Com unir dues fotos en Photoshop? Una de les millors eines que existeixen per a l'edició de fotografies és sens dubte Photoshop, el programa que estan fent servir moltes persones al món per realitzar qualsevol quantitat de coses, per exemple fusionar diverses imatges en una de sola.

Si ets nou usant Photoshop i et encantaria aprendre a com unir dues fotos d'una manera ràpida, fàcil i simple, llavors t'expliquem que aquest tutorial és per a tu. Nosaltres et explicarem quin és el procediment a seguir per fusionar fotografies amb l'ajuda de l'Photoshop.

Passos per unir dues fotos en Photoshop

N'hi ha que consideren que Photoshop és un programa només per a experts en temes d'edicions, però la veritat és que qualsevol persona pot fer ús d'ell, Sempre que conegui els principis bàsics d'aquesta plataforma.

Treballar amb Photoshop no és complicat i aquí et demostrarem què tan fàcil és unir dues fotos en un mateix projecte amb l'ajuda d'aquest grandiós programa d'edició. Així que no es digui més i posem fil a l'agulla.

Pas 1: Obre el programa

El primer pas que haurem de fer serà obrir el programa Photoshop en el nostre ordinador. Si encara no el tens descarregat, no et preocupis. A Internet ho pots fer gratuïtament i de forma segura.

Pas 2: Selecciona les fotos

El proper pas serà seleccionar les dues fotos que desitgem unir en Photoshop. Recorda que si aquestes no tenen les mateixes mesures, hauràs igualar-la el més que puguis.

Hi ha moltes eines que pots utilitzar per a igualar la mida de les teves fotos. Una d'elles és Paint 3D. Segueix tot el procediment i després guarda les teves imatges amb la seva nova mesura.

Pas 3: Feu clic a "Obre"

Després d'editar les nostres fotos i tenir-les amb les dimensions correctes, és moment d'executar Photoshop. El primer serà obrir el programa, després fem clic a "Arxiu" i finalment a "Obrir".

Localitza les dues fotos amb les que treballaràs. Després, premem a "Arxiu> Nou -> i vam completar el quadre amb les opcions per al llenç.

Pas 4: Cliqueu a "Crea"

 

Ara és important conèixer de quina mida volem el llenç. Tot dependrà de quines siguin les teves preferències. Després d'això és moment de fer clic a "Crear"Per obrir el nostre llenç de treball.

Pas 5: Arrossega les fotos

Després de tenir el llenç llest per a treballar podem començar a fusionar les nostres dues fotografies. L'únic que hem de fer serà arrossegar les dues imatges al nostre llenç.

Pas 6: Ubícalas on més t'agradi

Ara simplement haurem de situar cadascuna de les fotos en l'àrea de la tela que més ens agradi. Pots canviar-li la mida prement la foto i després pressionant Ctrl + T

Recorda que no és recomanable estirar les fotos, Ja que poden deformar i perdre qualitat. Així de fàcil i ràpid podràs fusionar dues fotos en un mateix projecte en Photoshop. No oblidis que tens l'opció d'anar a Paint 3D i canviar-li la mida de les teves fotos per treballar de menor manera.