Com vectorizar XNUMX PDF. Has trobat una imatge interessant en un document PDF i t'agradaria dibuixar d'ella una imatge vectorial per poder utilitzar-la en projectes web? No és una operació ni molt còmoda de realitzar ni molt fàcil, però amb una mica d'enginy pots fer-ho.

Si has instal·lat al teu PC Adobe Illustrator (El programa de gràfics vectorials més famós de món), segueix les instruccions que et vaig a donar en aquesta guia sobre com vectorizar un PDF i hauries de poder obtenir el resultat desitjat.

Índex

Com vectorizar un PDF amb Adobe Illustrator

Els primer que has de fer per aprendre com vectorizar un PDF és iniciar Adobe Illustrator i crear una nova imatge que tingui la mida de la imatge continguda en el document que voleu convertir a format vectorial.

Obrir nou projecte

Després seleccioneu l'article nou de menú Arxius d'Illustrator i, a la finestra que s'obre, configuri l'opció pixel al menú desplegable unitat.

Especifiqueu l'alçada i l'amplada que ha de tenir la imatge en els camps apropiats i feu clic al botó acceptar per canviar a el pla de treball.

En aquest punt, seleccioneu l'element inserir de menú Arxius i seleccioneu el document PDF per importar a Illustrator per extrapolar una imatge.

A la finestra que s'obre, seleccioneu la pàgina de el document a importar i feu clic a acceptar per completar l'operació.

Ara, seleccioneu la pàgina de el PDF importat en Illustrator amb el ratolí i muévala perquè només la imatge que voleu vectorizar romangui en el full de treball.

Com vectorizar la imatge d'un PDF

Així que veu a menú Subject / Tema  i seleccioneu l'article Seguiment dinàmic> Crear per transformar la imatge importada en una imatge vectorial.

Si la imatge es torna en blanc i negre, seleccioneu l'element Seguiment dinàmic> Opcions de seguiment i, a la finestra que s'obre, estableix el color com una opció de menú desplegable mètode.

Guardar la imatge

Si està satisfet amb el resultat, seleccioneu l'element Desar com a de menú Arxius i, a la finestra que s'obre, seleccioneu la carpeta en la qual guardar la imatge de el PDF vectoritzat.

Establir el format SVG des del menú desplegable desa i feu clic al botó acceptar per completar l'operació.

L'arxiu obtingut es pot obrir amb qualsevol navegador i programa de gràfics vectorials.