Com vendre actuacions en GTA sense connexió. Després de començar a jugar les primeres missions que t'han confiat en GTA, Et preguntes si hi ha la possibilitat de vendre els vehicles en el joc i recaptar diners. Fins i tot en la manera fora de línia o en els capítols anteriors de la saga que no inclouen cap component multijugador en línia.

Si les coses són així i et preguntes com vendre actuacions en GTA sense connexió, Estàs en el lloc correcte. En aquesta guia, de fet, et mostraré els procediments que hauràs de realitzar per vendre els vehicles en els diversos capítols d'aquesta famosa saga de videojocs i Guanyar tants diners.

El que ha de fer és simplement posar-se còmode i prestar atenció a tots els suggeriments que li donaré per posar-les en pràctica. Estic segur que, a la fi de la lectura, tindrà idees clares sobre els procediments que ha de posar en pràctica per aconseguir el seu objectiu. Dit això, només he de desitjar-li una bona lectura i, sobretot, divertir-se!

Com vendre actuacions en GTA V sense connexió. El que has de saber.

Si vols vendre actuacions en GTA V en la manera Història, Ha de saber que malauradament no és possible dur a terme aquesta operació. A més d'algunes missions que se't donen durant la campanya per recuperar vehicles, com les de Devin Weston, no hi ha una funcionalitat en el joc que et permeti vendre actuacions.

Aquesta possibilitat es va introduir només en mode en línia, gràcies a un DLC que li permet recuperar automòbils i després exportar-los, per guanyar diners amb la venda d'aquest últim. En la manera  història, però, és possible instal·lar un mod per a PC que li permet habilitar la venda d'automòbils.

Et adverteixo que l'ús de modificacions només està permès en aquesta manera de GTA V. Inicia GTA Online amb modificacions actives podria resultar en la prohibició del compte.

Hi ha diverses modificacions que li permeten habilitar la venda d'automòbils a GTA V per a PC. La que li recomano que faci servir és Concessionari d'automòbils Premium Deluxe Motorsport, Ja que no requereix la instal·lació de cap component addicional.

Descarregar Mods per GTA

Per obtenir el mod en qüestió, ha d'arribar a aquest enllaç, que es refereix a el portal web gta5-mods.com, I premeu el botó descarregar. Després de prendre el arxiu.cremallera, Extraieu el seu contingut a la carpeta d'instal·lació principal de GTA V.

En cas que hagis comprat GTA V a vapor, Llavors necessitaràs arribar a el camí C: Arxius de programa (x86) Steam steamapps common Grand Theft Acte V, Mentre que si el va comprar al lloc web de Rockstar Games, haurà d'accedir a la ruta C: Arxius de programa Rockstar Games Grand Theft Acte V.

Després de tenir el contingut d'l'arxiu dins de la carpeta principal de GTA V, només has d'iniciar el joc. A l'obrir el mapa, notaràs un de nou icona de dòlar : Això indica la ubicació de el lloc on es poden vendre automòbils, que correspon a Premium Deluxe Motorsport és a dir, el distribuïdor de Simeon, un personatge que ja vas conèixer, ja que et va confiar les primeres missions dins el joc.

Després d'arribar a la part posterior de l'concessionari amb qualsevol vehicle, poseu-la a l' cercle groc, Per mostrar un quadre, a la part inferior esquerra, que li indica que pressioni el botó Y vendre l'acte o la clau N per cancel·lar l'operació.

A l'confirmar la venda de l'automòbil amb el botó apropiat, aquest es col·locarà davant de concessionari, que es vendrà a el preu indicat. A mesura que passa temps en GTA V, tindrà la possibilitat de vendre el vehicle i així guanyar diners. Una notificació específica li notificarà la venda i els diners serà acreditat immediatament al seu compte.

Venda de cotxes en GTA IV

Aquestes jugant a GTA IV i vols saber com vendre actuacions en aquest capítol de la saga? Bé, llavors sé que, en algun moment de l'aventura, seràs contactat per Stevie, Un personatge que et s'encarregarà que recuperis un seguit d'actuacions, que després hauràs de transportar al seu magatzem per vendre'ls.

Stevie es comunicarà amb vostè a través de SMS, Indicant de tant en tant els vehicles que haurà de recuperar. Per tant, el seu objectiu serà trobar l'automòbil indicat en el missatge i portar-lo a punt de lliurament, tenint cura de no danyar-lo. De fet, el valor de el vehicle dependrà de la seva condició: com més danyat estigui, menor serà la quantitat que obtindrà de la seva venda.

Després de lliurar els 30 actuacions que Stevie li va encarregar, se li donarà l'opció de lliurar altres vehicles que trobarà a tot el món de GTA IV a canvi de diners.

Venda de cotxes en GTA San Andreas

Si estàs jugant una mica GTA San Andreas i et preguntes com vendre actuacions. Li adverteixo que aquesta operació és possible durant un moment específic de la campanya principal, en què se li demanarà que recuperi els automòbils indicats en una llista.

Després d'haver comprat el concessionari de Wangs Cars, apareixerà una molla al moll del port de Sant Fierro projecte de llei amb una llista de deu actuacions per trobar: quan trobi un dels que són a la llista, salzes a bord i condueixi fins al port de Sant Fierro. Després haurà de fer servir el grua per moure l'acte vaixell de càrrega amarrats a el costat.

Per cada vehicle que lliuri, se li acreditarà una suma en efectiu, que variarà segons el model de l'automòbil. Quan trobi els deu actuacions, serà recompensat amb un premi en efectiu addicional. D'ara en endavant, una nova llista estarà disponible, i tindràs altres vehicles per recuperar.

Aquest procediment s'ha de fer tres vegades, per a un total de 30 vehicles. Lliurar totes les actuacions enumerats li permetrà acumular un total de més de $ 1 milió.

Fins aquí la breu guia sobre com vendre actuacions en GTA sense connexió.