Com utilitzar Cheat Engine

¿Simplement no pots avançar en la història d'un joc i t'agradaria utilitzar alguns trucs per alliberar-te d'aquest carreró sense sortida? Has sentit parlar de Cheat Engine, un programa per desbloquejar alguns trucs en jocs de PC, però no has entès bé què és i com usar-lo? No et preocupis: si vols, t'ajudaré a aclarir l'assumpte.

Si em dones uns minuts del teu temps lliure, de fet puc explicar-te com utilitzar Cheat Engine Explicant el procediment d'instal·lació d'aquest programa en Windows i macOS i brindant-li informació important sobre el seu ús i els riscos potencials associats amb ell.

Coratge: per què segueixes immòbil davant de la pantalla? Vols aprendre a fer servir Cheat cerca? Jo diria que sí, ja que has arribat fins aquí i estàs llegint aquest tutorial. Després procedeixi a posar en pràctica les instruccions ràpides a continuació, que li permetran assolir el seu objectiu en molt poc temps. No em queda res per fer, excepte desitjar-te una bona lectura i que et diverteixis.

  • Com descarregar i instal·lar Cheat Engine
  • Com utilitzar Cheat Engine

Abans d'entrar en els detalls de l'procediment en com utilitzar Cheat Engine Crec que és particularment important que conegui alguns detalls sobre aquest programa.

Doncs Cheat cerca és una eina dissenyada per habilitar nombrosos trucs en els videojocs disponibles per ordinador: això significa que l'usuari pot, per exemple, obtenir una infinitat d'objectes que potser siguin bastant rars dins d'un títol o incrementar la velocitat. de moviment del teu personatge. En poques paraules, Cheat Engine és capaç de facilitar molt qualsevol tipus de joc.

Com ja hauràs endevinat, el programari es pot utilitzar tant de forma inofensiva com amb «males intencions». De fet, els jugadors «astuts» sovint han intentat al llarg dels anys explotar Cheat de cerca per Guanyar jocs en els videojocs en línia: aquest ús de el programa òbviament no és ben vist pels jugadors o desenvolupadors i sovint condueix a la prohibició de comptes de fer ús d'ell. Per això et convido a no utilitzeu Cheat Engine en videojocs en línia.

No obstant això, el programa pot ser útil per tenir èxit, per exemple, a l'passar un cert nivell bastant difícil en la campanya d'un títol sense connexió : En aquest cas, Cheat Engine no és un problema per a altres jugadors i, moltes vegades, ni tan sols afecta gaire la diversió que dóna el títol (pel que, en general, la comunitat i els desenvolupadors permeten aquest ús de l'eina) .

En resum: si actues només a nivell de client (el teu PC) i no vas a tocar les experiències d'altres usuaris en els servidors, no hauria d'haver cap problema a usar Cheat Engine. D'altra banda, els trucs són un clàssic en el món dels videojocs per a un jugador, tant és així que moltes vegades són implementats directament pels desenvolupadors.

Tot i això, Cheat Engine no és un programa que s'utilitzi sense problemes. En alguns casos, de fet, per habilitar els trucs, l'eina modifica els arxius interns dels jocs i, per aquest motiu, pot detectar-se com un virus per algun programari o podria ser degut a prohibició en jocs protegits pel sistema VAC, Fins i tot si es fa servir d'una manera moralment apropiada. Per obtenir més informació sobre la prohibició de VAC, li recomano que consulti les pautes oficials de Steam.

Dit això, ara explicaré com funciona Cheat Engine. No obstant això, abans de continuar, et recomano: fes una recerca en línia i esbrina si és possible usar Cheat Engine amb el joc en el teu poder, per no tenir cap problema. No em faig responsable de cap problema que pugui trobar com a resultat de l'ús d'aquest programari: llavors no em digui que no li vaig advertir!

Com descarregar i instal·lar Cheat Engine

Després d'explicar en detall en què consisteix Cheat Engine i quins són els seus possibles usos, diria que ja estàs preparat per descarregar i instal·lar el programa en el teu PC.

Si tens un PC amb Windows, Tot el que has de fer és connectar-te a la pàgina web oficial de Cheat Engine i pressionar l'element Descàrrega Cheat Engine [versione]. En alguns casos, és possible que hagi de ometre alguns anuncis abans de poder descarregar el programa. T'aconsello que prestis atenció als escrits més petits, on sol haver-hi una entrada per saltar-la publicitat i evitar instal·lar un altre programari. Lamentablement, no puc ser més precís amb les meves indicacions, ja que els anuncis que es mostren canvien de tant en tant.

Un cop fet això, obriu el arxiu.exe obtingut i feu clic al botó Sip. Després d'això, marqui la casella accepto l'acord i premeu el botó tres vegades seguides proper. En aquest punt, pressioni sobre els elements Feu clic aquí per personalitzar la instal·lació present tant a la dreta com a l'esquerra i treure totes les paparres, Per evitar instal·lar un altre programari. Finalment, premeu els botons proper, Instal·lar en pc, proper es acabar, Per finalitzar la instal·lació.

Si utilitzeu un Mac, Per descarregar Cheat Engine, connectat a la pàgina web oficial de el programa, premeu l'element Descàrrega Cheat Engine [versione] Per a Mac i ometi els comercials.

Una vegada que es completi la descàrrega, obriu el arxiu.dmg obtingut i premeu dues vegades en icona de paquet que apareix a la pantalla per començar a instal·lar el programari. Després d'això, premeu el botó Obre, Per tant Seguir i omet tots els anuncis proposats prement el botó ometre.

Un cop fet això, premeu el botó acabar i obre l'arxiu chetengine-i386.app que apareix a la pantalla. Finalment, ingressi el contrasenya d'administració macOS, premeu el botó Enviar en l' teclat i el programa s'instal·larà i iniciarà.

Com utilitzar Cheat Engine

Com es diu? Li agradaria saber quines són les funcions principals que ofereix Cheat cerca i com pot utilitzar-? Cap problema, t'ho explicaré de seguida.

Bé, en el primer inici, Cheat Engine hauria preguntar-te si vols seguir el tutorial sobre com funciona: el meu consell, si saps l'idioma anglès, és respondre si, Ja que d'aquesta manera el programa t'explicarà detalladament com utilitzar les seves funcions bàsiques.

si el seu antivirus informa amenaces potencials en Cheat Engine (el que no hauria de succeir amb els programes més actualitzats), li suggereixo que mireu la meva guia sobre com excloure un arxiu de l'antivirus (Òbviament, seleccionant l'arxiu Cheat Engine involucrat).

A continuació, per utilitzar Cheat cerca, primer ha de començar el joc on voleu utilitzar trucs i configurar amb la manera de vista a la finestra. Després d'això, puja Cheat Engine, premi icona de Pc amb lupa present en la part superior esquerra, seleccioneu el nom de el joc del seu interès i premeu el botó obert.

En aquest punt, miri detingudament la pantalla el joc i intenti esbrinar quant podria ser el valor que voleu canviar. Per exemple, la vida en un videojoc generalment s'estableix en 100 i, després, si vols canviar-lo, ingressa 100 en el camp valor, Després feu clic al botó primer escaneig.

Ara, a l'esquerra, apareixeran nombroses adreces aparentment sense sentit. Doncs bé, aquestes adreces corresponen a tots els valors utilitzats pel joc i, modificant-les, podràs canviar els diferents paràmetres de l'títol que hagis triat.

Per continuar, feu doble clic en els diferents adreces i llegeix el descripcions que apareixen a la part inferior de la pantalla Cheat Engine. En alguns casos, els desenvolupadors s'insereixen descripcions que actuen com a pistes sobre el que representa cada valor seleccionat. En altres casos, però (la majoria), aquest camp es deixa buit i per tant pot ser que hagis d'anar una mica «per sort» o fer cerques més específiques, com explicaré més endavant.

Per canviar un paràmetre, feu clic al seu camp valor, A la llista a continuació, escriviu el nou valor i feu clic a l'entrada . Si tot va sortir bé, hauries de notar les diferències dins de el joc, segons el paràmetre que vas canviar.

En qualsevol cas, el meu consell és buscar Online més informació sobre el joc que estàs fent servir Cheat de cerca: sovint hi ha indicis d'altres usuaris que ja han canviat un títol determinat.

Més enllà d'això, és clar que pots canviar el valor dins el joc (Per exemple, treure-li la vida al teu personatge a propòsit) i estar atent als canvis en Cheat Engine, perquè puguis entendre a quina direcció correspon cada paràmetre.

Una característica que, però, no requereix una investigació especial en la majoria dels jocs és l'anomenada truc velocitat : Et permet canviar el pas de el temps dins el joc, perquè tot sigui més ràpid o més lent.

Per activar aquesta funció, simplement marqui la casella Permetre truc velocitat a la dreta, canvia el valor Velocitat segons les seves necessitats i premeu el botó Cercar. Si tot és correcte, immediatament notaràs les diferències en el joc.

Per practicar amb Cheat Engine, el meu consell és pressionar la veu Suport a la part superior i seleccioni l'opció Tutorial de Cheat Engine al menú que s'obre.

A continuació, feu clic al icona de Pc amb lupa present en la part superior esquerra, seleccioneu el procés tutorial i premeu el botó obert. Com ja hauràs vist, en la finestra que apareix en pantalla hi ha una dada clarament visible, que és el vinculat a la vida de l'hipotètic personatge d'un joc: està configurat per defecte en 100 i, per tant, has d'ingressar 100 en el camp valor Cheat Engine i feu clic al botó Primer escaneig / nou escaneig.

En aquest punt, premeu el botó Pegamum present a la finestra de l'tutorial, torneu a Cheat Engine i comprova el valors marcats en vermell en la llista de l'esquerra: un d'ells és necessàriament el paràmetre vinculat a la vida i per tant, ha d'intentar modificar aquests valors i portar-los a «1000» fins que vegi que la clau proper s'ha fet visible.

Per fer això, toc dues vegades en el parla a que creu que es pot vincular a aquest paràmetre, seleccioneu-lo de la llista a la part inferior, canviï el seu valor, portant-ho a 1000, I premeu el botó Enviar en el teclat.

Si tot va sortir bé, la clau proper ara estarà visible i haurà après a fer servir el Cheat Engine ia modificar els paràmetres de el joc.

Per descomptat, també pot combinar diverses recerques per reduir la quantitat d'adreces involucrades. Per a més detalls, et suggereixo que consultis la wiki de Cheat de cerca (en anglès), una font inesgotable d'informació sobre el programa.