Com utilitzar els efectes visuals per google Meet. Has estat utilitzant per un temps Google meet, La plataforma de google dedicada a la videoconferència. No obstant això, parlant amb el seu amic, va descobrir que s'han desenvolupat funcions addicionals que li permeten fer molt més del que imaginava.

Hi ha una extensió coneguda com efectes visuals a través de la qual pot utilitzar diferents efectes en temps real per fer les reunions més divertides. Vegem com usar-la.

Com utilitzar els efectes visuals per a Google Meet pas a pas

Com ja he esmentat abans, efectes visuals és una extensió de el navegador que permet activar una sèrie d'efectes per a ser utilitzats, en temps real, durant les reunions Google meet, L'aplicació desenvolupada per Google. En resum, es tracta d'una personalització extra i gratis que pot activar al seu navegador.

Informació bàsica i essencial

Efectes visuals és una solució gratuïta per a qualsevol que faci servir Google Meet a través de navegadors Google Chrome, microsoft Edge (En la versió més recent basada en Chromium) i Òpera (Encara que va ser creat específicament per a Chrome, també és compatible amb els altres dos navegadors, que es basen en el mateix motor).

Un cop activada, permetrà millorar la qualitat dels teus reunions afegint efectes de vídeo divertits i alguns filtres facials. Vols un exemple? L'efecte » pantalla verda« li permetrà inserir un fons que heu triat. O, amb » Donar la volta »  pot invertir la seva imatge i tots els participants de la reunió ho veuran a l'inrevés (parlaré d'això amb més detall més endavant).

El discurs ha despertat encara més la seva curiositat i no pot esperar per començar a fer servir Visual Effect? Després continuï llegint els següents paràgrafs per activar l'extensió i aprendre a usar-la.

Només un petit aclariment abans de començar: sent desenvolupat per tercers i no per Google, Efectes visuals no és una solució oficial. A causa d'això, podria presentar riscos potencials per a la privacitat, sense deixar de funcionar bé.

Com activar els efectes visuals per a Google Meet

Activa efectes visuals per a Google Meet és una operació bastant simple que pot fer en uns pocs passos i en molt poc temps.

Primer, obriu el Google Chrome (O un altre navegador entre els compatibles amb l'extensió) i dirigeix-te a la pàgina oficial de botiga web, on podràs trobar tots els complements i temes a utilitzar en el navegador esmentat anteriorment i en els que utilitzin el mateix motor.

En cas que cap dels navegadors compatibles amb Visual Effects per a Google Meet estigui instal·lat a l'ordinador, li recomano que descarregueu Chrome.

Quan arribi a la pàgina d'inici de la botiga Chrome, escriviu «Efecte visual» Dins barra de cerca (Ubicat al menú de l'esquerra) i premeu la tecla Retorn en l' teclat.

Després seleccioneu el primer resultat a la llista (o feu clic directament aquí) i feu clic al botó afegir. En aquest punt s'obrirà un petit pop-up confirmant l'operació i, en ell, hauràs de prémer el botó afegir extensió.

'El procediment està acabat! Apareixerà un últim quadre d'informació en què se t'informarà que l'extensió s'ha afegit correctament a el navegador i que pots veure el llistat de totes les actives punxant en el icona d'un trencaclosques costat de la barra de direccions.

Com funcionen els efectes visuals per a Google Meet en PC

Una vegada que l'extensió estigui activada, fer servir efectes visuals durant les reunions serà realment senzill. Només ha de seleccionar l'efecte que prefereixi de l'petit menú lateral emergent i s'activarà immediatament.

Vols més informació sobre com funcionen els efectes visuals per a Google Meet ? Ara t'ho explicaré tot!

Primer, aneu a la pàgina oficial de Google Meet a través de Google Chrome (o un altre navegador compatible en què hagi instal·lat el complement) i pressioni l'element Iniciar sessió. Llavors selecciona la compte Google, Introdueix la contrasenya i feu clic al botó Confirma.

Ara, a l'iniciar una nova reunió o unir-se a la creada per un altre usuari (després de donar-li a Google Meet tots els permisos necessaris per accedir a l'micròfon i la càmera i pressionar el botó participar, O després d'ingressar a l' codi o el enllaç i havent pressionat la tecla abans esmentada), notarà la presència d'un petit menú situat a l'esquerra de la seva imatge.

A l'moure el cursor sobre ell, apareixeran diversos elements, als quals pot aplicar la marca de verificació per activar un Efecte. A més d'això, també pot ajustar la seva intensitat usant la barra apropiada sota el quadre.

En el moment de redactar aquest article, hi ha uns vint efectes disponibles, dividits en dues categories. A continuació es mostren alguns exemples de efectes visuals, Que li permeten editar la imatge de diverses formes.

 • Desenfocament de fons li permet fer el fons borrós i ajustar la intensitat de l'desenfocament.
 • difuminar es basa en el mateix principi que l'efecte anterior, però permet difuminar tota la imatge (sempre pot ajustar la intensitat).
 • bombolles crea bombolles que suren a la pantalla i, dins de cadascuna d'elles, es repeteix la teva imatge.
 • Contrast augmenta els nivells de contrast dels colors, oferint també la possibilitat d'ajustar la intensitat.
 • cub creï un cub giratori al centre de la pantalla amb la seva imatge repetida en cada costat.
 • pel·lícula 3D simula una imatge 3D.
 • donació és un filtre momentani que dura un parell de segons. Durant aquest temps, apareix un missatge en pantalla anunciant la donació d'1 euro per part d'un usuari imaginari i que posteriorment desapareix.
 • Donar la volta li permet voltejar la imatge.
 • congelar "Congela" el fotograma bloquejant en el moment exacte en què s'activa l'efecte.
 • Invers et permet invertir els colors.
 • insà modifica els colors, augmenta els píxels i li dóna un efecte borrós a la teva imatge.
 • arc de Sant Martí canviï els colors alternant els de l'arc de Sant Martí. Per tant, la imatge serà primer verd, després groga, vermella i així successivament durant un parell de segons.
 • pixelar augmenta la resolució dels píxels permetent, mitjançant l'ajust, ampliar-los o reduir-los.
 • enfocament suau afegeix a la imatge un color mixt que va de l'groc a l'verd, regulable en intensitat mitjançant la palanca corresponent.
 • Visualització de text li permet afegir text, per ser escrit en l'espai proveït sota de la casella de verificació.

L'únic efecte de l'funcionament diferent és pantalla verda, Que li permet canviar el fons. Prement el botó Pujar fons pot seleccionar una imatge per utilitzar com a fons de pantalla entre les de la seva Pc.

Els filtres facials, És a dir, la segona categoria d'efectes, li permet aplicar alguns filtres facials. Per exemple, Ulleres de sol qui afegeix un parell de lents de sol, Graduat posant-se un barret de graduació en el cap o un aurèola amb el «filtre d'halo».

Com podeu veure, un cop que l'efecte s'activa mitjançant la marca de verificació, s'aplicarà immediatament a la seva imatge. Només has de provar-los tots i divertir-te amb els teus amics!

Com utilitzar els efectes visuals per a Google Meet a telèfons mòbils i tauletes

Google Meet també està disponible en una versió mòbil a través d'una aplicació de dispositiu. Android es iOS / iPadOS. El seu funcionament és gairebé idèntic a el de la versió d'escriptori però, lamentablement, a través d'ell encara no és possible utilitzar efectes visuals. Només pot gaudir d'efectes i funcions predefinits, com subtítols i manera de poca llum, però no els efectes visuals.

Dit això, si encara voleu descarregar l'aplicació en Android, Obriu la Play Store en el seu telèfon mòbil o tauleta, escriviu a la barra de cerca «Google Meet», Seleccioneu el primer resultat i toqui els botons Instal·lar en pcObre.

Si tens un iPhone o un iPad, en el seu lloc, veu a l'App Store, toca la pestanya Cercar (La lupa) i, a la barra, escriviu «Google Meet».

A continuació, premeu el botó Obtenir / instal·lar i confirmi la instal·lació a través de identificació facial, identifición de toc o Contrasenya d'ID d'Apple. Després premeu el botó Obre.

Amb l'aplicació oberta, toqueu els botons següent  i després en dues vegades consecutives (per permetre l'accés a la càmera i a el micròfon). En aquest punt, premeu el botó Iniciar sessió i tria una compte Google seleccionant-la de la llista.