Com fer servir el iPhone

Després d'anys d'usar Android exclusivament, has decidit «canviar les costums» i comprar un iPhone. Abans de donar el «gran pas», però, estant completament sense l'iOS i les seves característiques, ¿li agradaria rebre ajuda per entendre com utilitzar l'iPhone. Bé, no veig quin és el problema. Si aquest és el cas, has vingut a el lloc correcte en el moment correcte!

La guia que estàs a punt de llegir explica com donar les primeres passes amb el teu proper iPhone i com aprofitar totes les funcions importants de l' sistema operatiu iOS. També explica amb més detall com utilitzar el teu «melafonino», perquè puguis usar-lo com a comandament a distància, micròfon o fins i tot com a càmera web al teu ordinador.

Ja veuràs: si segueixes les meves instruccions amb cura i escrúpols, no tindràs el més mínim problema per aprendre a fer servir millor el teu smartphone produït per Apple. Llavors, estàs preparat per començar? Estàs a punt per començar? Estic a punt per començar. Poseu-vos còmode, prengui el temps necessari per a concentrar-se en la lectura dels propers paràgrafs i, el que és més important, intenti posar en pràctica les instruccions que li donaré. Estic segur que, gràcies als meus «consells», podràs utilitzar l'iPhone sense la més mínima dificultat. Gaudeix de la lectura i diverteix-te!

 • Com inserir la SIM a l'iPhone
 • Com encendre l'iPhone
 • Com configurar l'iPhone
 • Com configurar Internet en l'iPhone
 • Com configurar el correu electrònic a l'iPhone
 • Com instal·lar / desinstal·lar aplicacions en l'iPhone
 • Com fer servir el iPhone X
 • Com apagar l'iPhone
 • Com utilitzar l'iPhone com un control remot
 • Com utilitzar l'iPhone com un hotspot
 • Com utilitzar l'iPhone com micròfon
 • Com utilitzar l'iPhone com a càmera web
 • Com utilitzar l'iPhone amb el botó d'inici trencat
 • Com utilitzar l'iPhone amb guants

Com inserir la SIM a l'iPhone

Després de treure l'iPhone de la seva embalatge de venda, cal fer una operació fonamental per poder usar-lo: inserir la targeta SIM. Per fer-ho, pren el clip per a papers que està en la targeta blanca de la cabina telefònica, inserir-lo en el forat en el costat dret de l' «melafonino», pren el Nano-SIM (O el micro SIM si tens un iPhone 4 / 4s) i el calces al habitatge. Llavors posa el calaix de nou en el compartiment de la SIM.

Per a més informació sobre com inserir la targeta SIM al teu iPhone, mira la guia que t'he vinculat.

Com encendre l'iPhone

Després d'inserir la SIM, és hora de encén el teu iPhone. Per fer això, has de pressionar i mantenir pressionat el Botó d'encesa situat al costat dret de l'dispositiu (en l'iPhone 6 i posteriors) o en la part superior (en models d'iPhone més antics), fins que el logo d'Apple aparegui a la pantalla.

Per a més explicacions sobre com encendre l'iPhone, si us plau vegeu la meva discussió en profunditat sobre el tema.

Com configurar l'iPhone

Una vegada que encenguis el teu iPhone, tot el que has de fer és seguir l'assistent que apareix a la pantalla per procedir amb el teu iPhone. configuració inicial. Seleccioneu, per tant, el idioma en què utilitzar el dispositiu, el país ets a dins i, si tens un iPhone o iPad actualitzat a iOS 11 o posterior, tria si vols aprofitar la ràpida configuració. importar totes les dades de un altre dispositiu iOS o si realitzar la configuració manual.

Després d'això, et connectes a un Xarxa Wi-Fi i per configurar el Identificació facial o bé el toca ID seguint les instruccions de la pantalla. Llavors tria el codi de desbloqueig per configurar per protegir el seu telèfon i decidir si configurar el dispositiu com un nou dispositiu si restaurar les dades de les còpies de seguretat d'iCloud o iTunes o possiblement si importar les seves dades d'una Telèfon mòbil Android.

En conclusió, signa amb el teu ID d'Apple (Si ja té un) o crear-lo en el moment omplint el formulari corresponent, configurar Siri, Apple Pay i el clauer iCloud que s'utilitza per a emmagatzemar i sincronitzar contrasenyes a través de Safari, vostè decideix si dóna o no el seu consentiment per compartir les contrasenyes. estadístiques d'ús d'iPhone amb Apple i altres desenvolupadors i el joc està fet. 'Finalment pots començar a fer servir l'iPhone!

Si no entén alguns dels passos, vegeu la guia on li explico amb més detall com configurar l'iPhone: segurament li serà útil.

Com configurar Internet a l'iPhone

Configura Internet a l'iPhone és de fonamental importància per a poder utilitzar tot el seu potencial. Per connectar-lo a una xarxa Wi-Fi... anar a menú ... ajustaments; Wi-Fi... seguir endavant ... EN l'interruptor situat al Wi-Fi que està en la següent pantalla, feu clic al nom de la xarxa a la que voleu connectar, introdueixi el corresponent Contrasenya (Si cal) i seguir endavant ingressa a.

Per connectar el teu iPhone a Internet a través de la xarxa de dades mòbil en el seu lloc, anar a ajustaments; Telèfon mòbil i seguir endavant EN l'interruptor situat al dades cel·lulars que està en la següent pantalla.

Llavors pressiona les paraules Opcions de dades mòbils sempre present en la mateixa pantalla, perquè pugui accedir a les opcions d'activació i gestió de la xarxa 4G / LTE i el itinerància de dades. Si tot va sortir bé, la connexió hauria d'estar en marxa.

Si no és així, és possible que hagi de configurar els paràmetres de la xarxa de dades «manualment», de manera que trieu el Xarxa de dades mòbils situat una mica més avall, perquè puguis accedir al panell de configuració, i ajustar manualment el APN que l'iPhone utilitzada per connectar-se a la xarxa 3G / 4G. Ja que aquests difereixen segons l'operador utilitzat, li suggereixo que llegeixi les meves guies específiques i les pàgines de suport de TIM, Vodafone, Vent, tres e Ilíada.

Per a més informació sobre com configurar Internet en l'iPhone, vegi l'article que vaig escriure sobre això.

Com configurar el correu electrònic a l'iPhone

Vols ... establir una adreça de correu electrònic a l'iPhone ? Res podria ser més senzill. Anar a menú ajustaments; Contrasenya i compte; Afegeix un compte i seleccioneu el proveïdor compte del desitja configurar (per exemple, el proveïdor per al qual voleu configurar el seu compte. icloud, intercanvi, google, Yahoo!, Aol, Outlook.com o Altres ) En el teu smartphone.

Després, si ha seleccionat un dels proveïdors proposats (per exemple google ), Ompli el formulari que se li mostra indicant la adreça de correu electrònic per a configurar i la seva Contrasenya. Si el procediment va tenir èxit, no ha de fer res més: el compte serà reconeguda immediatament i afegida al seu dispositiu.

Si prèviament va triar el Altres en lloc d'això, toca a Afegir compte de correu... ompli els camps ... Nom, E-Mail, Contrasenya e Descripció amb tota la informació que se't demana i pressiona la veu següent situat a la part superior dreta. En aquest punt, el compte ha de ser reconeguda automàticament. Altrament, introdueixi els paràmetres «manualment». POP / IMAP indicant les direccions dels servidors de correu entrant i sortint (aquesta informació es pot trobar al lloc web oficial de l'proveïdor de correu electrònic i en el meu manual sobre com activar el IMAP).

En conclusió, segueix endavant ... EN l'interruptor que es troba en l'article Correu electrònic (Si cal) i tocar la veu Desar per completar l'addició del compte de correu electrònic.

Nota: Si has configurat un compte de Gmail, tingues en compte que si la utilitzes a través de l'aplicació iOS Mail no rebràs la notificacions push per als nous missatges rebuts. Si voleu superar aquest problema, ha d'habilitar el reenviament automàtic de l'correu de Gmail a un compte de correu electrònic que admeti les notificacions push, com ara correu iCloud... o utilitzar un client de tercers. Per a més informació sobre com configurar el correu electrònic en l'iPhone, llegiu la guia que he publicat a l'respecte.

Com instal·lar / desinstal·lar aplicacions en l'iPhone

Les aplicacions són l'ànima dels smartphones moderns, el iPhones abans de res. per instal·lar una aplicació al teu iPhone... iniciar el ... App Store prement sobre la seva icona a la pantalla d'inici (la «A» sobre fons blau), seleccioneu la pestanya cerca en situada a la part inferior dreta i busca l'aplicació que t'interessa usant la barra de cerca a la part superior.

Un cop hagueu trobat l'aplicació que li interessa, seleccioneu en els resultats de la recerca i premi el botó aconsegueix. En conclusió, vostè confirma l'operació utilitzant el Identificació facial el toca ID o escrivint el Contrasenya del teu ID d'Apple.

Per desinstal·lar una aplicació En el seu lloc, tot el que has de fer és tocar-hi durant molt de temps, i quan vegis la seva icona començar a «ballar», toca a ell i prem el (X) en ell i tocar la veu ... Eliminar. Alternativament, aneu a ajustaments; General; Espai lliure i iPhone Toca el nom de l'aplicació que t'interessa i pressiona la veu. Desinstal·la l'aplicació si vols mantenir les dades de l'aplicació per recuperar-los si vols reinstal·lar més tard o en el futur Esborrar l'aplicació si vols esborrar les dades associades a ella.

Per a més informació sobre com instal·lar i desinstal·lar aplicacions en el teu iPhone, consulta els enllaços anteriors.

Com utilitzar l'iPhone X

Vas passar d'un «vell» iPhone a iPhone X o una versió posterior d'ella, com iPhone Xs / Xs Max o iPhone Xr ? Si és així, has d'acostumar als nous gestos que caracteritzen els últims smartphones d'Apple (els que no tenen botó de Home).

Per recordar el Centre de Notificació Per exemple, has de lliscar des de la cantonada superior esquerra de la pantalla cap avall. Per recordar el Centre de control que conté interruptors per activar / desactivar les connexions i accedir a altres funcions «bàsiques» de el telèfon, al seu lloc, has de fer un escombrat des de la cantonada superior dreta de la pantalla cap avall. per tancar una pantalla d'aplicació i tornar a la pantalla d'inici en el seu lloc, has de passar de la part inferior de el dispositiu cap amunt.

Si vols més informació sobre com utilitzar l'iPhone X, consulta la guia que he dedicat a aquest model de telèfon intel·ligent d'Apple (i que també s'aplica als seus successors).

Com apagar l'iPhone

Per apagar l'iPhone... pressiona i mantingues la tecla Botó d'encesa situat al costat dret de l'dispositiu (en l'iPhone 6 i posteriors) o en la part superior dreta (en tots els altres models antics d'iPhone) i esperar que aparegui el missatge apagat. Per acabar, mantingui el seu dit en el botó que representa el símbol Poder i arrossegar-lo a la dreta per apagar el dispositiu.

En l'iPhone X i més tard, en canvi, has de prémer els botons en ràpida successió volum +, Volum ... i després sostenir això costat dret fins que la palanca d'apagada aparegui a la pantalla de l'aparell.

Per a més informació sobre com apagar el seu iPhone, podeu consultar la guia que li he enllaçat, que conté més informació sobre el procediment en qüestió.

Com utilitzar l'iPhone com un control remot

Li agradaria saber si és possible utilitzar l'iPhone com un control remot Per què vas a controlar la teva Smart TV directament des del teu smartphone domèstic d'Apple? La resposta és sí, però per fer-ho, la teva TV intel · ligent i l'iPhone han d'estar connectats a la la mateixa xarxa Wi-Fi i ha d'haver activat la control remot de la xarxa a la televisió.

En la configuració de l'encaminador, per altra banda, el funció UPnP. Parlant d'això, si t'interessa saber com entrar al panell de configuració de l'encaminador i verificar que aquesta funció està activa, fes un cop d'ull a la secció en profunditat on explico com configurar un router.

Un cop s'hagi verificat que es compleixen les condicions descrites anteriorment, pot utilitzar el seu iPhone com a comandament a distància per al seu televisor mitjançant una de les següents aplicacions.

 • Samsung Smart View - és l'aplicació oficial per controlar els televisors intel·ligents de Samsung amb l'iPhone. És gratis.
 • Comandament a distància per a TV LG - Aquesta és l'aplicació oficial de LG que et permet administrar i controlar remotament teu TV. És gratis.
 • Comandament a distància de Panasonic TV 2 - aquesta és la sol·licitud oficial per controlar els televisors Panasonic Viera. És gratis.
 • myTifi control remot per Samsung TV - és una aplicació dissenyada per al seu ús amb els televisors intel·ligents de Samsung, que integra algunes funcions avançades, com gestos de lliscament per a canviar de canal, sincronització de la configuració amb iCloud i molt més. Encara és gratis, per accedir a totes les seves característiques i per eliminar els anuncis cal comprar la versió Premium, que costa 3,99 euros.

tens una Apple TV ? En aquest cas, sàpiga que pot comandar a través de l'aplicació gratuïta Comandament a distància de la TV d'Apple desenvolupat directament pel gegant de Cupertino, que simula perfectament el funcionament del seu control remot físic. El seu ús és molt senzill: només has de instal·lar i iniciar l'aplicació al teu iPhone, seleccionar l'Apple TV a què connectar-te, col·locar el dit a la pantalla de telèfon i arrossegar per moure't entre els diferents elements de l'Apple TV i prémer per seleccionar-los.

Per a més informació sobre com utilitzar el teu iPhone com un control remot, et convido a consultar l'enllaç que acabo de vincular a tu.

Com utilitzar l'iPhone com un hotspot

Si vols ... utilitzar l'iPhone com un punt d'accés Wi-Fi per així poder aprofitar la connexió de dades del teu operador mòbil per connectar-te a Internet des d'altres dispositius (per exemple, el teu PC o Mac), Has de saber que tu també pots fer-ho. Abans, però, d'explicar-li com procedir, és el meu deure instar-lo que comprovi que el seu pla de preus inclou la connexió gratuïta, és a dir, compartir la connexió amb altres dispositius, ja que en cas contrari pot arriscar-se a pagar costos addicionals. ¿Entès?

Per activar la funció de hotspot en l'iPhone, aneu a menú Característiques de el telèfon mòbil i assegureu-vos que la palanca de l'interruptor ubicada al dades cel·lulars es trasllada a EN (En cas contrari ho fas tu mateix). Ara, toca la veu Opcions de dades mòbils... pressiona sobre ... habilitar 4G i després triar si navegar en 3G o 4G (Quan sigui possible) seleccionant una de les opcions disponibles.

Llavors crida de nou a la Centre de control de iOS fent un escombrat de baix a dalt (a dalt iPhone 8/8 Plus i superior ) O fent un escombrat de dalt a baix des de la cantonada superior dreta de la pantalla (a dalt iPhone X, iPhone Xs / Xs Max e iPhone Xr ) I premeu la icona dades cel·lulars (El que té el aeri que es troba en el requadre de la part superior esquerra), que ara hauria de convertir-se en verd.

Per activar el hotspot, llavors, sempre des del Centre de control pressiona el botó amb més força dades cel·lulars (Si tens un iPhone que no té 3D Touch, toca-ho durant molt de temps) i pressiona el Hostpost personal que apareix. Ara, pots connectar-te a la connexió de dades del teu iPhone des d'altres dispositius que tinguis. nom de la xarxa generada per aquest últim i introduir la clau que es troba al menú ajustaments; Telèfon mòbil; hotspot personal Sota Clau de Wi-Fi. ¿Més fàcil que això?

Per a més informació sobre l'ús de l'hotspot en l'iPhone, mira la guia que he dedicat a aquest tema. Estic segur que aquesta lectura també li serà útil.

Com utilitzar l'iPhone com micròfon

desitjos utilitzar l'iPhone com un micròfon per capturar la teva veu i / o el so ambiental? Si la seva intenció és simplement enregistrament de veu pots confiar en l'aplicació memoràndums vocals de iOS, el que el fa extremadament simple. Només has de llançar-des de la pantalla d'inici de l' «melafonino» (situat a la carpeta Extra ), Premi el botó Rec a la part inferior per començar a gravar i premi el botó aturi (Sempre en el fons) per detenir-ho i guardar-localment.

Llavors, copegi en el nom de registre guardat, premi el símbol (...) situat a la part inferior esquerra de la pestanya que s'obre i selecciona l'entrada Edita el registre per fer qualsevol canvi en ell, o tocar la veu comparteix per exportar-lo.

Si, d'altra banda, vols utilitzar el teu iPhone com un micròfon per connectar-te a un altaveu (i no usar-lo com una simple gravadora de veu), pots utilitzar aplicacions com megàfon La seva versió gratuïta permet utilitzar el telèfon mòbil com micròfon només si està connectat a la Pc per cable. La versió completa de l'aplicació, que costa 5,49 euros, permet connectar el telèfon i usar-lo com micròfon a través de Bluetooth.

Després de descarregar i iniciar el Megàfon en el seu «meláfono», connecteu el telèfon a l'amplificador (per exemple, un altaveu d'àudio) utilitzant un cable jack mascle a mascle (Pots comprar-ne un en botigues d'electrònica o en Amazon). Si el teu iPhone no té una entrada de jack, si us plau tingues una entrada de jack Adaptador de raigs a la presa de corrent per fer la connexió (ha d'estar inclosa en el seu paquet de compra, però també pot comprar una a botigues d'electrònica o en Amazon).

Des de la pantalla principal del Megàfon, llavors, premeu a la icona de l' roda localitzat en el micròfon, colpeja la veu Mic i selecciona el micròfon des del qual vols parlar. Micròfon iPhone - Fons, Micròfon iPhone - Front etc.). des del Opcions així que toca la veu oradors i assegurar-se que se seleccioni sota auriculars (En cas contrari ho fas.) En aquest punt, tot el que has de fer és anar a la pantalla principal del l'Megàfon (en la qual veus el micròfon), pressiona al botó vermell representant micròfon (Perquè es converteixi en verd ) I començar a parlar. Com per «màgia», la teva veu serà amplificada per l'altaveu a què has connectat teu iPhone.

Com utilitzar l'iPhone com a càmera web

Necessites utilitzar l'iPhone com una càmera web però no saps com fer-ho? Hi ha tantes aplicacions per a això. Personalment, li suggereixo que utilitzi EpocCam... que és compatible tant amb Windows com amb MacOS. Ja bestreta que pot utilitzar-se gratuïtament, però algunes funcions avançades, com la que permet transmetre imatges en alta definició, Estan reservades als usuaris que adquireixin la versió completa, que costa 6,99 euros.

Per procedir, primer ha de descarregar EpocCam al seu iPhone. Després cal descarregar els drivers necessaris perquè el PC reconegui el telèfon com càmera web: després, en aquesta pàgina, feu clic en un dels enllaços situats dins de la secció EpocCam i segueix les instruccions que et donin a la pantalla.

Si fas servir un PC Windows 10 per exemple, feu clic a l'enllaç Descarregar el controlador per Windows 10 obrir el fitxer .exe que has descarregat, prem el botó. i després pressiona els botons següent, Estic d'acord, següent. Llavors treu la marca de verificació de Lector de codi de barres (Si no està interessat en instal·lar aquesta altra aplicació) i completar la configuració fent clic als botons instal·lar e final.

Si utilitza un Mac en el seu lloc, feu clic a l'enllaç Descarregueu EpocCam Viewer de Mac App Store i, un cop al Mac App Store que alberga l'aplicació, feu clic al botó Aconseguir / instal·lar i esperar que la descàrrega es completi.

Després d'instal·lar els controladors necessaris per a la funció de EpocCam al seu ordinador, l'iPhone es connectarà automàticament i podrà iniciar un dels serveis que sol utilitzar per fer trucades de vídeo (per exemple, Skype), anar a la seva configuració i seleccionar EpocCam com la càmera web per defecte.

Per a més informació sobre com utilitzar l'iPhone com a càmera web, vegeu la guia que he dedicat a el tema perquè segurament li serà útil.

Com utilitzar l'iPhone amb el botó d'inici trencat

El Botó d'inici el teu iPhone es va trencar i no vas a reparar (al menys de moment)? Si és així, pots fer servir el Toc d'assistència per compensar la seva falta i seguir amb el telèfon mòbil sense el botó físic de Home.

Per fer això, aneu a menú ajustaments; General; accessibilitat... tocar la veu ... Toc d'assistència... seguir endavant ... EN l'interruptor de la pantalla que s'obre i ja està. En aquest punt, tot el que has de fer és trucar a la funció de AssistiveTouch tocant al quadrat gris transparent que apareix a la pantalla i pressiona al Botó de casa virtual com si fos el físic (a el donar dos copets, pots trucar a la multitasca, a el donar copets durant molt de temps pots activar a Siri, etc.).

Per a més informació sobre l'ús del iPhone amb el botó d'Inici trencat, si us plau vegeu la guia que li he vinculat perquè segurament li serà molt útil.

Com utilitzar l'iPhone amb guants

Si fas servir un parell de guants a l'hivern, probablement t'agradaria saber si hi ha una forma d'utilitzar el teu iPhone amb ells. La resposta és sí, sempre que facis servir guants. guants capacitius és a dir, capaç d'interactuar amb la pantalla tàctil.

Hi ha molts d'ells en el mercat i poden ser comprats tant a les botigues de roba més ben assortides com en botigues en línia com Amazon. Només compra els que t'agraden més i porta'ls.