Com veure Amazon Primer video en PS4 En aquest tutorial us explicaré en detall com veure Amazon Primer video a PS4. Per si t'ho estaves preguntant, abordaré totes les preguntes clàssiques que solen plantejar els que volen aprofitar aquest servei a la consola i et guiaré pas a pas en la solució dels possibles problemes que poden impedir l'arrencada, instal·lació o ús de l'aplicació en qüestió.

Com veure Amazon Prime Vídeo en PS4 pas a pas

Abans d'entrar en els detalls de l'procediment en com veure Amazon Prime Vídeo en PS4, Crec que podria estar interessat en conèixer més sobre aquesta possibilitat.

informació prèvia

Bé, Prime Video és el servei de streaming de Amazon. És accessible des de diverses plataformes: des PC fins a dispositius mòbils i consoles (com el seu PlayStation 4). Una de les seves majors fortaleses és el fet que està inclòs en Amazon Prime : Perquè quedi clar, em refereixo a aquesta subscripció que et permet obtenir diversos beneficis, inclòs l'enviament gratuït en un dia en molts productes.

Costos d'Amazon Prime 36 euros a l'any o 4,99 euros al mes. També està disponible per a estudiants universitari per  16 euros a l'any.

En el cas de la subscripció estàndard hi ha una Prova gratuïta de 30 dies, Mentre que per primer estudiant el període lliure s'estén a 3 mesos.

Havent dit això, diria que analitzi el catàleg de Amazon Prime Video. Aquest últim inclou pel·lícules i sèries de televisió de gran èxit, però molts creuen que una de les seves fortaleses són les produccions Amazon Original.

De fet, a l'igual que ocorre en Netflix, la plataforma de el gegant de l' comerç electrònic també ofereix contingut original realment digne de menció.

Sobre requisits d'ample de banda, Has de saber que per veure vídeos en definició estàndard només una connexió a 900 Kbits / seg, Mentre que per als continguts en Alta definició has de tenir una connexió de al menys 3,5 Mbits / seg.

Si, per contra, vol apuntar a l'màxim, o a l' 4K / Ultra HD, Necessites una connexió per a l'menys 15 Mbits / seg.

Per la resta, per aprofitar Amazon Prime Vídeo en PS4 és necessari habilitar el HDCP, Un sistema de gestió de drets digitals que normalment requereix la consola Sony per iniciar correctament les aplicacions de servei de transmissió.

Generalment, aquesta opció ja està habilitada per defecte, però alguns usuaris la desactiven per executar dispositius que no són compatibles amb HDCP (per exemple, algunes targetes de captura no poden «capturar» la transmissió de vídeo amb HDCP habilitat).

Doncs en cas que tinguis desactivat HDCP, hauràs d'activar anant a la ruta Configuració> Sistema i marcant la casella habilitar HDCP.

Com descarregar Amazon Prime Vídeo en PS4 fàcil

Després explicar l'oferta i els requisits per accedir a Amazon Prime Vídeo des PS4, diria que estàs gairebé a punt per procedir amb la instal·lació de l'aplicació oficial de l'servei en PlayStation 4. Dic gairebé perquè abans de descarregar l'aplicació has de configurar com tens la consola.

A més d'habilitar HDCP com es va explicar anteriorment, s'ha d'assegurar que la PS4 estigui connectat a Internet i tenir una Compte de PSN associat, ja que per continuar heu d'iniciar la sessió en PlayStation Store, La botiga digital oficial de Sony on es descarreguen tots els jocs i aplicacions. No obstant això, no necessita la subscripció a PlayStation Plus (Que es refereix a l'multijugador en línia).

Per continuar, connecta la PS4 a Internet, Després veu a la barra d'eines present a la part superior de menú principal de PS4 i premeu el botó X icona de el controlador configuracions (El cas).

Després d'això, veu a el camí Xarxa> Configura connexió a Internet i tria entre les opcions Utilitza Wi-Fi (Per connectar-se a una xarxa sense fils ingressant la clau d'accés) o Utilitzeu un cable de xarxa (LAN) (Per connectar-se a Internet mitjançant cable).

El sistema realitzarà una Comprova la teva connexió a Internet i, si tot s'ha fet correctament, hauria de poder seguir el camí Configuració> Administració de comptes i premeu la tecla X de el pad en Inicieu sessió en PlayStation Network, Per tal de iniciar sessió al seu perfil de PSN, o per crear un nou perfil fent clic a l'element ¿Nou a PlayStation Network? Crea un compte i seguint les instruccions de la pantalla.

Aquests són passos relativament senzills de completar, però si tens algun dubte o necessites que et guiïn pas a pas, et convido a que consultis la meva manual sobre com accedir a PlayStation Network.

Un cop hagueu iniciat sessió en la PSN, torneu a menú principal de la consola i premeu el botó X icona de el controlador PlayStation Store (La bossa de la compra).

Premeu, per tant, sobre l'element Cercar present a la part superior i escriviu «Vídeo d'Amazon Prime».

En aquest punt, moveu-vos cap a la dreta i seleccioneu el panell d'aplicació (On el logo de l'servei està sobre un fons blanc).

Després d'això, només has de prémer el botó descarregar i el sistema realitzarà automàticament la Descàrrega  i la instal · lació de l'aplicació Amazon Prime Video a la PS4.

Evidentment, tot és gratis: no t'espantis si reps un missatge de correu electrònic que et notifica «consum» de l'aplicació: l'import que et «cobraran» serà de 0 euros.

Com veure Amazon Prime Vídeo en PS4

Una vegada que l'aplicació està instal·lada, finalment és el moment de fer-la servir. Bé, el primer que ha de saber és que PlayStation 4 maneja les aplicacions multimèdia de forma diferent als altres.

De fet, si va anar a menú principal de la consola, ja haurà notat que no hi ha una icona relacionat amb Amazon Prime Video.

No et preocupis, només pressiona el botó X de la coixinet sobre el marc TV i vídeo i seleccioneu Vídeo d'Amazon Prime entre les aplicacions a la part superior.

Amazon Prime Vídeo el saludarà demanant-li que entreu amb el seu Compte d'Amazon o per registrar-se.

Continuï, per tant, executant el iniciar sessió, Inserint la adreça de correu electrònic y contrasenya del teu perfil.

Una vegada que entreu a Prime Vídeo des de la seva PlayStation 4, notarà immediatament que la i nterfaz de l'aplicació és molt similar a què es troba en altres plataformes, especialment pel que fa als Smart TV, desplaçar-se per la casa amb les fletxes direccionals de l'bloc i accedir a la pàgina d'un contingut amb el botó X.

A la part superior hi són tots les Targetes apropiades, incloent-hi la funció Cercar (A través del qual es pot trobar qualsevol pel·lícula, sèrie de televisió o documental) i les categories disponible.

A l'iniciar qualsevol contingut, la conveniència apareixerà a la pantalla Prime Vídeo player.

Et permet retrocedeix 10 segons, seguir endavant (Fet via analògica), pausa el contingut, desplaçar a través de la barra apropiada, triï el idioma d'àudio i subtítols i obtenir més informació sobre els actors en una escena determinada a través del Funcionalitat de raigs X. Aquesta és una característica peculiar molt interessant, ja que et permet aprofundir en el contingut que estàs veient.

En cas que tingui fills i no vulgui mostrar contingut inadequat per a menors, li suggereixo que configuri el Controlar parental de menú configuracions, Ja que el filtre de PlayStation 4 no funciona dins de l'aplicació Prime Video.

Una altra cosa que vull aclarir és el fet que la versió de l'aplicació per PS4 no la possibilitat de descarregar contingut per veure-ho sense connexió.

Per la resta, una possibilitat molt interessant, disponible des de principis de 2020, és la de comprar i llogar contingut a través de la Botiga de vídeos Prime.

En aquest cas, ni tan sols necessita configurar un mètode de pagament vinculat al seu compte de PSN, ja que el seu perfil d'Amazon es fa servir per pagar.

Perfecte, ara coneixes les principals possibilitats relacionades amb el servei de streaming de l'empresa de Jeff Bezos.

En cas que tinguis déus segons pensaments i ja no vols pagar la subscripció, el que has de fer és cancel·lar seguint el meu guia sobre com desactivar Amazon Prime.