilment els arxius PDF. Com? ús PDFTK Builder, Una aplicació gratuïta i de codi obert capaç de combinar, dividir, rotar pàgines i aplicar contrasenyes a documents PDF.

Per usar-lo, connecteu-vos al seu lloc web oficial a través de l'enllaç que li acabo de proporcionar i després feu clic a l'enllaç pdftkb_setup.exe. Després, iniciï el paquet d'instal·lació de el programa i feu clic primer i després en Següent. Col·loqui la marca de verificació a la banda de l'article Estic d'acord amb l'acord per acceptar les condicions d'ús del programari i completar la configuració pressionant primer Següent per tres vegades consecutives i després dalt instal·lar y acabat.

Així que esperi uns moments perquè la finestra del programari sigui visible a la pantalla (si el programa no s'inicia sol, feu doble clic en la seva icona que s'ha afegit a l' Escriptori per resoldre) i després seleccioneu la pestanya unir arxius de PDFTK Builder i arrossegament els documents per processar-los.

Fes servir els botons Moure cap amunt (Pujar) i Moure cap avall (Moure cap avall) per configurar els arxius en l'ordre que prefereixi i, finalment, feu clic a Desar com a per guardar el document unificat a la carpeta de PC que triï.

altres solucions

A més de l'programari esmentat anteriorment, hi ha molts altres programes als quals pot recórrer per unificar arxius PDF en Windows. Em preguntes quins? Bé, només mireu la meva guia dedicada als programes per unir arxius PDF en què li he indicat aquells que, al meu entendre, representen les millors solucions en aquest sentit actualment disponibles al mercat.

Unificar arxius PDF en Mac

preestrena

Utilitzes XNUMX Mac i t'agradaria saber com unificar arxius PDF? En aquest cas, em plau informar-li que per fer això no necessàriament ha de recórrer a programari de tercers. De fet, tot el que necessita ja està inclòs en macOS. Em refereixo a preestrena, El programari «estàndard» per veure fotos i diversos tipus de documents (inclosos aquells en format PDF, és clar). Com funciona T'ho diré immediatament.

Per unificar arxius PDF en Mac amb Vista prèvia, tot el que heu de fer és obrir el primer arxiu per combinar fent doble clic. Després has d'anar a menú vista situat a la part superior, ha d'activar la visualització de miniatures i ha d'arrossegar tots els altres documents afegir a el PDF seleccionat a la barra que apareix a l'esquerra.

Finalment, organitzi les miniatures de les pàgines en l'ordre que prefereixi fent clic i arrossegant-les a la posició que prefereixi i guardi el document unificat seleccionant l'element Imprimir ... de menú expedient i la veu Guardar com PDF ... de menú PDF que es troba a la part inferior esquerra de la finestra que s'obre.

Després indiqui el nom que voleu assignar al seu document, utilitzeu la ubicació on voleu guardar-lo i feu clic al botó Desar per completar tot el procediment.

altres solucions

A més de Vista prèvia, també pot unificar arxius PDF en Mac usant Automator. Per saber com fer-ho, només mireu la meva guia sobre com fusionar PDF Mac a través del qual vaig procedir a proporcionar-li tota la informació de el cas.

Unificar arxius PDF en línia

En línia 2PDF

En línia 2PDF és un excel·lent servei web que li permet fusionar i editar arxius PDF de diverses maneres. No requereix registres i funciona des de tots els navegadors. També té límits de càrrega molt grans: es poden carregar fins a 20 arxius alhora per un pes total de 100 MB. També posa un ull en la privacitat dels usuaris a l'eliminar tots els arxius carregats dins de les 24 hores posteriors a la càrrega.

Per unificar arxius PDF a través d'Online2PDF, el primer pas que ha de seguir és fer clic a l'enllaç que li vaig proporcionar perquè pugui connectar-se immediatament a la pàgina principal de l'servei. Després feu clic al botó seleccionar arxiu o arrossegament els arxius PDF que desitja fusionar a el quadre gris a la part inferior.

Després seleccioneu l'article Fusionar els arxius des del menú desplegable forma, Assegura't al menú com l'article està seleccionat un darrere l'altre i feu clic al botó convertir per descarregar el document de sortida.

Si cal, també pot canviar l'ordre dels arxius PDF que es fusionaran movent les seves icones a el quadre gris Online2PDF abans de descarregar l'arxiu unificat.

CloudConvert

Un altre servei en línia que li convido a considerar si necessita unificar arxius PDF és CloudConvert. A diferència de les solucions que ja li he suggerit, aquesta no és una eina en línia dedicada exclusivament a PDF, però li permet convertir diversos tipus d'arxius entre ells.

CloudConvert Es pot usar sense cost i sense registres, però té un límit de 10 conversions per dia (de les quals un màxim de 5 a el mateix temps) i 1 GB per càrrega. Per eliminar aquestes restriccions, ha de comprar una recàrrega o subscriure a una subscripció per a el menys 8,00 euros. A l'registrar-se, d'altra banda, és possible augmentar el límit de conversió diari de 10 a 25.

Per començar a utilitzar el servei, connecteu-vos a la pàgina web de CloudConvert a través del enllaç que li acabo de proporcionar i després arrossegueu els documents a format PDF que desitja unificar a la finestra de l' navegador.

Proporcioni després per organitzar els arxius en l'ordre que prefereixi fent clic en ells i arrossegant, després feu clic al botó Combina tot en un i seleccioneu l'article pdf des del menú que s'obre.

Finalment, feu clic al botó. Inicia conversió situat a la part inferior dreta, esperi uns moments perquè comenci i completi el procediment i descarregui el PDF de sortida prement el botó descarregar que apareix a la banda de el nom dels arxius d'origen.