Després de comprar un iPad Pro, has pensat en comprar un Apple Pencil, la punta digital produïda per la mateixa companyia que la «poma mossegada», perquè puguis escriure, prendre notes, dibuixar, Pintar i realitzar altres operacions, la qual cosa generalment es pot aconseguir col·locant els dits a la pantalla, fins i tot de manera més còmoda i natural, com si estigués usant un bolígraf, de fet.

No obstant això, si estàs aquí ara i estàs llegint aquesta guia, em sembla clar que, tot i estar content amb les compres recents, encara no has entès Com utilitzar l'Apple Pencil. Com es diu Les coses són exactament així i t'agradaria saber si puc ajudar-te o no en què fer? Però és clar que sí, extrañaríamos més, sóc aquí per això. Dóna'm uns minuts del teu preciós temps lliure, així com de la teva atenció, i m'esforçaré per brindar totes les explicacions que necessitis.

Amb el meu tutorial d'avui, m'agradaria mostrar-los, d'una manera simple però a el mateix temps detallada, com combinar l'Apple Pencil amb el seu iPad, com usar-lo de la millor manera possible, com recarregar el dispositiu, reemplaçar la punta a desgast i com tractar amb qualsevol problema que pugui trobar a l'dur a terme els diversos passos. Ara, però, només converseu i passem a l'acció. Els desitjo, com sempre, que llegeixin bé i els desitjo molta sort en tot.

informació genèrica

Abans d'explicar com usar el seu Apple Pencil, em sembla correcte proporcionar informació general sobre el dispositiu en qüestió, així com sobre la seva naturalesa i funcionament.

Com vaig dir a l'inici de l'article, Apple Pencil és el bolígraf digital produït i comercialitzat per Apple i és compatible únicament i exclusivament amb els seus dispositius, per ser precisos amb iPad Pro (Tots els models) i amb el iPad de la 6ta generació, Aprofitant la connectivitat Bluetooth.

Es pot comprar mig apple Store (Tant a la botiga en línia com en les físiques) pel preu de 99,00 euros, Però també es ven a altres botigues d'electrònica i amb altres botigues en línia a un preu generalment d'acord amb l'en qüestió, a excepció de descomptes especials o promocions.

Pel que fa a el disseny, té l'aparença d'un cilindre de plàstic blanc brillant i té dimensions iguals a les d'un bolígraf real. D'una banda té un punta en material plàstic que es pot descargolar (per a possibles reemplaçaments en cas de desgast) i darrere de el qual hi ha un elèctrode, és a dir, la clau per al funcionament de l'aparell. Al costat oposat hi ha el connector raig, Cobert per un caputxa especial, que s'utilitza per aparellar el dispositiu amb l'iPad i per recarregar.

Quant a la bateria, Té una bateria interna. ions de Liti que, segons el que Apple ha declarat, pot oferir ben 12 hores a plena càrrega. A més, segons el que va dir el fabricant, 15 segons d'energia són suficients per tenir 30 minuts d'autonomia.

Aparelli l'Apple Pencil amb l'iPad

Ara que té les idees més clares sobre la naturalesa del seu plomí de la marca Apple, diria que finalment està a punt per donar el primer pas fonamental per poder començar a servir-: aparelli l'Apple Pencil amb el seu iPad. Com ho fas Esbrinem ara.

En primer lloc, atès que, com es va indicar en el pas anterior, l'Apple Pencil i l'iPad «funcionen» junts a través de la connexió Bluetooth, ha de proporcionar per habilitar aquest últim en la seva tauleta de la poma mossegada.

Per fer això, prengui l'iPad, desbloquéelo, accedeixi a la pantalla d'inici, premeu la icona ajustos (El que té engranatge ) I atura't en la veu Bluetooth a l'esquerra, en la nova pantalla que es mostra. llavors porta'l EN l'interruptor en el costat dret de la pantalla, a la banda de la redacció Bluetooth.

Alternativament, pot activar Bluetooth a través de Centre de control de iOS. Pot recuperar aquest últim lliscant des de la part inferior cap a la part superior de la pantalla i després prement el botó «B» ratllat que es troba a la secció corresponent a la dreta.

Un cop fet això, prengui el seu Apple Pencil, retiri el caputxa col·locat a la part superior de la mateixa i connectar-lo a la connector raig IPADE. Després, quan vegi que apareix l'advertència a la pantalla de l'iPad Sol·licitud d'aparellament de Bluetooth, Pressiona el botó partit per confirmar l'aparellament et voila!

Un cop s'hagi realitzat l'aparellament, desconnecti «físicament» l'Apple Pencil del seu iPad i torni a posar la tapa a l'extrem de la mateixa.

No obstant això, tingui en compte que un cop fet això, l'aparellament de la seva Apple Pencil es mantindrà fins reiniciar el seu iPad, no activarà el manera avió o no faràs un nou aparellament a una altra tauleta d'Apple. Quan necessiti l'Apple Pencil, només haurà de repetir el procés d'aparellament com es veu a dalt.

Fes servir l'Apple Pencil

Un cop hagueu completat el procediment d'aparellament, finalment pot començar a usar el seu Apple Pencil en el veritable sentit de el terme. Com vaig dir en les línies anteriors, podrà realitzar totes aquestes activitats que normalment pot realitzar amb els dits a la pantalla de la tauleta, però que amb l'ús d'un llapis òptic és molt més fàcil i ràpid, com escriure, escriure i dibuixar.

Feu servir Apple Pencil per realitzar qualsevol operació que hagués realitzat normalment amb els dits, però només unes poques aplicacions en App Store són compatibles amb totes les funcions que ofereix el llapis òptic, com en el cas de les que he informat en el meu article dedicat a el tema

Per exemple, pots usar-lo amb l'aplicació notes La pròpia Apple per crear anotacions escrites a mà. Pot fer-ho obrint l'aplicació en qüestió pressionant el seu icona (el que té la icona de llibreta ) A la pantalla d'inici, prement el botó situat a la part superior dreta per a crear una nova nota (la qual té el full i el llapis ) I després endollar símbol circular amb bolígraf que està a la part inferior dreta.

Després, seleccioneu les eines de dibuix que voleu utilitzar i els colors que prefereixi a través del menú que es mostra a continuació i comenci a escriure i dibuixar a la pantalla de l'iPad amb Apple Pencil. També podeu posar el palmell de la mà a la pantalla per estar més còmode, mentre que l'ús de l'Apple Pencil no es detecta i, per tant, no interfereix amb el funcionament de l'llapis.

A més, atès que l'Apple Pencil pot detectar el nivell de pressió que s'exerceix a la pantalla, també pot inclinar la punta per desenfocar el traç i pot pressionar més fermament per augmentar el seu gruix. Impressionant, oi?

No obstant això, et suggereixo que facis un cop d'ull a la llista de reproducció dedicat a l'ús de l'iPad Pro i a el del seu plomí que la companyia de la poma mossegada ha creat al YouTube, En el seu canal oficial. Podeu trobar moltes indicacions útils de vídeo que poden ajudar a aclarir encara més les seves idees sobre com utilitzar l'Apple Pencil.

Carregueu l'Apple Pencil

A l'usar el seu Apple Pencil, s'ha esgotat la bateria i li agradaria saber com carregar-la? Cap problema, també puc explicar-t'ho.

Per fer això, simplement elimini el caputxa present a la part superior de la ploma, col·loqui en aquest últim el Adaptador adjunt a el paquet de vendes, conéctenos en Cable de raigs (Sempre present en el paquet de vendes d'Apple Pencil) i finalment connecti aquest últim a un Font d'alimentació USB (L'Apple original que fas servir habitualment per recarregar l'iPad també està bé) per inserir-lo al presa de corrent o en un port USB de la PC.

Alternativament, pot recarregar el seu Apple Pencil connectant directament a l'iPad (Que, per descomptat, ha d'estar encès per poder usar-lo d'aquesta manera). Per fer això, sempre tregui el caputxa present en Apple Pencil i connecti la punta a l' connector raig de la tauleta. Això és tot!

Per verificar el progrés de la recàrrega, només mireu Giny de bateries en iPad, a què pot accedir lliscant d'esquerra a dreta a la pantalla de bloqueig oa la pantalla d'inici.

Per a més informació sobre les pràctiques en qüestió, pot consultar la meva tutorial enfocat específicament en el tema.

Substituïu la punta

Amb el pas el temps i sobretot amb l'ús continu, la punta de l'Apple Pencil inevitablement pateix desgast i diversos danys. Això no vol dir de cap manera que hagi de desfer-se de la punta de la marca Apple que té en el seu poder i comprar una de nova. Simplement reemplaci la punta i llest. Però com ho fas? Ho explicaré immediatament.

Tot el que has de fer és prendre el teu Apple Pencil i desenroscarlo en sentit antihorari, La punta que hi ha a la part inferior de la mateixa.

Un cop fet això, reemplácelo amb el recanvi que Apple ha inclòs en el paquet de vendes de el dispositiu, atornillándolo en sentit horari.

Si ja no pot trobar el paquet de vendes del seu Apple Pencil, la punta de reemplaçament o si ja ha fet servir el «recanvi», pot comprar alguns nous directament a través d'Apple Store (tant en línia com físics) a el preu de 25,00 euros o en altres botigues d'electrònica (sempre en línia i físiques).

En cas de problemes o dubtes

Tot i que he seguit les meves indicacions sobre com funciona Apple Pencil abans i per signe, ¿hi ha alguna cosa que encara no et quedi molt clar? Durant el curs de la feina, van sorgir alguns problemes i no saps com tractar amb ells. També puc donar-te alguns consells útils en aquest cas.

Considerant seves dificultats, la millor suggeriment que puc donar-li és posar-lo en contacte directe amb el Servei a el client d'Apple, Per demanar aclariments a l'respecte directament a la famosa empresa.

Segons les seves necessitats i preferències, així com els mitjans en el seu poder, pot fer-ho mitjançant un dels sistemes que he proporcionat per indicar-li a continuació. Trieu lliurement el que creu que pot fer més per vostè, tots són molt vàlids.

  • a través de Telèfon - Truqui a el número gratuït 800 915 904 per telèfon mòbil o telèfon fix i seguiu les instruccions de la veu gravada. La trucada és gratuïta i el nombre està actiu de dilluns a divendres de 8:00 a 19:45.
  • A través del web - Connecteu-vos a la pàgina corresponent Per obtenir assistència en línia al lloc web d'Apple, feu clic a icona d'iPad (Atès que l'Apple Pencil és un accessori per a la tauleta Apple) i segueixi el procediment guiat que se li proposa per indicar el tipus de problema trobat i obtenir l'ajuda que necessita.
  • A través de l'aplicació Apple Support - Descarregueu l'aplicació per a suport d'Apple en el seu iPad o un altre dispositiu iOS que posseeixi, inícielo, connecteu-vos al seu compte d'Apple, seleccioneu el el teu iPad (Ja que l'Apple Pencil és un accessori per a la tauleta Apple) de la llista de dispositius per als que desitja obtenir assistència i veureu una llista amb nombrosos elements. Premeu el que li interessa i seguiu les instruccions.
  • via Twitter - Reenviar un tweet o missatge privat al compte @AppleSupport indicant els problemes trobats. Rebrà una resposta d'Apple en poc temps.
  • Via la botiga d'Apple - Aneu a una botiga d'Apple en persona i demani ajuda a el personal. Per trobar la botiga d'Apple més propera a la seva àrea, pot consultar la llista completa a la pàgina de Internet especial.

Si necessita més informació sobre com posar-se en contacte amb Apple, consulteu també la meva guia es va centrar en el tema pel qual vaig procedir a parlar-los sobre l'assumpte amb gran detall.