Com utilitzar Deseat.me per esborrar els teus pistes en Internet. Deseat.me és un servei en línia gratuït amb el qual pots esborrar els rastres a Internet, és a dir, pot desvincular el seu nom de tots els comptes vinculades a ell, fins i tot aquelles que ja no recuerda.Este servei va ser creat per dos suecs, Wile Dahlbo i Linus Unneback, per ajudar els usuaris a netejar les seves dades d'Internet.

Diguem que van complir el desig de la majoria dels usuaris d'Internet, és a dir, desaparèixer d'Internet o prendre els seus noms vinculats a programes que ja no fan servir. Però això no és molt simple.

El servei Deseat.me buscarà i enumerarà els serveis i programes vinculats al seu compte de Gmail. Ha ingressar cada un per realitzar el procediment d'eliminació. I fins ara, només s'ha llançat als comptes de Gmail.

Com utilitzar Deseat.me per esborrar els teus pistes a Internet pas a pas

Introduïu a el lloc a través d'aquest enllaç i si no ha iniciat la sessió al compte de google / Gmail, feu-ho.

Després feu clic a Inicia sessió amb Google (Entrada amb Google)> permetre perquè Deseat.me tingui accés a tots els serveis, programes i aplicacions vinculats al seu compte.

Obtindrà la llista de programes, llocs web i aplicacions on ha registrat el seu compte. Aquí decidirà quants serveis s'eliminaran. Feu clic a l'opció Afegir per eliminar la cua (Afegiu-lo a la «Eliminar cua») o l'opció mantenir (Segueix així).

Si va decidir eliminar, feu clic a l'opció Afegir per eliminar la cua perquè es col·loqui en la llista que s'eliminarà. Quan faci la seva elecció, apareixerà una altra interfície amb dues llistes: la llista d'espera, és a dir, els serveis que encara esperen la seva decisió i la llista de serveis que s'eliminaran.

A la llista de serveis a suprimir, tindrà dues opcions més: Marcar com eliminat o Elimina.

L'usuari pot conservar alguns i eliminar altres. No obstant això, en alguns casos, si tria eliminar, pot aparèixer un missatge que diu:

No link available at this time - Check back soon

(Enllaç no disponible encara - Torna més tard).

Segueix sent, llavors, l'alternativa Marcar com eliminat.

A la nostra prova, va aparèixer un missatge d'aquest tipus, esperarem fins que l'opció estigui disponible.