Com fer servir el iPhone com a control remot. El telèfon mòbil d'Apple (així com altres telèfons mòbils) també es pot fer servir com a control remot. A l'descarregar les aplicacions correctes de l'App Store, pot aprofitar la xarxa sense fils a casa per utilitzar l'iPhone com a control remot perquè Apple TV i altres TV intel·ligents d'algunes marques conegudes.

Com utilitzar l'iPhone com a control remot per Smart TV

Si voleu utilitzar l'iPhone com a control remot per controlar el seu Smart TV, Primer assegureu-vos que estigui connectat a la mateixa xarxa Wi-Fi que el seu telèfon i que tingui habilitada la funció de control remot de la xarxa.

També s'ha d'assegurar que la funció UPnP estigui activa en la configuració de l' encaminador.

I ara, aquí hi ha la llista d'aquells que, en la meva humil opinió, representen algunes de les millors aplicacions per utilitzar l'iPhone com a control remot d'un televisor. Triï el que millor s'adapti al seu televisor.

  • Samsung Vista Smart - Aquesta és l'aplicació oficial per controlar televisors intel·ligents Samsung amb l'iPhone. Gratuït.

 

  • Mytifi - Aquesta és una aplicació alternativa per a televisors Samsung amb funcions avançades com gestos de lliscament per canviar canals, botons personalitzables, mode silenciós i sincronització de configuracions amb iCloud. Gratis amb funcions avançades desbloquejar per € 3.99.

 

  • Roco - Aquesta és una aplicació extremadament precisa des del punt de vista estètic que li permet controlar Smart TV Samsung i LG i que ofereix la possibilitat de personalitzar els diversos botons disponibles al control remot virtual. Costa 3.99 euros.

 

  • Panasonic TV Remote 2 - Aquesta és l'aplicació oficial per controlar els televisors Panasonic Viera. Gratuït.

 

  • Control remot de TV LG - Aquesta és l'aplicació oficial per controlar televisors LG. Gratuït.

Un cop hagueu triat l'aplicació per utilitzar l'iPhone com a control remot, descarregueu-i instal·leu-en el seu «iPhone by» i després llegiu amb atenció les instruccions que s'han de mostrar a la pantalla per assegurar-se d'haver realitzat tots els passos correctes fins ara i esbrinar què cal fer més operacions.

En principi, això és tot el que necessita fer per poder utilitzar l'iPhone com a control remot per a la seva televisor. Desafortunadament, no puc ser encara més precís perquè no sé exactament què televisor té i quina aplicació, entre les que li he proposat en les línies anteriors, ha triat descarregar en el seu iDevice però donada l'extrema simplicitat de l'operació, no hauria de tenir cap problema .

Utilitza l'iPhone com a control remot per Apple TV

Amb l'aplicació Remote, és possible simular totes i cadascuna de les operacions de control remot d'Apple TV, iniciar la reproducció dels arxius presents a la biblioteca d'iTunes en PC, Apple TV i Mac i administrar la reproducció de música a través dels altaveus AirPlay. Tot sense haver d'enfrontar configuracions particulars.

Per utilitzar l'iPhone com a control remot per a la seva Apple TV, pot descarregar Remote des App Store i esperar que la instal·lació comenci i acabi en el seu iPhone.

Després, iniciï l'aplicació pressionant la icona que es va agregar a la pantalla d'inici, premeu la icona del seu Apple TV adjunt a la pantalla que se li mostra i poseu el seu dit a la pantalla de l'dispositiu i arrossegueu-lo per moure entre els diversos elements que es mostra a la pantalla del seu televisor a què ha connectat l'Apple TV.

Per seleccionar, simplement toqueu la pantalla de l'iPhone.

Si necessita tornar a menú principal d'Apple TV, només toqueu el botó menú que es mostra a la part inferior de la pantalla de l'iPhone per accedir a les opcions pressiona el botó que representa tres línies horitzontals que es troba a la dreta.

També pot començar a reproduir ja el contingut multimèdia tocant el botó Reproduir / Pausa que trobaràs a la part inferior dreta de la pantalla de l'aplicació Remote al teu iPhone.

Per a un PC

De tant en tant, ¿connecta el seu PC amb Windows o Mac al seu televisor domèstic i desitja controlar-ho de forma remota amb l'iPhone?

Tot el que has de fer és contactar l'aplicació gratuïta Ratolí sense fil que simula el ratolí, el teclat i el menú per iniciar ràpidament aplicacions en la Pc.

Per usar-lo, després de descarregar i instal·lar l'aplicació en el seu iPhone, necessita obtenir un petit client gratuït per a instal·lar en la seva Pc.

Per fer això, connecti el ratolí remot de el lloc de Internet fent clic aquí i feu clic al botó primer obtenir ara que es troba a la part inferior de la pàgina i en el botó de l' sistema operatiu que utilitzeu: Windows o Mac.

Quan es completa la descàrrega, en Windows ha d'obrir el paquet d'instal·lació de programari ( RemoteMouse.exe ) I feu clic primer a i nstal·la i després en acabat per completar la configuració.

A Mac, has de descarregar directament des de Mac App Store prement el botó obtenir adjunt a la pantalla que va anar a obrir a l'escriptori.

És tot! Un cop fet això, comenceu Wireless Mouse en el seu iPhone, seleccioneu el nom del seu Pc i iniciï el control remot amb el ratolí virtual i el teclat inclosos en l'aplicació.

En conclusió, vull dir-te també VLC Remote Free, Una aplicació gratuïta que, com el seu nom indica, li permet controlar de forma remota la reproducció multimèdia de VLC en el seu ordinador.

Funciona tant en Windows com en Mac OS X instal·lant un petit client que pot descarregar de la seva pàgina web i prement el botó Descarregar VLC Setup Helper.

Una vegada que es completa la descàrrega, si fa servir Windows, ha d'iniciar el paquet d'instal·lació de programari (ex. VLCSetup_5.48.exe ) I completi la configuració pressionant  Següent tres vegades consecutives instal·lar y acabat.

Si utilitzeu una Mac, ha d'obrir el paquet DMG de l'aplicació i arrossegar la icona que conté a la carpeta aplicacions d'OS X.

Com a últim pas, ha d'obrir el client en la Pc i fer clic a Configuració de VLC perquè l'aplicació en l'iPhone estigui habilitada per a controlar la reproducció remota.

Després tingui en compte que, com ja li he esmentat, pot utilitzar l'iPhone com a control remot per administrar el seu PC o Mac, fins i tot fent servir l'aplicació Remota, la que li vaig informar en les línies anteriors, que l'informa sobre la possibilitat d'administrar Apple TV des de l'iPhone.

En el cas de el PC, l'operació és lleugerament diferent però encara molt simple. Et explicaré tot ara.

Per utilitzar l'aplicació Remote per utilitzar l'iPhone com a control remot, primer assegureu-vos que la Pc en la qual desitja actuar estigui present iTunes i que aquest últim ha començat.

Després, iniciï l'aplicació en el seu iPhone seleccionant la biblioteca d'iTunes en ús en la seva Pc de la llista de dispositius disponibles i pressionant més situat a la part inferior dreta i seleccioneu el tipus de contingut que vol jugar a la seva estació multimèdia.