Necessita combinar dos arxius en format PDF però no sap quin programa utilitzar? Un col·lega seu li va aconsellar que fes servir Adobe Acrobat o algun altre programa pagament, però ¿li agradaria evitar gastar diners? Cap problema Em complau anunciar que hi ha una gran quantitat de programari gratuït amb el qual pot combinar PDF, I avui sóc aquí per parlar amb vostè a l'respecte. 'Creu-me, tindràs moltes opcions!

Ja sigui que tingui un PC amb Windows o un Mac, No perdi més temps, prengui cinc minuts de temps lliure i descobreixi com unificar dos arxius PDF gràcies a les aplicacions que et vaig a aconsellar. Li asseguro que en molt poc temps podrà fusionar els seus documents i obtenir arxius PDF «perfectes» visibles en qualsevol dispositiu i en qualsevol programa que pugui llegir arxius PDF.

Com es diu Està utilitzant un Pc restringida en la qual no pot instal·lar nous programes? No hi ha problema fins i tot en aquest cas! Existeixen serveis en línia que li permeten editar, Fusionar i dividir fitxers PDF directament des del navegador sense instal·lar programari a l'ordinador. Si no ho creus, segueix llegint, ¡troba tot el que s'explica a continuació!

Unifiqui dos arxius PDF en Windows

Si vols unificar dos arxius PDF i utilitzeu un PC amb Windows, aquí hi ha algunes aplicacions que haurien de fer per vostè.

Eina de combinació de PDF (gratuït)

El primer programari que suggereixo que provi és PDF Merge Tool. És un «petit programa» completament gratuït i de codi obert que també es pot utilitzar amb fins comercials. No requereix procediments d'instal·lació tediosos i funciona en totes les edicions de Windows, sempre que Microsoft .Net Framework 2.0 estigui instal·lat a l'ordinador. Si teniu una Pc equipada amb Windows 10 o Windows 8.xi encara no ha instal·lat .Net Framework, en el primer inici de PDF Merge Tool se us demanarà si voleu descarregar aquest component i, donant la confirmació, tot succeirà automàticament en uns minuts.

Ara passem a l'acció! si voleu descarregar PDF Merge Tool a l'ordinador, connecteu-vos al seu programa oficial i feu clic a l'element PDF_Merge_Tool_NoInstall_v1.0.0.cremallera situat al centre de la pàgina. En aquest punt, obriu el arxiu zip que acaba de descarregar, traieu el contingut en qualsevol carpeta i iniciï l'executable Combinar PDF Tool.exe per obrir l'eina de combinació de PDF.

A la finestra que s'obre, pressiona el botó afegir per seleccionar els arxius PDF que es fusionaran (o simplement arrossegueu a la pantalla de l'eina de combinació de PDF) i després utilitzeu els botons Moure cap amunt (Pujar) i Moure cap avall (Moveu-vos a sota) per organitzar-los en l'ordre que prefereixi. Finalment, feu clic al botó. Combinar!, Assigni un nom a el document de sortida (escrivint-ho en la finestra que s'obre), trieu la carpeta en què guardar l'últim i feu clic a Desar per completar l'operació.

Com es pot entendre fàcilment, no hi ha límit per a la quantitat d'arxius que es poden fusionar, de manera que pot utilitzar fàcilment l'eina de fusió de PDF fins i tot per fusionar més de dos documents junts.

PDFill gratis Eines PDF (gratuït)

Si PDFill FREE PDF Tools no satisfà plenament les seves necessitats, pot optar per una solució més completa, com PDFill FREE PDF Tools que no només li permet unificar arxius PDF, Sinó també dividir-los, fusionar-los, rotar-los, convertir-los i molt més més És 100% gratuït, no dóna marques d'aigua als documents que genera i també es pot utilitzar amb fins comercials.

Per descarregar PDFill FREE PDF Tools a l'ordinador, connectat al seu lloc web oficial i primer feu clic al botó Baixa'l ara que es troba a la part superior dreta, a sota de la capçalera Obtingui aquesta eina només i després en el botó Baixa'l ara que en canvi està en el centre de la pàgina que s'obre. Quan finalitzi la descàrrega, obriu el paquet d'instal·lació de el programa ( PDFill_PDF_Tools_FREE.exe ) I primer feu clic al botó i després en Següent.

Després posi la marca de verificació a la banda de l'article Accepto els termes de l'Acord de llicència feu clic a Següent, Desseleccioneu els elements relacionats amb altres productes PDFill (per no instal·lar-los, no els necessita) i premeu en seqüència en Següent, Següent, instal·lar y acabat per acabar la configuració. Durant el procés d'instal·lació, el component gratuït també es descarregarà i instal·larà a l'ordinador Ghostscript, Que també és gratuït i és essencial per al funcionament de PDFill FREE PDF Tools (no es preocupi, aquest no és un programari promocional!). També se li pot demanar que instal el .Net Framework, Que, en el cas, has d'acceptar.

Un cop completada la instal·lació, per combinar dos arxius PDF amb PDFill FREE PDF Tools, iniciï el programa i feu clic al botó Combinar arxius PDF present a la finestra que s'obre. En aquest punt, arrossegament els PDF per fusionar-los en PDFill FREE PDF Tools (o feu clic al botó afegir un arxiu PDF i seleccioneu-«manualment»), utilitzeu els botons Moure cap amunt (Pujar) i Moure cap avall (Moveu-vos a sota) per organitzar-los en l'ordre que prefereixi i pressioni Desa ... per exportar el document de sortida.

PDFill FREE PDF Tools no estableix límits per a la quantitat de documents que es poden combinar, de manera que pot utilitzar fàcilment el programa també per combinar sèries de PDF compostos per més de dos arxius.

Unifiqui dos arxius PDF en Mac

Uses una Mac? Cap problema, hi ha excel·lents programes per unificar dos o més arxius PDF també en macOS. Aquí hi ha els que recomano.

Vista prèvia (gratuït)

No crec que preestrena Necessito una introducció. Aquesta és l'aplicació que troba instal·lada «com a estàndard» en macOS i que li permet veure fotos i documents PDF. Potser no tots ho sàpiguen, però a l'usar-ho en combinació amb la funció d'impressió de PDF (també inclosa amb «estàndard» en macOS), li permet combinar arxius PDF d'una manera molt simple.

Per unificar dos arxius PDF amb Vista prèvia, obriu el primer document que es fusionarà fent doble clic. Si l'arxiu no s'obre directament amb Vista prèvia, feu clic dret a la icona i seleccioneu l'element Obrir amb> Vista prèvia de menú per comprar.

En aquest punt, activa la visualització de miniatures de menú vista Vista prèvia (a dalt) i arrossegament el segon PDF a la barra lateral de el programa. Després utilitzeu el ratolí per organitzar les miniatures dels dos arxius PDF en l'ordre que prefereixi i truqui a la comanda per impressió de menú expedient (Situat a dalt a l'esquerra).

A la finestra que s'obre, s'expandeix el menú desplegable PDF situat a la part inferior esquerra, seleccioneu l'element Guardar com PDF des d'aquest últim, assigni un nom al seu document, trieu la carpeta en què guardar i premeu el botó Desar per començar a exportar.

Pot seguir el mateix procediment fins i tot per combinar tres o més documents, no hi ha límits d'arxius per unificar.

PDF Toolkit + (1.99 €)

PDF Toolkit + és un programari molt similar a PDFill FREE PDF Tools, però és de pagament (costa € 1.99) i ofereix menys funcions que aquest últim. Li permet combinar i dividir fitxers PDF, extreure imatges d'ells i comprimir-los per reduir el pes. Pot descarregar-ho directament des de la Mac App Store.

Un cop instal·lat, PDF Toolkit + li permet unificar arxius PDF d'una manera molt simple. Tot el que heu de fer és iniciar el programa, seleccioneu la pestanya concatena i arrossegueu els arxius PDF per fusionar (dues o més) al camp Arxius a encadenar.

En aquest punt, organitzi els documents en l'ordre que prefereixi i premeu el botó Concatena! per guardar el document de sortida. ¿Més fàcil que això?

Unifiqui XNUMX PDF en línia

No vols descarregar o instal·lar programes al teu PC? Cap problema, hi ha déus serveis en línia que li permeten fusionar, dividir i editar arxius PDF directament des del navegador. Són molt fàcils d'usar, generalment són segurs (s'eliminen tots els arxius que es carreguen en els seus servidors unes hores després de carregar-), però personalment no recomano usar-los si necessita fusionar documents que contenen informació particularment confidencial (per exemple, números de targeta de crèdit , informació personal, etc.).

Online2PDF (gratuït)

Un excel·lent servei en línia que recomano encaridament és Online2PDF, que li permet fusionar, dividir i convertir PDF sense registrar-se. És extremadament intuïtiu i li permet carregar un màxim de 20 documents alhora per un pes total de 100 MB.

Per fusionar dos o més arxius PDF amb Online2PDF, vinculats a la pàgina inicial de l'servei i arrossegament els documents per unificar al botó seleccionar arxius. En aquest punt, utilitzeu el ratolí per organitzar els documents en l'ordre que prefereixi, seleccioni l'opció fusionar arxius des del menú desplegable forma i pressiona el botó convertir per iniciar el procés d'unificació de PDF.

En uns segons, els arxius PDF que ha seleccionat es fusionaran i el document de sortida es descarregarà automàticament al seu PC.